Kontant budsjettmal - Last ned gratis Excel-mal

Denne kontantbudsjettmalen hjelper deg med å planlegge kontantstrøm og utstrømning hver måned.

Nedenfor er en forhåndsvisning av kontantbudsjettmalen:

Skjermbilde av kontantbudsjettmal

Last ned gratis malen

Skriv inn navn og e-post i skjemaet nedenfor og last ned gratis malen nå!

Et kontantbudsjett er et budsjett basert på faktisk inn- og utstrømning av kontanter, i motsetning til å være basert på regnskapsprinsipper som inntektsføring Inntektsregnskapsprinsipp Inntektsføringsprinsippet dikterer prosessen og tidspunktet for inntektene blir registrert og innregnet som en post i et selskaps regnskap. Teoretisk sett er det flere tidspunkter der inntekter kan innregnes av selskaper. , matching og periodiseringer, noe som kan resultere i veldig forskjellige tall. Et kontantbudsjett er viktig for personlig og forretningsplanlegging Hva er finansiell modellering Finansiell modellering utføres i Excel for å forutsi selskapets økonomiske resultater. Oversikt over hva som er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor bygge en modell. ,da det indikerer hvor mye finansiering som kreves eller hvor mye overskudd kontanter produseres over en periode.

Eksempel på en kontantbudsjettmal

Nedenfor er et eksempel på en generell månedlig kontantbudsjettmal i Excel som du kan laste ned og bruke til dine egne formål.

Malen inneholder flere seksjoner:

  • Kontanter inn fra salg av varer / tjenester
  • Ta ut utgifter
  • Kontanter inn / ut for investering
  • Kontanter inn / ut fra finansiering
  • Total endring i kontanter i hver periode

Flere gratis maler

For flere ressurser, sjekk ut biblioteket for forretningsmaler for å laste ned mange gratis Excel-modeller, PowerPoint-presentasjoner og Word-dokumentmaler.

  • Excel-modelleringsmaler Excel- og økonomiske modellmaler Last ned gratis finansielle modellmaler - Finans regnearkbibliotek inneholder en finansiell modellmal med tre uttalelser, DCF-modell, gjeldsplan, avskrivningsplan, kapitalutgifter, renter, budsjetter, utgifter, prognoser, diagrammer, grafer, tidsplaner , verdivurdering, sammenlignbar bedriftsanalyse, flere Excel-maler
  • PowerPoint-presentasjonsmaler
  • Maler for transaksjonsdokumenter Gratis forretningsmaler du kan bruke i ditt personlige eller profesjonelle liv. Maler inkluderer Excel, Word og PowerPoint. Disse kan brukes til transaksjoner, juridisk, økonomisk modellering, økonomisk analyse, forretningsplanlegging og forretningsanalyse.

Siste innlegg