Banker i Trinidad og Tobago - Oversikt, guide til toppbanker

Central Bank of Trinidad and Tobago (CBTT) ble grunnlagt i 1964 og er den nest eldste sentralbanken i det engelskspråklige Karibia, bare ved siden av Bank of Jamaica (1960). CBTT bestemmer renter og reservekrav, formulerer pengepolitikken og fører tilsyn med finansinstitusjoner og banker i Trinidad og Tobago.

Landets banksektor består av åtte forretningsbanker, som sysselsetter rundt 7400 ansatte og administrerer totalt 123 filialer og rundt 250 minibanker over hele øya.

Banker i Trinidad og Tobago

I 2017 nedjusterte Moody's Investors Service Trinidad og Tobagos utsteder og senior usikrede gjeldsranger fra Baa3 til Ba1. Rangeringsbyrået ga også stabile utsikter til Ba1-rangeringen, under hensyntagen til regjeringens betydelige finanspolitiske buffere, samt moderat ekstern risiko.

For alle som vurderer en bankkarriere i Trinidad og Tobago, er denne listen over banker i Trinidad og Tobago en nyttig guide om hvor du skal begynne. For å lære mer, se vår liste over finansinstitusjoner Bedriftslister over hovedaktørene i bedriftsfinansiering. Vi har lister over de viktigste finansselskapene, bankene, institusjonene, regnskapsbyråene og selskapene i bransjen. Bla gjennom disse guidene for å forberede deg på en karriere innen finansielle tjenester og start nettverk i dag for å få fart på karrieren din.

De beste bankene i Trinidad og Tobago er:

Bank of Baroda (Trinidad og Tobago)

Bank of Baroda (Trinidad og Tobago) ble grunnlagt i 2007 og opererer som et heleid datterselskap av Indias Bank of Baroda. Dette er en av bankene i Trinidad og Tobago som betjener detaljhandel, bedrift, SMB, pantelån og valutasektor i landet.

CIBC FirstCaribbean International Bank

CIBC FirstCaribbean International Bank er den største, børsnoterte banken i det nederlandske og engelsktalende Karibien. Bankens markedsledende finansielle tjenester inkluderer Retail og Platinum Banking, Corporate Banking, Kredittkort, Investment Banking, og Treasury Sales and Trading. Det er en del av CIBC-konsernet, og har tilsyn med to forretnings- og investeringsbankkontorer, to Platinum-banksentre og tre minibanker i landet.

Inntekter: USD 443,67 millioner (2017)

Netto inntekt: 141,52 millioner dollar (2017)

Sum eiendeler: 12,25 milliarder dollar (2017)

Citi

Tidligere kjent som United Bank of Trinidad og Tobago, startet Citi sin virksomhet som en av bankene i Trinidad og Tobago i 1965. Banken tilbyr et bredt spekter av finansielle tjenester og løsninger, inkludert bedriftsfinansiering, prosjektfinansiering, elektronisk bankvirksomhet og nettbaserte løsninger, handelsfinansiering og handelstjenester, derivater, kommersiell utlån, forvaltning av kontanter og statskasse og finansielle rådgivningstjenester. Hovedkvarter i Port of Spain, er en del av Citicorp Merchant Bank Limited.

First Citizens Bank

First Citizens Bank er den største enheten i First Citizens Group, en av bankene i Trinidad og Tobago som er et ledende finansselskap. Konsernet tilbyr et bredt spekter av tjenester innen forretnings-, handels- og bedriftsbanktjenester, samt megling, forvalter og kapitalforvaltningstjenester.

Inntekter: TTD 1,69 milliarder (2017)

Netto inntekt: TTD 642 millioner (2017)

Sum eiendeler: TTD 38,96 milliarder (20717)

JMMB Bank (Trinidad og Tobago)

JMMB Bank (Trinidad og Tobago) ble etablert i 1998 og tilbyr en bred portefølje av banktjenester og produkter til sine kunder over hele landet. Tidligere kalt Intercommercial Bank Limited (IBL), fungerer banken som et datterselskap av JMMB Group, en av de største leverandørene av finansielle tjenester i regionen. Den administrerer fire filialer av banker i Trinidad og Tobago, på følgende steder: Port of Spain, Marabella og Tunapuna.

Inntekter: TTD 63,8 millioner (2016)

Netto inntekt: TTD 13,2 millioner (2016)

Sum eiendeler: TTD 1,72 milliarder (2016)

RBC Royal Bank

RBC Royal Banks eksistens i Trinidad og Tobago dateres tilbake til 1902. Banken fører tilsyn med et nettverk med 25 filialer og 93 minibanker, støttet av internettbank og helautomatiske telefontjenester. Det er medlem av RBC Caribbean Banking, en av regionens ledende diversifiserte finansielle tjenesteleverandører.

