Kjøp Side Analyst - Investment Research and Recommendations

En kjøpsanalytiker er en analytiker som jobber med fondforvaltere i aksjeselskaper, finansielle rådgivningsfirmaer og andre selskaper, som hedgefond, stiftelser og proprietære handelsmenn. Disse selskapene kjøper store deler av verdipapirer for fondshåndtering. Anbefalinger fra kjøpsanalytikere er konfidensielle og ikke til offentlig forbruk, i motsetning til selgeside aksjeforskning Aksjeforskningsoversikt Aksjeforskere er ansvarlige for å produsere analyser, anbefalinger og rapporter om investeringsmuligheter som investeringsbanker, institusjoner eller deres kunder kan være interessert i. Aksjeforskningsavdelingen er en gruppe analytikere og tilknyttede selskaper. Denne oversiktsveiledningen for egenkapitalforskning.

Sammenlign buy side vs sell side Kjøp Side vs Selg Side Kjøp Side vs Selg Side. Kjøpesiden refererer til selskaper som kjøper verdipapirer og inkluderer investeringsforvaltere, pensjonsfond og hedgefond. Selgesiden.

Hva gjør en Buy Side Analyst på jobben?

Kjøpssideanalytikere utfører finansiell forskning på selskaper, og utleder formler og strategier som vil hjelpe kjøpesidefirmaet å oppnå høyest mulig risikojustert avkastning på kapitalen. Analytikere er vanligvis opptatt av å lese aktuelle nyheter og trender, spore verdifull informasjon og bygge økonomiske modeller.

En kjøpsanalytiker bestemmer hvor gunstig en investering virker og hvor godt den passer med fondets investeringsstrategi. Deres anbefalinger er basert på denne undersøkelsen og analysen, og blir kun tilgjengelig for firmaet som bruker dem. Suksessen til en kjøpsanalytiker måles av kvaliteten på deres økonomiske modellering. Hva er finansiell modellering Finansiell modellering utføres i Excel for å forutsi et selskaps økonomiske resultater. Oversikt over hva som er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor bygge en modell. analyse og anbefalinger til firmaet.

En analytiker trenger å innhente data fra pålitelige kilder. Bloomberg er en av mange slike kilder. Les denne samlingen av Bloomberg-data for å forbedre dine økonomiske analyseferdigheter.

kjøp eksempler på finansanalyse for sideanalytiker

For å forberede deg på en karriere på kjøpesiden, start våre økonomiske modelleringskurs nå!

Hvilke institusjoner jobber en Buy Side Analyst for?

Kjøpsselskaper investerer institusjoner som kjøper verdipapirer og andre eiendeler for seg selv, så vel som for sine kunder. De bruker kjøpesideanalytikere og porteføljeforvaltere Porteføljestyring Karriereprofil Porteføljestyring administrerer investeringer og eiendeler for kunder, som inkluderer pensjonsfond, banker, hedgefond, familiekontorer. Porteføljeforvalteren er ansvarlig for å opprettholde riktig aktivasammensetning og investeringsstrategi som passer kundens behov. Lønn, ferdigheter, som jobber side om side for å tilføre virksomheten verdi. Følgende er en liste over typer selskaper som ansetter kjøpsanalytikere:

 • Verdipapirfond
 • Pensjonsfond
 • Sikringsfond
 • Private Equity
 • Vekstkapital
 • Venturekapital
 • Institusjonelle og private investorer

Hvordan vite om Buy Side Analyst Jobb passer?

Å være en kjøpsanalytiker handler om å gi forskning og anbefalinger om aksjeporteføljer til fondsforvaltere Porteføljeforvalter Porteføljeforvaltere forvalter investeringsporteføljer ved hjelp av en seks-trinns porteføljestyringsprosess. Lær nøyaktig hva en porteføljeforvalter gjør i denne guiden. Porteføljeforvaltere er fagpersoner som forvalter investeringsporteføljer, med mål om å oppnå sine kunders investeringsmål. i firmaet for å hjelpe dem med å bestemme hvilke investeringer som er verdifulle eller risikable. Kjøp sideanalytikere med høyere ferdighetssett og større kunnskap tjener ofte høyere lønn enn selgeranalytikere. Følgende ferdigheter er nødvendige:

 • Sterkt intellektuelt blikk for investeringsmuligheter
 • Overvåker konsekvent markedsutviklingen
 • Kunne lage produktive, aktuelle og høykvalitetsrapporter for investeringsbeslutninger
 • I stand til å analysere risiko og bransjeegenskaper
 • Kunne konstant overvåke porteføljens ytelse
 • Alltid oppdatert med globale og økonomiske trender

For mer informasjon om hvordan jobben er, kan du utforske det interaktive karrierekartet vårt.

Tilleggsressurser

Takk for at du leste Finance-guiden til å være en kjøpsanalytiker. Fortsett å lære og forberede deg på en karriere på kjøpesiden. Disse ekstra ressursene vil hjelpe deg på vei:

 • Kjøp side vs salg side Kjøp Side vs Selg side Kjøp Side vs selg side. Kjøpesiden refererer til selskaper som kjøper verdipapirer og inkluderer investeringsforvaltere, pensjonsfond og hedgefond. Selgesiden
 • Aksjeforskningskarriere Aksjeforskning Oversikt Aksjeforskere er ansvarlige for å produsere analyser, anbefalinger og rapporter om investeringsmuligheter som investeringsbanker, institusjoner eller deres kunder kan være interessert i. Aksjeforskningsavdelingen er en gruppe analytikere og tilknyttede selskaper. Denne oversiktsveiledningen for egenkapitalforskning
 • Spørsmål om aksjeforskningsintervju Spørsmål om aksjeforskningsintervju Spørsmål og svar om forskningsintervju. Denne listen inneholder de vanligste intervjuspørsmålene som brukes til å ansette en analytiker eller tilknyttet aksjeforskning. Hvis du hadde en million dollar å investere, hva ville du gjort med det? - Fortell meg om et selskap du beundrer og hva som gjør det attraktivt. - Gi meg et lager
 • Finansiell modelleringsguide Gratis finansiell modelleringsveiledning Denne økonomiske modelleringsveiledningen dekker Excel-tips og beste praksis om antakelser, drivere, prognoser, kobling av de tre uttalelsene, DCF-analyse, mer

Siste innlegg