Liste over de beste investeringsbankene - Møt de 100 beste globale bankene

Våre studenter vil ofte vite hva de beste investeringsbankene i verden er, slik at de kan utvikle mållisten for arbeidsgivere (sjekk ut vår gratis guide om hvordan du får jobb i investeringsbank Hvordan får jeg jobb i investeringsbank? Denne guiden vil skissere hvordan du får jobb i investeringsbank ved å bruke de tre beste taktikkene: nettverk og CV, intervjuprep og tekniske ferdigheter). Som en del av vårt fortsatte forsøk på å hjelpe deg med å fremme karrieren din, har vi samlet en katalog med banker for å hjelpe deg i jobbsøket ditt.

Gå deg ned i registeret for å finne bankene du vil målrette mot. Vi har sortert listen alfabetisk, og mens størrelsen på bankene (målt ved eiendeler) endres daglig, bør dette gi deg en god generell ide om hva de beste investeringsbankene er.

Hvis du er mest interessert i bare de største bankene, vil du se listen vår over bulge bracket bankene Bulge Bracket Investment Banks Bulge Bracket investeringsbankene er de beste globale investeringsbankene. Listen inkluderer selskaper som Goldman Sachs, Morgan Stanley, BAML og JP Morgan. Hva er en Bulge Bracket Investment Bank og. Men hvis du vil se utover de hundre beste, kan det være lurt å sjekke ut listen vår over de beste boutiqueinvesteringsbankene Boutique Investment Banks Boutique Investment Banks er mindre firmaer som vanligvis ikke tilbyr fullserviceinvestering, men tilbyr minst én investeringstjenester. Boutique-banker har ofte bare en lokal eller regional tilstedeværelse, selv om noen opererer globalt. Liste over boutiqueinvesteringsbanker.

Ser du fremdeles etter flere karriereideer? Utforsk karrierekartet vårt for å finne den perfekte jobben for deg!

Topp liste over investeringsbanker

Liste over de beste investeringsbankene - 100 største investeringsbankene

 1. ABN AMRO
 2. Allahabad Bank
 3. Allen & Company
 4. Bank of America Merrill Lynch (BAML)
 5. Barclays Capital
 6. BB&T
 7. BBY Ltd.
 8. Berkery, Noyes & Co.
 9. BG Capital
 10. Svart stein
 11. BMO kapitalmarkeder
 12. BNP Paribas
 13. Kantor Fitzgerald
 14. Capstone Partners
 15. Centerview Partners
 16. China International Capital Corporation
 17. CIBC verdensmarkeder
 18. Citi
 19. CITIC Securities International
 20. CLSA
 21. Commerzbank
 22. Corporate Finance Associates
 23. Cowen
 24. Kreditt Agricole CIB
 25. Credit Suisse
 26. CSG-partnere
 27. Daewoo Securities
 28. den tyske bank
 29. Duff & Phelps
 30. Europa Partners
 31. Evercore Partners
 32. Financo
 33. Gleacher & Company
 34. Goldman Sachs
 35. Greenhill & Co.
 36. Guggenheim Partners
 37. Utvalgte partnere
 38. Houlihan Lokey
 39. HSBC Holdings PLC
 40. Imperial Capital
 41. ICBC (Kina)
 42. ICICI Bank
 43. Indian Bank
 44. JP Morgan
 45. Jefferies & Co.
 46. Keefe, Bruyette og Woods
 47. KeyCorp (KeyBanc Capital Markets)
 48. Ladenburg Thalmann
 49. Lancaster Pollard
 50. Lazard
 51. Lincoln International
 52. Macquarie Group
 53. Maple Capital Advisors
 54. Marathon Capital
 55. McColl Partners
 56. Mediobanca
 57. Miller Buckfire & Co.
 58. Mitsubishi UFJ Financial Group
 59. Mizuho Financial Group
 60. Moelis & Company
 61. Montgomery & Co.
 62. Morgan Keegan & Co.
 63. Morgan Stanley
 64. Needham & Co.
 65. NBF (National Bank Financial)
 66. Nomura Holdings
 67. Oppenheimer & Co.
 68. Panmure Gordon
 69. Perella Weinberg Partners
 70. Piper Jaffray
 71. PNC Financial Services (Harris Williams & Co.
 72. Punjab nasjonalbank
 73. Raymond James
 74. RBC Capital Markets
 75. RBS
 76. Robert W. Baird
 77. Roth Capital Partners
 78. Rothschild
 79. Sagent rådgivere
 80. Sandler O'Neill Partners
 81. SBI Capital Markets (State Bank of India)
 82. Scotiabank
 83. Société Générale
 84. Sonenshine Partners
 85. Stephens, Inc.
 86. Stifel Financial
 87. Sucsy, Fischer & Company
 88. Sumitomo Mitsui Financial Group
 89. SunTrust (Robinson Humphrey)
 90. Syndicate Bank
 91. TD Securities
 92. United bank of India
 93. UBS
 94. Vermillion Partners
 95. Vijaya Bank
 96. Wedbush Securities
 97. Wells Fargo & Co.
 98. William Blair & Company
 99. WR Hambrecht & Co.
 100. Ja Bank

