Praktikum følgebrev - Hvordan skrive og sende, mal

Når de søker om praksis, krever de fleste selskaper at studentene skriver og sender et følgebrev som en del av søknadsdokumentene. CV fra studenter viser vanligvis ikke omfattende arbeidshistorikk. Det gjør et internship følgebrev annerledes enn et typisk følgebrev fordi det vanligvis er en viktigere faktor for å overtale et selskap til å ansette deg.

Praktikum følgebrev

Følgebrevet skal tilpasses det spesifikke praksisstudiet og skal prøve å vise hvordan dine faglige kvalifikasjoner GPA på CV I økonomi, hvis karakterpoenggjennomsnittet (GPA) er 3,5 eller høyere, bør du inkludere det i CV-en din - ellers, la det ut. Hvis hoved GPA er høyere enn total GPA, bør du også inkludere det (eller i stedet for total GPA). , ferdigheter, fritidsaktiviteter og tidligere arbeidserfaring gjør deg til en passende kandidat for organisasjonen.

Rask oppsummering

  • Praktiseringsbrev er en viktig måte å markere ferdigheter for studenter som mangler arbeidserfaring.
  • Et følgebrev er din første mulighet til å gjøre et godt inntrykk hos arbeidsgiveren.
  • Skreddersy følgebrevet til den spesifikke stillingen du søker på.

Hvordan skrive et praksisbrev

Fremhev dine ferdigheter og kvalifikasjoner på en måte som fanger rekruttererens oppmerksomhet. Her er noen tips du kan følge når du skriver et følgebrev:

1. Bruk forretningsbrevformatet

Et internship følgebrev er et formelt dokument og bør følge et forretningsbrevformat Business Letter Format Et forretningsbrev skal alltid følge et bestemt format og en struktur for å sikre at det blir mottatt som profesjonelt og oppdatert. Mens det er mange. Kontaktinformasjonen din, datoen og adressen til arbeidsgiveren skal være øverst på brevet. Brevet skal også inneholde en ordentlig hilsen før det innledende avsnittet. På slutten av brevet, bør du signere navnet ditt. Bruk en vanlig skrift som Times New Roman eller Arial. Skriftstørrelsen for bokstaven skal være 10 eller 12.

2. Oppgi hvilken rolle du søker

Praktikumets følgebrev skal angi hvilken rolle du søker om og hva som gjør deg til en god kandidat til stillingen. Dette er en bedre tilnærming enn å skrive et generelt følgebrev til enhver stilling. Å nevne den spesifikke rollen du søker på, former naturlig innholdet i resten av brevet.

3. Bruk nøkkelord

Rekrutterere leser ofte ikke i utgangspunktet CV / søknader i sin helhet. I stedet skanner de gjennom dokumentet. Ved å bruke spesifikke nøkkelord som ble nevnt i praksisannonsen, kan det bidra til å få søknaden din mer detaljert oppmerksomhet. Gjennomgå stillingsbeskrivelsen Jobber Bla gjennom stillingsbeskrivelser: krav og ferdigheter for stillingsannonser i investeringsbank, aksjeforskning, statskasse, FP&A, bedriftsøkonomi, regnskap og andre finansområder. Disse stillingsbeskrivelsene er samlet ved å ta de vanligste lister over ferdigheter, krav, utdanning, erfaring og annet for å identifisere de viktigste nøkkelordene du bør ta med i følgebrevet.

4. Nevn din faglige erfaring

Hvis arbeidsgiveren krever spesifikke faglige kvalifikasjoner, bør du nevne relevante kvalifikasjoner og prestasjoner i følgebrevet. Siden de fleste studenter mangler praktisk arbeidserfaring, er de neste beste tingene å merke seg gjennomførte kurs og viktige prestasjoner. Fremhev de som er mest relevante for stillingsbeskrivelsen. For eksempel, hvis jobben krever sterke kundeserviceferdigheter, vil du kanskje fremheve psykologikurs om forhold du har tatt.

5. Oppgi relevante ferdigheter og utenomfaglige erfaringer

Du bør nevne utenomfaglige erfaringer og ferdigheter CV-ferdigheter CV-ferdighetene som kreves i finansmarkedet jobber raskt og vokser i kompleksitet. Dette skyldes delvis teknologiske fremskritt som gjør at selskaper lener seg mot de nyeste tekniske verktøyene som gjør oppgavene enklere å administrere. Utfordringen er imidlertid det økende ferdighetsgapet som er relevant for stillingsbeskrivelsen. Disse kan omfatte sportsaktiviteter, lederegenskaper og frivillig arbeid du har engasjert deg i.

Frivillig erfaring i et beslektet felt kan øke sjansene dine for å få praksisplass hos et selskap. Selv med begrenset bransjeerfaring, kan du nevne ferdigheter du har fått ved å utføre i frivillige roller og prosjekter.

6. Korrektur før sending

Når du er ferdig med å skrive internship-følgebrevet, bruker du noen minutter på å lese dokumentet for stave-, grammatikk- og syntaksfeil. De fleste arbeidsgivere er opptatt av å legge merke til hvor godt skrevet (eller dårlig skrevet) et følgebrev er. Husk at følgebrevet ditt gir det første inntrykket av at en rekrutterer danner deg. Eventuelle feil kan ødelegge sjansene dine for å få jobben. Du kan også be en venn eller slektning om å gjennomgå det endelige utkastet.

