E-handel - oversikt, tilbudte tjenester og handelsplattformer

E-Trade er et finansselskap som ble grunnlagt i 1982 av William A. Porter og Bernard A. Newcomb, og har hovedkontor i New York, USA. Selskapet er en av pionerene i online meglerindustri og vokser til over 30 filialer over hele USA gjennom årene.

E-Trade gir en elektronisk handelsplattform for både nybegynnere og erfarne handelsmenn som ønsker å kjøpe og selge finansielle eiendeler som vanlige aksjer Vanlige aksjer Vanlige aksjer er en type sikkerhet som representerer eierskap til egenkapital i et selskap. Det er andre vilkår - som vanlig aksje, ordinær aksje eller stemmerett - som tilsvarer ordinær aksje. , foretrukket aksje, fremtidige kontrakter, verdipapirfond Verdipapirfond Et aksjefond er en pool av penger som samles inn fra mange investorer for å investere i aksjer, obligasjoner eller andre verdipapirer. Verdipapirfond eies av en gruppe investorer og forvaltes av fagpersoner. Lær om de ulike typene fond, hvordan de fungerer, og fordelene og fordelene ved å investere i dem, opsjoner, renteinvesteringer,og børshandlede fond Exchange Traded Fund (ETF) Et Exchange Traded Fund (ETF) er et populært investeringsmiddel der porteføljer kan være mer fleksible og diversifiserte over et bredt spekter av alle tilgjengelige aktivaklasser. Lær om forskjellige typer ETFer ved å lese denne guiden. . Det tilbyr også bankprodukter gjennom E-Trade Bank, en FDIC-registrert føderal sparebank, for å maksimere verdien av innskudd generert i meglervirksomheten.

E-handel

E-handelens historie

E-Handels forgjenger, TradePlus, ble grunnlagt i 1982 av to partnere, William Porter og Bernard Newcomb. Partnerne injiserte totalt $ 15.000 i kapital for å lette driften av det nye selskapet. I 1991 ble de to grunnleggerne enige om å etablere et nytt meglerselskap, E-Trade Securities Inc., med kapital hentet fra TradePlus. E-handel opplevde en høy vekstrate i de første årene, med 11 millioner dollar i inntjening i 1994, opp fra 850 000 dollar i 1992. Innen 1996 var selskapets kvartalsinntekter på 15 millioner dollar med antall kunder som steg til nesten 75 000.

I 1996 ble finansselskapet børsnotert gjennom en første børsnotering. Børsnoteringen falt sammen med lanseringen av ETrade.com-nettstedet der investorer kunne kjøpe og selge aksjer. I 2001 kjøpte den Web Street - et online meglerfirma med lokasjoner i San Francisco, Beverly Hills, Boston og Denver - for 45 millioner dollar. I 2005 kjøpte E-Trade Harrisdirect, en tidligere meglertjeneste i Bank of Montreal. Det kjøpte også Brown & Company, en tidligere meglertjeneste for JP Morgan for 1,6 milliarder dollar i kontanter. I 2016 kjøpte E-Trade morselskapet til OptionsHouse for $ 725 millioner.

E-handelsplattformer

E-Trade administrerer tre viktigste handelsplattformer som er tilgjengelige for selskapets kunder. Handelsplattformene inkluderer:

# 1 E-handelsnett

Registrerte brukere kan få tilgang til gratis streaming av markedsdata, live markedskommentarer, gratis tilbud i sanntid, nyheter og diagrammer og andre markedsoppdateringer. Investorer kan bruke plattformen for å få tilgang til investeringsverktøy for å identifisere potensielle investeringsmuligheter, gjøre handler, lage overvåkningslister og spore fremdriften i kontoene sine.

# 2 AlternativerHus

OptionsHouse er en robust handelsplattform som eTrade kjøpte i 2016. Plattformen er integrert i E-Trade-plattformen og er tilgjengelig for bruk av selskapets investorer. Det lar brukerne handle aksjer, opsjoner, ETFer og futures. OptionsHouse tilbyr sanntidsdata, 100+ tekniske studier, 30+ tegneverktøy, tilpassbare opsjonskjeder og idégenereringsverktøy.