Jobber i en investeringsbank

De beste investeringsbankene er kraftverkene i finansnæringen. Investeringsbankfolk Investment Banking Career Path Investment bank karriereveiledning - planlegg din IB karrierevei. Lær om lønn til investeringsbank, hvordan bli ansatt og hva du skal gjøre etter en karriere i IB. Investeringsbankdivisjonen (IBD) hjelper myndigheter, selskaper og institusjoner med å skaffe kapital og fullføre fusjoner og oppkjøp (M&A). som skyver disse bankene fremover, jobber ekstremt lange timer, ofte dag og natt, for å sikre hva det er som kundene krever av dem. Hvis du velger å gå ned på denne karriereveien, bør du forvente veldig lange timer.

For å lære mer om investeringsbank, sjekk oversikten vår over hva investeringsbanker gjør Investment Banking Investment banking er divisjonen av en bank eller finansinstitusjon som betjener myndigheter, selskaper og institusjoner ved å tilby garanti (kapitalinnsamling) og fusjoner og oppkjøp ) rådgivningstjenester. Investeringsbanker fungerer som mellomledd og utforsk Karrierekartet vårt for å finne den rette veien for deg.

Hvordan få jobb i en av de beste investeringsbankene

Hvis du ønsker å jobbe i en investeringsbank, har vi publisert den ultimate guiden om hvordan du får jobb i investeringsbank. Hvordan få jobb i investeringsbank? Denne veiledningen vil skissere hvordan du får en jobb i investeringsbank ved hjelp av de tre beste taktikkene: nettverk og CV, intervjuprep og tekniske ferdigheter. En av de beste måtene å bryte seg inn i bransjen er å gjøre så mye nettverk som mulig. Gitt det høye volumet søkere bankene får, hjelper det å kjenne noen som allerede jobber i målbanken din. Deltakelse i National Investment Banking Competition NIBC Investment Banking Competition Finance er stolt over å være en ledende partner og sponsor av NIBC - National Investment Banking Competition - konferansen. Registrer deg for sakskonkurransen her. National Investment Banking Competition (NIBC) samler 1,600 studenter, fra over 100 universiteter, konkurrerer om å bli anerkjent som det beste teamet i sakskonkurransen. kan være en fin måte å møte mennesker i bransjen og legge til litt ekstra i ditt CV.

Flere ressurser

Takk for at du sjekket ut Finance-listen over topp investeringsbanker og de største 100 globale bankene. Finance er den offisielle globale leverandøren av Financial Modellering and Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-sertifisering Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari-sertifisering, designet for å forvandle alle til en verdensklasse finansanalytiker.

Ta en titt på disse tilleggsressursene for å hjelpe deg i jobbsøket med investeringsbank:

 • Liste over boutique-investeringsbanker Boutique-investeringsbanker Boutique-investeringsbanker er mindre selskaper som vanligvis ikke tilbyr investeringsbank med full service, men som tilbyr minst én finansiell tjeneste for investeringsbank. Boutique-banker har ofte bare en lokal eller regional tilstedeværelse, selv om noen opererer globalt. Liste over boutiqueinvesteringsbanker
 • Liste over bulge bracket investeringsbank Bulge Bracket Investment Banks Bulge Bracket investeringsbanker er de beste globale investeringsbankene. Listen inkluderer selskaper som Goldman Sachs, Morgan Stanley, BAML og JP Morgan. Hva er en Bulge Bracket Investment Bank og
 • Liste over private equity-selskaper Topp 10 Private Equity Firms Hvem er de 10 beste private equity-selskapene i verden? Vår liste over de ti største PE-selskapene, sortert etter samlet innsamlet kapital. Vanlige strategier innen PE inkluderer leveraged buyouts (LBO), risikovillig kapital, vekstkapital, nødlidende investeringer og mesaninkapital.
 • Liste over målskoler Liste over målskoler En liste over de beste målskolene for rekruttering og ansettelse av investeringsbank. Denne listen inkluderer toppmål, andre mål og MBA-mål. Årsaken til at de blir kalt et mål er at bankene aktivt "målretter" studentene sine ved å holde informasjonsmøter på campus og reise til skolen for å gjennomføre første runde-intervjuer.
 • Hvordan få jobb i investeringsbank Hvordan få jobb i investeringsbank? Denne guiden vil skissere hvordan du får en jobb i investeringsbank ved å bruke de tre beste taktikkene: nettverk og CV, intervjuprep og tekniske ferdigheter
 • Hvordan bli finansanalytiker Guide til å bli finansanalytiker Hvordan bli finansanalytiker. Følg Finance-guiden om nettverk, CV, intervjuer, økonomiske modelleringsferdigheter og mer. Vi har hjulpet tusenvis av mennesker med å bli finansanalytikere gjennom årene og vet nøyaktig hva som skal til.

Siste innlegg