Beste bedriftsøkonomibøker - Lær mer om bedriftsøkonomi

Mange bedriftsøkonomibøker er tilgjengelige i dag, og dekker ulike emner fra nybegynnere til avanserte nivåer. Finansfagarbeidere Beste finansjobber i et selskap Det er mange jobber i bedriftsfinansieringsverdenen. De beste finansjobbene i et selskap varierer etter bransje, ansiennitet og kompensasjon. I denne guiden vil vi undersøke de beste finansjobber man kan ha i et selskap. kan få tilgang til et bredt spekter av ressurser for å lære mer om bransjen og forbedre deres ferdigheter. Ved å lese en bok kan de få tilgang til store mengder informasjon og forskningsdata på relativt kort tid.

Beste bedriftsøkonomibøker

Med tusenvis av corporate finance-bøker tilgjengelig i markedet i dag, er utfordringen å identifisere de beste. Et Google-søk på begrepet "best corporate finance books" vil gi deg flere sider med resultater fra forskjellige forfattere. Ikke bekymre deg - vi har kommet opp med en liste over bøker som kan bidra til å berike din økonomikunnskap og hjelpe deg med karriereveksten din i bransjen.

Introduksjon til Corporate Finance Books

Her er noen av de beste bedriftsøkonomibøkene for å bygge kunnskap og lære det grunnleggende i finansnæringen.

1. Corporate Finance: Theory and Practice - Pierre Vernimmen, Pascal Quiry, Maurizio Dallochio, Yann Le Fur og Antonio Salvi

Denne boken er en favoritt blant både studenter og fagpersoner, og tilbyr en omfattende omvisning i bedriftsøkonomi, ved hjelp av scenariobaserte instruksjoner med et globalt perspektiv.

2. Corporate Finance: The Basics - Terence CM Tse

Tses bok presenterer det indre arbeidet med bedriftsfinansiering på en enkel og lettfattelig måte, med sikte på å gi moro til en bransje som kan komme som skremmende for noen.

3. Financial Terms Dictionary - Thomas Herold

Herolds bok er en praktisk guide som vil hjelpe deg å forstå de vanligste begrepene som brukes av finanspersoner.

Gratis e-bøker for bedriftsøkonomi

Selv om det kan være vanskelig å skaffe gratis finansbøker fra utgivere, gir mange nettsteder ut egne e-bøker. For finanspersoner som foretrekker å bruke apparater fremfor å bringe mange fysiske bøker, er e-bøker veien å gå. Disse er praktiske, slik at folk kan lese om bedriftsøkonomi når som helst og hvor som helst. Her er noen gratis e-bøker å vurdere:

1. Grunnleggende om bedriftsfinansiering - Richard A. Brealey, Stewart C. Myers og Alan J. Marcus

Denne studentvennlige boken tar en innovativ og markedsdrevet tilnærming for å diskutere det nåværende miljøet med bedriftsfinansiering.

2. Essentials of Corporate Finance - Stephen Ross, Randolph Westerfield og Bradford Jordan

Denne boken inneholder 18 kapitler som dekker tre grunnleggende temaer: vekt på intuisjon, en enhetlig verdsettelsesmetode og et lederfokus.

Avanserte Corporate Finance Books

Enten du studerer for en MBA er en MBA verdt det? Hvis du tenker på å gå på handelshøyskolen, spør du kanskje, er en MBA verdt det ?. Svaret (som i alle MBA-klasser) er: "det kommer an på". Annet enn arbeidsmengden ved å gjøre en MBA, er det nesten ingen grunn til ikke å gjøre en MBA hvis sjefen din betaler for det. De kan bruke det som innflytelse mot deg og låse deg inne, men avkastningen er utrolig hvis den er gratis (tydeligvis). eller ønsker å forbedre ferdighetene i din nåværende rolle, kan investering i avanserte bedriftsøkonomibøker være nøkkelen til å oppnå betydelig karriereutvikling.

1. Risikostyring: Den ultimate guiden til finansiell risikostyring som anvendt på bedriftsfinansiering - Greg Shields

Noen av temaene som er diskutert i denne boken inkluderer fordelene med god risikostyring Risikostyring Risikostyring omfatter identifikasjon, analyse og respons på risikofaktorer som inngår i en virksomhets liv. Det gjøres vanligvis med risikostyring for virksomheten og instrumenter for å håndtere risiko.