Republic Bank

Opprinnelig kalt Colonial Bank, Republic Bank ble grunnlagt i 1837, noe som gjør den til den eldste av forretningsbankene i Trinidad og Tobago. Sammen med de andre bankene i Republic Group eies Republic Bank av Republic Financial Holdings Limited (RHFL). Konsernet tilbyr handelsbank, leasing, forvalterstjenester, utstedelse og behandling av debet- og kredittkort, samt forvaltningstjenester. Bankens nettverk består av 41 filialer og 132 minibanker på 84 steder.

Inntekter (RHFL): TTD 3,8 milliarder kroner (2017)

Netto inntekt (RHFL): TTD 1,25 milliarder (2017)

Sum eiendeler (RHFL): TTD 68,89 milliarder (2017)

Scotiabank Trinidad og Tobago

Scotiabank startet bankvirksomhet i Port-of-Spain, Trinidad i 1954, og tilbyr et bredt spekter av kommersielle, detaljhandel- og kontanthåndteringstjenester til sine kunder. I dag sysselsetter banken ca 1350 personer og forvalter 24 filialer, 96 minibanker og fem salgssentre strategisk plassert over hele landet. Scotiabank Trinidad og Tobago er en del av Canada-baserte Scotiabank, som også er en av de ledende bankene i Karibia og Mellom-Amerika.

Inntekter: TTD 1,26 milliarder (2017)

Netto inntekt: TTD 657,66 millioner (2017)

Sum eiendeler: TTD 24,39 milliarder (2017)

Karrierer innen investeringsbank

For å bryte inn i investeringsbank, jobber Bla gjennom stillingsbeskrivelser: krav og ferdigheter for stillingsannonser i investeringsbank, aksjeforskning, statskasse, FP&A, bedriftsøkonomi, regnskap og andre finansområder. Disse stillingsbeskrivelsene er samlet ved å ta de vanligste lister over ferdigheter, krav, utdannelse, erfaring og annet. Det er flere viktige ting å fokusere på. Disse inkluderer nettverk, gjenoppta mal for gjenoppta investeringsbank Fortsett. Lær hvordan du skriver et CV for investeringsbank (Analyst eller Associate) med Finance gratis guide og CV-mal. IB-CV er unikt. Det er viktig å skreddersy CV-en din til bransjestandarden for å unngå å bli umiddelbart slettet, erfaring,og økonomiske modelleringsevner Finansielle modelleringsevner Lær de 10 viktigste økonomiske modelleringsevnene og hva som kreves for å være gode på økonomisk modellering i Excel. De viktigste ferdighetene: regnskap. For å lære mer, utforsk vårt interaktive karrierekart…. For bankkarrierer vil du ha en betydelig fordel over konkurrentene med våre økonomiske modelleringskurs.

Tilleggsressurser

Dette har vært en guide til de beste bankene i Trinidad og Tobago. For alle som leter etter en karriere innen bank, er denne listen et flott sted å starte nettverket ditt. Se også disse tilleggsressursene:

  • Toppbanker i Canada Toppbanker i Canada Banker i Canada inkluderer 29 innenlandske banker, 24 utenlandske datterselskaper, 27 utenlandske bankkontorer med full service og 3 utenlandske banklån. I følge Moody's er utsiktene for Canadas banksystem negativt på grunn av den forventede reduksjonen i statlig støtte til store innenlandske banker.
  • Topp 100 investeringsbanker Bedrifter Lister over hovedaktørene innen bedriftsfinansiering. Vi har lister over de viktigste finansselskapene, bankene, institusjonene, regnskapsbyråene og selskapene i bransjen. Bla gjennom disse guidene for å forberede deg på en karriere innen finansielle tjenester og start nettverk i dag for å få fart på karrieren din
  • Investeringsbankintervju spørsmål Intervjuer Ace ditt neste intervju! Ta en titt på Finance's intervjuguider med de vanligste spørsmålene og de beste svarene for enhver stilling innen corporate finance. Intervju spørsmål og svar for økonomi, regnskap, investeringsbank, aksjeforskning, kommersiell bank, FP&A, mer! Gratis guider og øvelser for å få tak i intervjuet ditt
  • Gå meg gjennom en DCF Gå meg gjennom en DCF Spørsmålet, gå meg gjennom en DCF-analyse er vanlig i investeringsbankintervjuer. Lær hvordan du får tak i spørsmålet med Finance sin detaljerte svarveiledning. Bygg en 5-årsprognose over uberørt fri kontantstrøm, beregne en terminalverdi og diskonter alle disse kontantstrømmene til nåverdien ved hjelp av WACC.
  • Finansiell modelleringsguide Gratis finansiell modelleringsveiledning Denne økonomiske modelleringsveiledningen dekker Excel-tips og beste praksis om antakelser, drivere, prognoser, kobling av de tre uttalelsene, DCF-analyse, mer

Siste innlegg