# 3 E-Trade Pro

E-Trade Pro-handelsplattformen er en mer avansert plattform for sine største og mest aktive kunder. Den er tilgjengelig for handelsmenn som opprettholder en meglerkontosaldo med minst $ 250.000 eller som fullfører minst 30 handler per kvartal. Traders får tilgang til avanserte funksjoner som strategiskanner og back-testing evner. Plattformen tilbyr også tilpassbare kart.

# 4 Mobilapper

E-Trade tilbyr to gratis mobilapper som brukerne kan bruke for å få tilgang til kontoene sine og gjøre handler. Den kommer i både Android- og iPhone-versjoner som inkluderer avanserte funksjoner som sanntidsskjermere og treningsvideoer. Gjennom mobilappene kan brukerne få tilbud i sanntid, plassere handler og administrere sine handler med letthet. OptionsHouse-mobilappen tilbyr tilpassbare opsjonskart og interaktive kart.

Hvordan åpne en konto med e-handel

E-Trade-plattformen lar investorer starte registreringsprosessen på nettstedet og begynne å handle uten å kreve fysisk interaksjon med selskapets ansatte. Klikk på "Åpne en konto" -knappen på hjemmesiden for å starte registreringsprosessen. I neste vindu velger du hvilken type konto du vil ha fra valgene du får, enten du vil ha en vanlig investeringskonto eller en pensjonskonto.

Registreringsskjemaet vil be deg om å oppgi personlig informasjon, inkludert fulle navn, fysisk adresse, fødselsdato, personnummer, telefonnummer, e-postadresse og annen viktig informasjon. I gjennomsnitt tar registreringen 10 minutter.

Etter at registreringsprosessen er fullført, tildeler plattformen deg et kontonummer som du kan bruke til å fylle på E-Trade-kontoen og begynne å handle. Du kan finansiere kontoen ved hjelp av bankoverføring, sjekk eller selskapets hurtigoverføringstjeneste som lar deg overføre penger fra en annen konto. Minimumsbalansen for å åpne en meglerkonto er $ 500.

E-Trade tar en provisjon på $ 6,95 per handel på standardnivå, mens store handelsmenn drar fordel av tiered priser som faller til $ 4,95 per handel for 30 eller flere handler per kvartal. Handlere som ønsker mer praktisk ledelse, kan bruke selskapets robo-rådgivertjeneste som utfører handler og justerer porteføljebeholdningen på deres vegne. Tjenesten krever et årlig rådgivningsgebyr på 0,3%, og minimumsinvesteringen er $ 5000.

Relaterte målinger

Finance er den offisielle leverandøren av Financial Modelling and Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-sertifisering Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari-sertifiseringsprogram, designet for å forvandle alle til en verdensklasse finansanalytiker. For å fortsette å lære og utvikle kunnskapen din om økonomisk analyse, anbefaler vi ytterligere ressursene nedenfor:

  • Rentehandel Rentehandel Rentehandel innebærer investering i obligasjoner eller andre gjeldssikkerhetsinstrumenter. Rentepapirer har flere unike attributter og faktorer som
  • Options: Calls and Puts Options: Calls and Puts En opsjon er en form for derivatkontrakt som gir innehaveren rett, men ikke forpliktelse, til å kjøpe eller selge en eiendel innen en bestemt dato (utløpsdato) til en spesifisert pris (streik pris). Det er to typer alternativer: samtaler og putter. Amerikanske opsjoner kan utøves når som helst
  • Retail Bank Typer Retail Bank Typer Det er i det store og hele tre hovedtyper av banker. De er forretningsbanker, kredittforeninger og visse investeringsfond som tilbyr detaljistbanktjenester. Alle tre jobber mot å tilby lignende banktjenester. Disse inkluderer kontrollkontoer, sparekontoer, pantelån, debetkort, kredittkort og personlige lån.
  • Retainer-avgift Retainer-avgift Et retainergebyr er en forhåndskostnad som en person betaler for tjenestene til en rådgiver, konsulent, advokat, frilanser eller annen profesjonell.

Siste innlegg