HireVue intervjuveiledning - Hvordan få tak i HireVue-intervjuer i økonomi

HireVue er et digitalt rekrutteringsfirma dedikert til å finne det beste talentet for sine klienter ved hjelp av videointelligens for intervjuer. Kundene deres er talentanskaffelse eller rekrutteringsteam fra de beste investeringsbankene. Bedriftslister over hovedaktørene innen bedriftsfinansiering. Vi har lister over de viktigste finansselskapene, bankene, institusjonene, regnskapsbyråene og selskapene i bransjen. Bla gjennom disse guidene for å forberede deg på en karriere innen finansielle tjenester og start nettverk i dag for å få fart på karrieren din, som Goldman Sachs, JP Morgan og Morgan Stanley. Banker og regnskapsbyråer Regnskap Offentlige regnskapsbyråer består av regnskapsførere hvis jobb er å betjene virksomhet, enkeltpersoner, myndigheter og ideelle organisasjoner ved å utarbeide regnskap,skatter (som Deloitte) er ofte avhengige av et HireVue-intervju for å oppdage den rette kandidaten i raskere tempo uten å ofre kvaliteten bankene ser etter.

Her er en lenke til HireVues nettsted -> //www.hirevue.com

Hirevue intervjuguide

Hvordan fungerer HireVue-intervjuteknologi?

Kunstig intelligens utføres på de innspilte videoene, og gir innsikt i kandidater som hjelper Bulge Bracket banker Bulge Bracket Investment Banks Bulge Bracket investeringsbanker er de beste globale investeringsbankene. Listen inkluderer selskaper som Goldman Sachs, Morgan Stanley, BAML og JP Morgan. Hva er en Bulge Bracket Investment Bank og ta bedre beslutninger om ansettelse. Denne teknologien er utviklet i samarbeid med noen av de ledende psykologene innen industriell organisasjon (IO), og arbeider for å bedre ansettelsespraksisen til forskjellige firmaer.

Med andre ord bruker selskapet proprietære maskinlæringsalgoritmer som analyserer datapunkter som er funnet i videointervjuet for å forutsi kandidatens fremtidige jobbprestasjoner. Dette hjelper selskaper med å identifisere hvem som vil være de beste som kan oppfylle selskapets forretningsmål

HireVue-intervjuer er videobaserte og tillater selskapets rekrutterer å se ikke-verbale signaler - som ansiktsuttrykk, øyebevegelser, kroppsbevegelser, detaljer om klær og nyanser av stemmen. Som nevnt tidligere, samles de samme ikke-verbale signalene som datapunkter og behandles av HireVue-teknologi for å utføre meningsfulle vurderinger.

For å komme i gang med intervjuene, vil bankene gi forhåndsinnstilte spørsmål som kandidaten kan svare foran et kamera. Kandidater får bare en sjanse til å registrere svarene sine, så det anbefales at de forutse og øve på spørsmål på forhånd.

Bankene vil erstatte første runde, ansikt til ansikt-intervjuer, og i stedet intervjuer studenter og nyutdannede eksternt gjennom videoopptak.

For å nøye planlegge og forberede deg på karrieren din, se alle våre gratis karriereressurser Careers Search Finance's karriereressursbibliotek. Vi har samlet de viktigste karriereressursene for enhver jobb innen bedriftsøkonomi. Fra prep til intervju til CV og stillingsbeskrivelser, vi har dekket deg for å få drømmejobben din. Utforsk guider, maler og et bredt utvalg av gratis ressurser og verktøy.

Hvorfor ville bankene bruke HireVue til intervjuer?

Bankene bruker HireVue-intervjuprosessen for å forbedre sin egen generelle ansettelsesprosess, ettersom flere kandidater kan bli vurdert på kortere tid og samtidig beholde det beste talentet for videre vurdering.

Et sterkt og målrettet CV vil be om en HireVue-invitasjon. Imidlertid ønsker selskaper å vite mer om kandidaten enn bare hva som står på CV og følgebrev CV Følg bransjens retningslinjer og beste praksis når du sender inn følgebrevet og CV til en bedriftsfinansieringsjobb. Last ned CV og følgebrevmaler for å bli klargjort for jobbsøknaden din. Disse CV-ene er designet for å gi deg det beste bildet av å bli valgt til et intervju, som kan se og høres likt ut for de fleste søkere. Det er behov for ytterligere differensiering, så spørsmål om intervjuer knyttet til atferdsmessige problemer og passform blir spurt under det første videointervjuet for å generere unike og individualiserte svar.