2. Kontinuerlige tidsmodeller i bedriftsfinansiering - Santiago Moreno-Bromberg og Jean-Charles Rochet

Studenter, forskere og fagpersoner vil finne boken nyttig, da den dekker de dynamiske modellene for beslutninger om bedriftsøkonomi, fra utbyttefordeling og utstedelse av verdipapirer til kapitalstruktur Kapitalstruktur Kapitalstruktur refererer til mengden gjeld og / eller egenkapital ansatt av en firmaet for å finansiere sin virksomhet og finansiere eiendelene. Et firmas kapitalstruktur.

3. Corporate Finance: Investment and Advisory Applications - Jesse McDougall og Patrick Boyle

Skrevet av finanspersoner for finanspersoner, en bok designet for de som begynner en karriere innen investeringsbank og kapitalforvaltning.

Bestselgende bedriftsøkonomibøker gjennom tidene

Mange bedriftsøkonomiske bøker kommer til hyllene til bokhandler over hele verden, men det er noen ressurser som regnes som go-to-bøkene til mange fagpersoner i bransjen. Her er noen av dem:

1. Økonomisk modellering - Simon Benninga

Benningas bok regnes som standardteksten for å forklare økonomiske modeller i Excel. Ved hjelp av detaljerte regneark takler boken grunnleggende og avanserte modeller innen virksomhetsfinansiering, opsjoner, obligasjoner og porteføljestyring.

2. Forstå bedriftsøkonomi - John Cousins

Cousins ​​'bok gir et rammeverk for hvordan selskaper tar beslutninger om å investere penger og hvilke prosjekter de skal gjennomføre. Det gir også analytiske verktøy for å bruke og spare penger, og veiledning om hvordan du kan ta gode økonomiske beslutninger.

3. Leksjoner i bedriftsøkonomi: En case studies-tilnærming til økonomiske verktøy, finanspolitikker og verdsettelse - Paul Asquith og Lawrence A. Weiss

Denne boken følger en intuitiv tilnærming for å forklare alle områder av bedriftsfinansiering, inkludert kapitalstruktur, verdivurdering, utbytte, gjeldsforfall, prosenter og proformas.

Det kan også være lurt å sjekke ut Finanss omfattende bibliotek med gratis ebøker som dekker et bredt utvalg av forretningsemner. Last ned de gratis e-bøkene her.

Tilleggsressurser

Finance er den offisielle leverandøren av Financial Modelling and Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-sertifisering Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari-sertifiseringsprogram, designet for å forvandle alle til en verdensklasse finansanalytiker.

For å fortsette å lære og utvikle kunnskapen din om økonomisk analyse, anbefaler vi på det sterkeste de ekstra finansressursene nedenfor:

  • Beste økonomiske modelleringsbøker Beste finansielle modelleringsbøker Liste over de beste økonomiske modelleringsbøkene, fra nybegynner til avansert, for finanspersoner. Vi har samlet i denne veiledningen hva vi mener er de åtte viktigste og mest nyttige økonomiske modelleringsbøkene. Vi anbefaler å supplere disse bøkene med våre videobaserte kurs. Les listen!
  • Finansielle forhold Cheat Sheet Financial Ratios Cheat Sheet Finance's Finansielle forhold Cheat Sheet er en pdf-bok, gratis og tilgjengelig for alle å laste ned. Juksearket går over de viktigste økonomiske forholdene som en finansanalytiker bruker for å analysere en virksomhet.
  • Analyst Trifecta® Guide Analyst Trifecta® Guide Den ultimate guiden om hvordan du kan være en finansanalytiker i verdensklasse. Vil du være en finansanalytiker i verdensklasse? Ønsker du å følge bransjeledende beste praksis og skille deg ut fra mengden? Prosessen vår, kalt The Analyst Trifecta®, består av analyse, presentasjon og myke ferdigheter
  • Topp økonomibøker og investeringsbøker Finansinvesteringer Bøker Topp finansbøker. Dette er de beste bøkene vi anbefaler alle studentene våre for å lære mer om investering, økonomi, økonomisk modellering og verdsettelse.

Siste innlegg