Hvordan skrive en sykedagse-post - Retningslinjer og prøve-e-post

En sykedag-e-post kreves ofte når en ansatt føler seg under været og ikke er i stand til å komme på jobb. Protokollen er å innkalle syk, selv om sending av e-post også er en akseptabel måte å informere lederen din. Delegering I ledelsen delegerer det seg å dele eller overføre ansvar. Delegering er en kritisk ferdighet for veiledere på alle nivåer, og kan være en stor utfordring for dem å lære på grunn av bekymring for å gi opp kontrollen eller manglende tillit til andres evner. eller veileder.

Sykedagens e-post

Bedrifter implementerer forskjellige prosedyrer for hva ansatte trenger å gjøre når de er syke. Noen arbeidsgivere kan kreve at du sender en sykedag-e-post minst to timer før skiftet ditt. Hvis du har permisjon i mer enn tre dager, kan du bli bedt om å sende inn legeerklæring. Sørg for å følge selskapets protokoll som vanligvis er inkludert i den ansattes håndbok Financial Modelling Handbook.

Hva du skal inkludere i sykedagens e-post

Sørg for å holde e-posten din kort og grei. Her er flere viktige detaljer som bør inkluderes i sykedagens e-post:

  • Årsaken til fraværet ditt
  • Antall dager du vil være utenfor kontoret
  • Om du vil svare på presserende e-post og samtaler eller ikke
  • Legebeskrivelse, hvis aktuelt
  • Navnet på kontaktpersonen som skal håndtere arbeidsmengden din

Når skal du sende sykedagens e-post

Arbeid kan være det siste du tenker på når du er syk eller i en medisinsk nødsituasjon, men som ansatt er det ditt ansvar å informere kollegene dine om nettverk og bygge relasjoner (del 1). Denne artikkelen er en del av en serie nyttige tips for å hjelpe deg med å oppnå suksess i nettverk i bedriften din. Nettverksbygging spiller en viktig rolle i vårt profesjonelle liv, fra vi søker etter jobb, fortsetter med å bli med og jobbe i et selskap, og til slutt fremme karrieren. at du ikke kan få det til å fungere, slik at de vet hvor du er og kan overta oppgavene dine og fremdeles overholde fristene.

Vær høflig mot din leder eller veileder, så vel som dine andre kolleger som kan bli berørt av fraværet ditt. Sørg for å sende en sykedag-e-post så snart du finner ut at du ikke er i stand til å jobbe. Unngå å sende den på det tidspunktet du allerede burde være på kontoret.

En sykedag-e-post kommer i forskjellige formater, og det er ingen standard måte å gjøre det på, så lenge du gir all nødvendig informasjon og oppretter den profesjonelt. Her er forskjellige maler som kan hjelpe deg med å skrive en sykedag-e-post:

Eksempel på sykedags e-post - grunnleggende

Hei [Navn på leder eller veileder],

Jeg sender deg denne e-postmeldingen for å informere deg om at jeg ikke kan få det til å fungere i dag, [date], på grunn av [sykdom]. Hvis noe haster kommer opp, vil jeg kunne svare på e-post, men kontakt gjerne [navn på lagkamerat] som har ansvaret for arbeidsmengden min i dag for å sikre at alle frister blir overholdt.

Takk for forståelsen,

[Navnet ditt]

Eksempel på sykedagse-post med betalt permisjon

Du kan se på malen nedenfor hvis du vet at du vil være syk i minst en dag basert på legens instruksjoner.

Hei [Navn på leder eller veileder],

Jeg kan ikke rapportere til jobb i dag på grunn av [sykdom] og har [symptomer]. Jeg dro til sykehuset og legen bekreftet at jeg har fått [diagnose].

Legen foreskrev [antall dager fra jobb] siden jeg [grunn / s: trenger hvile osv.]. Hvis noe haster kommer opp, vil jeg kunne svare på e-post, men ta gjerne kontakt med [navn på lagkamerat] som har ansvaret for arbeidsmengden min for øyeblikket for å sikre at alle frister blir overholdt.

Takk for forståelsen,

[Navnet ditt]

Eksempel på mal for syk e-post for ubestemt permisjon

Du kan se på følgende mal hvis du ikke er sikker på når du er tilbake på jobb.

Hei [Navn på leder eller veileder],

Jeg sender denne e-postmeldingen for å informere deg om at jeg ikke kan komme til kontoret i dag. Jeg har følt meg under været siden [da symptomene oppstod - i går, i går, osv.]. Jeg dro til sykehuset og legen sa at jeg har fått [sykdom]. Den foreskrevne medisinen vil vare i [antall dager]. Legen ba meg bli hjemme så jeg kan komme meg helt.

Kontakt gjerne [navn på lagkamerat] som har ansvaret for arbeidsmengden min foreløpig for å være sikker på at alle frister blir overholdt.

Takk for forståelsen,

[Navnet ditt]

Relaterte målinger

Takk for at du har lest Finance-guiden om hvordan du skriver en sykedag-e-post. Finance tilbyr Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-sertifisering Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari-sertifiseringsprogram for de som ønsker å ta karrieren til neste nivå. For å fortsette å lære og fremme karrieren din, vil følgende ressurser være nyttige:

  • Business Letter Format Business Letter Format Et forretningsbrev bør alltid følge et bestemt format og en struktur for å sikre at det blir mottatt som profesjonelt og up-to-standard. Mens det er mange
  • Kommunikasjonskommunikasjon Å kunne kommunisere effektivt er en av de viktigste livsferdighetene å lære. Kommunikasjon er definert som overføring av informasjon for å gi større forståelse. Det kan gjøres vokalt (gjennom muntlig utveksling), gjennom skriftlige medier (bøker, nettsteder og magasiner), visuelt (ved hjelp av grafer, diagrammer og kart) eller ikke-verbalt
  • Slik avslutter du en e-post Slik avslutter du en e-post Slik avslutter du en e-post - listen over de beste brevlukkingene inkluderer: hilsen, alle de beste, hilsen, takk, skål og mange flere. Denne guiden vil lære deg hvordan du avslutter en e-post med de beste brevlukkene. Med hvilken som helst e-post - spesielt en bedrifts-e-post eller annen profesjonell relatert kommunikasjon
  • Oppsigelsesbrev Oppsigelsesbrev Et oppsigelsesbrev er et offisielt brev sendt av en ansatt til arbeidsgiveren med varsel om at de ikke lenger vil jobbe i selskapet. Målet med et fratredelsesbrev er å opprette en offisiell varslingsregister, gi detaljer om den ansattes siste dag, neste trinn osv. Denne brevmalen

Siste innlegg