Når intervjuene er fullført, gir HireVue en tilnærming til screening som muliggjør en side om side evaluering av svarene på de samme spørsmålene og for en større samlet sammenligning av kandidater. I kontrast kan det å stole på bare CV produsere bevisstløs eller tiltenkt skjevhet som affinitetsskjevhet, kjønnsskjevhet, skoleforskjell eller rasefordrivelse, for å nevne noen. Det å vurdere bare CV kan minimere sjansene for å ha en mangfoldig talentgruppe.

For å lære mer, se våre forskjellige intervjuguider Intervjuer Ace ditt neste intervju! Ta en titt på Finance's intervjuguider med de vanligste spørsmålene og de beste svarene for enhver stilling innen corporate finance. Intervju spørsmål og svar for økonomi, regnskap, investeringsbank, aksjeforskning, kommersiell bank, FP&A, mer! Gratis guider og øvelse for å få tak i intervjuet ditt.

Fordeler for kandidater til et HireVue-intervju

Videointervjuet gir deg muligheten til tidlig å presentere og uttrykke deg slik du vil, på en måte som bare et CV eller telefonsamtale ikke kan gjøre. Med et videointervju kan rekruttereren bedre se en kandidats personlighet, drivkraft og arbeidsmoral. Videre tiltrekker og fanger dette flere kandidater fra flere skoler fordi talentet ikke bare finnes fra målskoler. Liste over målskoler En liste over de beste målskolene for rekruttering og ansettelse av investeringsbank. Denne listen inkluderer toppmål, andre mål og MBA-mål. Årsaken til at de blir kalt et mål er at bankene aktivt "målretter" studentene sine ved å holde informasjonsmøter på campus og reise til skolen for å gjennomføre første runde-intervjuer.som de som tilhører Ivy League-gruppen ... talent i verdensklasse kan bli funnet hvor som helst!

Fleksibiliteten gir kandidatene muligheten til å gjøre intervjuet når som helst og hvor som helst. De vil få litt tid til å forberede seg, vanligvis innen to dager etter at de har mottatt en e-postinvitasjon, og intervjuet kan finne sted utenfor kontortiden.

Kandidater kan uttrykke sitt potensiale personlig, bortsett fra å vise sine skriftlige erfaringer. HireVue gir kandidatene muligheten til å fortelle sin personlige historie og vise at de kan tilby så mye mer enn det som står på deres CV.

For å lære mer, se våre forskjellige intervjuguider Intervjuer Ace ditt neste intervju! Ta en titt på Finance's intervjuguider med de vanligste spørsmålene og de beste svarene for enhver stilling innen corporate finance. Intervju spørsmål og svar for økonomi, regnskap, investeringsbank, aksjeforskning, kommersiell bank, FP&A, mer! Gratis guider og øvelse for å få tak i intervjuet ditt.

Hva kan du forvente under et Investment Banking HireVue-intervju?

Å ha et HireVue-intervju vil være en ny opplevelse for mange søkere fordi toppbanker som Goldman Sachs og JP Morgan nylig har begynt å bruke HireVue.

Det første intervjuet er levert av HireVue. Det erstatter ikke den mer tradisjonelle, intensive rekrutteringsprosessen. Hvis det første intervjuet lykkes, vil en representant fra banken kontakte kandidaten for et andre intervju. Fra da av vil eventuelle kommende intervjuer være en del av de vanlige intervjurundene, som involverer live-interaksjoner med analytikere, tilknyttede selskaper og til og med VP og MD.

Du vil få omtrent 20-30 sekunder for hvert spørsmål å tenke på et svar. Etter det har du opptil tre minutter til å registrere svaret ditt. Hvor lang tid som er gitt, avhenger virkelig av spørsmålene. For eksempel vil et spørsmål om hvorfor du vil være den beste kandidaten til rollen kreve et lengre og mer gjennomtenkt svar enn å svare på et spørsmål om hva din samlede GPA er.

