Hva er Magna Cum Laude - The Second Best Honor at Graduation

Magna Cum Laude er en akademisk ære for utmerkelse som vanligvis tildeles en student som oppgraderer i topp 10% eller 15% av klassen. Det er den nest høyeste hederlige omtalingen som følger etter Summa Cum Laude. Den latinske setningen betyr "med stor ære" og er vanligvis mest relevant for studenter i noen få land, inkludert USA, Israel, Indonesia, Filippinene, Den Dominikanske republikk og deler av det kontinentale Europa.

Magna Cum Laude Graduate

Magna cum laude er den største æren av utmerkelsen, som følger umiddelbart etter Summa Cum Laude. Summa cum laude-skillet betyr "av (eller med) den høyeste utmerkelsen", og blir noen ganger kun tildelt en person per gruppe studenter. Naturligvis er denne studenten ofte valedictorian av eksamensklassen.

Umiddelbart å lykkes med skillet mellom magna cum laude er skillet mellom cum laude, som betyr "med ære".

Hvilke kriterier eller retningslinjer kvalifiserer noen for Magna Cum Laude?

Retningslinjene for å oppnå skillet mellom magna cum laude varierer fra institusjon til institutt. Hver høyskole eller hvert universitet setter sine egne kriterier for at studentene skal oppfylle for å oppnå dette prestasjonsnivået. Andre krav kan omfatte innlevering av en honours-avhandling for evaluering eller å være en del av et honours-program.

Eksempler på GPA-terskler inkluderer:

  • 3,5 - 3,7 Cum Laude
  • 3,8 - 3,9 Magna Cum Laude
  • 4.0+ Summa Cum Laude

Hvilke jobber søker studenter som har mottatt Magna Cum Laude-skillet?

Feltene finans, ledelse, rådgivning og ingeniørarbeid forfølge kandidater som har oppnådd magna cum laude. I finans er det å foretrekke dette skillet å foretrekke for en aksjeforskningsanalytiker. Vi dekker analytikerlønn, stillingsbeskrivelse, inngangspunkter i bransjen og mulige karriereveier. , i enten kjøpesiden og selgesiden Kjøp Side vs Selg Side Kjøp Side vs Selg Side. Kjøpesiden refererer til selskaper som kjøper verdipapirer og inkluderer investeringsforvaltere, pensjonsfond og hedgefond. Selgesiden. En aksjeanalytiker er vanligvis investeringsbankfolk og megleres personlighet for ekspertise. Derfor er det viktig for en kandidat å være godt utstyrt med faglige ferdigheter og kunnskaper.Selv om akademiske prestasjoner ikke alltid garanterer suksess på arbeidsplassen, er en magna cum laude ære en fordel som kan hjelpe en kandidat til å ta sitt første skritt mot karrieresuksess.

Flere karriereressurser

Takk for at du leser Finance-guiden til magna cum laude. Vi har samlet alle ressursene Corporate Finance Resources Gratis ressurser for å fremme din karriere innen corporate finance. Finans ressursbibliotek inkluderer Excel-maler, intervjuforberedelse, teknisk kunnskap, modellering, du trenger for å fremme karrieren! Blant våre mest populære gratis ressurser er følgende:

  • Interaktivt karrierekart
  • Finansintervju prep Finansintervju Spørsmål og svar om intervju fra økonomi. Denne listen inneholder de vanligste og hyppigste intervjuspørsmålene og svarene for økonomijobber og karrierer. Det er to hovedkategorier som er atferdsmessige og tekniske
  • Teknisk økonomikunnskap Kunnskapsøkonomi-selvstudieguider er en fin måte å forbedre teknisk kunnskap om økonomi, regnskap, finansiell modellering, verdsettelse, handel, økonomi og mer.
  • Gratis kurs

Siste innlegg