Hvordan søke i Excel - Slik finner og erstatter du enkelt i Excel

Finn og erstatt i Excel lar deg raskt søke i alle celler og formler i et regneark for alle forekomster som samsvarer med søkekriteriene dine. Denne guiden vil dekke hvordan du søker i Excel og bruker Finn og erstatt i Excel.

Eksempler på hva du kan bruke Excel Finn-funksjonen til å søke etter:

 • Alle celler som inneholder tallet “10”
 • Alle formler som inneholder en referanse til celle “B7”
 • Alle formler med SUM-funksjonen

Det er to måter å få tilgang til Excel Finn-funksjonen:

 • Trykk på Ctrl + F
 • Velg "Finn" på Hjem-båndet under "Finn og velg"

For å se en videoopplæring av Gå til spesiell, sjekk ut vårt gratis Excel Crash Course.

Hvorfor bruke Excel Finn-funksjonen?

Det er mange gode grunner til å bruke Finn-funksjonen når du utfører økonomisk modellering Hva er finansiell modellering Finansiell modellering utføres i Excel for å forutsi et selskaps økonomiske resultater. Oversikt over hva som er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor bygge en modell. i Excel.

Hovedårsaken er å bruke den sammen med Erstatt-funksjonen, for raskt å redigere mange celler og / eller formler samtidig.

Hvis du for eksempel har hundrevis av celler med formler som lenker til en bestemt celle, kan det være lurt å bruke finn og erstatt for å endre formelen. Dette vil spare deg for smerten ved å redigere hver celle individuelt med den formelen, og garantere at du ikke savner noen.

For flere tidssparende tips, her er en liste over alle snarveier i Excel Excel-snarveier PC Mac Excel-snarveier - Liste over de viktigste og vanligste MS Excel-snarveiene for PC- og Mac-brukere, økonomi, regnskapsyrker. Tastatursnarveier gir deg raskere modellering og sparer tid. Lær redigering, formatering, navigering, bånd, lim inn spesial, data manipulering, formel og celle redigering, og andre mangler for å få raskere modellering.

Eksempel på Finn og erstatt i Excel

Nedenfor er et eksempel på hvordan du bruker Finn og erstatt for å endre SUM-formlene i tabellen nedenfor for å bli MEDIAN-formler.

Del 1 : Finn et enkelt datapunkt

 1. Trykk på Ctrl + F
 2. Skriv “Sarah”
 3. Klikk Finn neste

Excel Finn-funksjon

Del 2 : Søk i Excel alle forekomster av noe

 1. Trykk på Ctrl + F
 2. Skriv “Gjennomsnitt”
 3. Klikk Finn alle

</s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>Hvordan søke i Excel etter noe

Del 3 : Erstatt alle forekomster av noe

 1. Trykk på Ctrl + F
 2. Klikk på "Erstatt" -fanen til toppen
 3. Skriv "Gjennomsnitt" i Finn
 4. Skriv "Median" i Erstatt
 5. Klikk på Erstatt alle
 6. Gratulerer, alle SUM-formlene dine er nå MEDIAN-formler!

Hvordan finne og erstatte i Excel

Flere Excel-leksjoner

Takk for at du har lest Finance-guiden om hvordan du søker i Excel og hvordan du finner og erstatter i Excel.

Hvis du vil mestre Excel, kan du sjekke ut alle Finance Excel-ressurser Excel-ressurser Lær Excel online med 100-talls gratis Excel-veiledninger, ressurser, guider og jukseark! Finansressursene er den beste måten å lære Excel på dine egne vilkår. for å lære alle de viktigste formlene, funksjonene og snarveiene.

Ytterligere finansguider og ressurser du kan finne nyttige er:

 • Excel-formler og funksjoner Excel for nybegynnere Denne Excel for nybegynnere-guiden lærer deg alt du trenger å vite om Excel-regneark og formler for å utføre økonomisk analyse. Se videoen og lær alt en nybegynner trenger å vite fra hva som er Excel, til hvorfor bruker vi, og hva er de viktigste hurtigtastene, funksjonene og formlene
 • Excel-snarveier Excel-snarveier til PC Mac Excel-snarveier - Liste over de viktigste og vanligste MS Excel-snarveiene for PC- og Mac-brukere, økonomi, regnskapsyrker. Tastatursnarveier gir deg raskere modellering og sparer tid. Lær redigering, formatering, navigering, bånd, lim inn spesial, data manipulering, formel og celle redigering, og andre mangler
 • Gå til spesial Gå til spesial Gå til spesial i Excel er en viktig funksjon for regneark for økonomisk modellering. F5-tasten åpnes Gå til, velg Spesielle snarveier for Excel-formler, slik at du raskt kan velge alle celler som oppfyller bestemte kriterier.
 • Index Match Match Index Match Formula Å kombinere INDEX og MATCH-funksjoner er en kraftigere oppslagsformel enn VLOOKUP. Lær hvordan du bruker INDEX MATCH i denne Excel-opplæringen. Indeks returnerer verdien av en celle i en tabell basert på kolonne og radnummer, og Match returnerer posisjonen til en celle i en rad eller kolonne. Lær hvordan du gjør det i denne veiledningen

Siste innlegg