7. Følg opp

Uttrykk mot slutten av brevet at du setter pris på arbeidsgivers omtanke og håper å høre fra dem snart. Du kan også indikere at du vil følge opp om en uke eller to ukers tid. Hvis du følger opp for tidlig, kan arbeidsgiveren oppfatte deg som overivrig (dvs. desperat). Oppfølging lar deg få vite statusen for søknaden din og i det minste bekrefte at søknaden din ble mottatt.

Sende brevet

Med mindre arbeidsgiveren spesifikt har uttalt at søknader skal sendes via post eller sendes inn personlig, vil du sannsynligvis sende brevet via e-post. Her er de to viktigste måtene du kan bruke til å sende følgebrevet via e-post:

1. Som et e-postvedlegg

Hvis arbeidsgiveren krever at du sender et følgebrev som vedlegg, finn dokumentet på datamaskinen og legg ved. Det er en god ide å inkludere navnet ditt i følgebrevets filnavn for enkel identifisering.

2. Lim inn brødteksten til e-posten

Arbeidsgiveren kan be deg om å sende et følgebrev som e-postmeldingen. I et slikt tilfelle må du ikke ta med arbeidsinformasjonens kontaktinformasjon, og bare ta med kontaktinformasjonen din i e-signaturen. Hvis du vet navnet på mottakeren, må du inkludere navnet i hilsenen Hvordan adressere et brev Til tross for den økende preferansen for SMS-er og e-post i dag, er det fortsatt viktig å vite hvordan man skal adressere et brev. Formelle brev er fortsatt i bruk i den moderne verden, spesielt i formell kommunikasjon og når du sender jobbsøknader. Rekrutterere er interessert i.

Internship Cover Letter MSWord Mal

[Søkers navn]

[Gateadresse]

[By (*): Stat (*): Postnummer]

[Telefonnummer]

[Epostadresse]

[Dagens dato]

[Mottakers navn]

[Jobbtittel]

[Selskapsnavn]

[Gateadresse]

[By (*): Stat (*): Postnummer]

Kjære [mottakerens navn]

Jeg skriver for å søke om markedsføringsstudentprogram hos ABC-selskapet. Jeg lærte om praksisprogrammet gjennom New York Universitys Career Services Office.

Jeg er for tiden senior markedsføringsstudent ved New York University, og vil motta graden vår til våren. I løpet av studiene har jeg tilegnet meg ferdigheter innen markedsføringsanalyse, produktutvikling, prising, digital interment markedsføring, markedskommunikasjon og PR. For øyeblikket har jeg en 3,9 GPA.

I fjor sommer opprettet jeg en markedsføringskampanje for sosiale medier for en ideell organisasjon som selger håndlagde gjenstander for å støtte hjemløse familier. Kampanjen returnerte de høyeste inntektene noensinne for den ideelle organisasjonen, og jeg ble anerkjent som en av de frivillige som hadde best resultat. Jeg brukte også markedsføringsanalyseferdighetene mine til å analysere resultatene av kampanjen og komme med anbefalinger til markedsavdelingen.

Jeg tror jeg vil være et ressurssterk tillegg til markedsføringsteamet ditt. Sommerstudiet kan gi meg en mulighet til å bidra til å oppnå organisasjonens mål og mål, samt gjøre det mulig for meg å utvide ferdighetene mine.

Jeg vil ringe neste uke for å se om mine kvalifikasjoner og ferdigheter passer for kandidaten du leter etter. I så fall vil jeg gjerne ha muligheten til å diskutere om jeg er egnet for denne stillingen personlig på et gjensidig tidspunkt. Takk for din vurdering. Hvis du har spørsmål, ikke nøl med å kontakte meg på [email protected] eller (555) 555-5555.

Med vennlig hilsen,

[Søkers navn]

Relaterte målinger

Takk for at du leser Finance-guiden til et følgebrev. Finance tilbyr Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-sertifisering Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari-sertifiseringsprogram for de som ønsker å ta karrieren til neste nivå. For å fortsette å lære og fremme karrieren din, vil følgende ressurser være nyttige:

  • Curriculum Vitae vs. CV CV Curriculum Vitae vs. CV Som jobbsøker, spesielt som ny, er det viktig å vite forskjellen (e) mellom en curriculum vitae og CV og når man skal bruke den ene eller den andre på riktig måte. Forberedelse og innsending av riktig dokument er avgjørende for at en jobbsøknad skal lykkes.
  • Hvordan liste opp ferdigheter i CV-en din Hvordan liste opp ferdigheter på CV-en En av de viktigste tingene du må vite som jobbsøker, er hvordan du lister opp ferdigheter i CV-en. Du må opprette et CV når du leter etter en jobb. Det er et dokument som dekker kontaktinformasjonen din, utdanningsbakgrunnen og andre kvalifikasjoner.
  • Investment Banking Cover Letter Investment Banking Cover Letter Investment bank cover letter template. Lær hvordan du skriver et følgebrev for investeringsbank (analytiker eller tilknyttet) med vår gratis guide og mal. For å hjelpe deg med å komme gjennom screeningprosessen har vi laget denne guiden for å skrive brevet ditt for en investeringsbankposisjon.
  • Gjenoppta kraftord Gjenoppta kraftord Gjenoppta kraftord er ord eller uttrykk som hjelper en jobbsøkers CV til å skille seg ut fra resten. De er vanligvis handlingsord som er slående og hjelper til med å beskrive oppgaver og ansvar som ble håndtert i tidligere jobber.

Siste innlegg