Se våre spørsmål og svar på investeringsbankintervjuer. Ta en titt på Finance's intervjuguider med de vanligste spørsmålene og de beste svarene for enhver stilling innen corporate finance. Intervju spørsmål og svar for økonomi, regnskap, investeringsbank, aksjeforskning, kommersiell bank, FP&A, mer! Gratis guider og øvelse for å få tak i intervjuet ditt.

Hvordan forberede seg på HireVue-intervjuet?

Når du har fått tilgang til HireVues nettportal, får du sjansen til å øve deg på noen eksempler på spørsmål. Du kan registrere deg selv og se hvordan du gir svarene dine slik at du kan se mer polert, forberedt og profesjonell ut når du faktisk har gjort det virkelige intervjuet.

For å gjøre det bra for HireVue-intervjuet, må du gå gjennom noen vanlige spørsmål som ofte blir stilt i atferdsmessige eller passende intervjuer.

Her er en liste som kan hjelpe deg med å komme i gang:

 1. Hvorfor søker du på denne stillingen?
 2. Hvordan taklet du en vanskelig kollega i dine tidligere arbeidserfaringer?
 3. Hvordan håndterte du en drastisk rolleendring for å oppnå et mål?
 4. Hvorfor tror du at du er den rette kandidaten til denne stillingen?
 5. Hvilke aktuelle hendelser følger du for øyeblikket? Hvorfor er de interessante?
 6. Har du en ekspertise eller unik erfaring som kan være til fordel for teamet vårt?
 7. Hva er den viktigste ledererfaringen du har? Og hvorfor?
 8. Hva gjør du for å holde deg oppdatert på finansmarkedene og forretningsnyhetene?
 9. Hvorfor vil du jobbe for selskapet vårt?
 10. Hvilke relevante ferdigheter har du fått fra ditt tidligere arbeid eller praksis, som er lett overførbare og direkte fordelaktige for den nye rollen du søker om?
 11. Hvorfor leter du etter en ny rolle i selskapet vårt?
 12. Hva var ditt øverste ansvar på din nåværende / forrige stilling?
 13. Hva er de tre viktigste svakhetene dine?
 14. Hvordan vil du bruke bakgrunn og ferdigheter for å lykkes i denne rollen?

For å lære mer, se vår guide til intervjuspørsmål og svar Intervjuer Ace ditt neste intervju! Ta en titt på Finance's intervjuguider med de vanligste spørsmålene og de beste svarene for enhver stilling innen corporate finance. Intervju spørsmål og svar for økonomi, regnskap, investeringsbank, aksjeforskning, kommersiell bank, FP&A, mer! Gratis guider og øvelse for å få tak i intervjuet ditt.

Viktige ting å huske når du bruker HireVue

Her er de fire beste tipsene for å gjøre et HireVue-intervju:

 1. Oppretthold øyekontakt foran kameraet som om du snakker ansikt til ansikt med en person.
 2. Sørg for å uttale ordene dine og prøv å ikke stamme eller ha lange pauser. Du vil alltid være i posisjon til å være klar til å svare på det som blir spurt.
 3. Ikke glem å holde det naturlig. Å høres for innøvd kan få deg til å høres ut som en robot og kjedelig. Å vise personligheten din kan komme langt, akkurat som når du gjør liveintervjuer eller telefonsamtaler.
 4. For bankintervjuer må du kle deg passende. Bruk profesjonelle klær som den typiske drakten og slipsen din for investeringsbankintervjuer.

Flere intervjuressurser

Vi håper dette har vært en nyttig HireVue-intervjuguide. Å være godt forberedt på intervjuet ditt krever mye øvelse. Nedenfor er flere intervjuguider som hjelper deg på veien mot å bli ansatt.

Intervjuespørsmål (og svar!):

 • Investeringsbankintervju spørsmål Intervjuer Ace ditt neste intervju! Ta en titt på Finance's intervjuguider med de vanligste spørsmålene og de beste svarene for enhver stilling innen corporate finance. Intervju spørsmål og svar for økonomi, regnskap, investeringsbank, aksjeforskning, kommersiell bank, FP&A, mer! Gratis guider og øvelser for å få tak i intervjuet ditt
 • Spørsmål om aksjeforskningsintervju Spørsmål om aksjeforskningsintervju Spørsmål og svar om forskningsintervju. Denne listen inneholder de vanligste intervjuspørsmålene som brukes til å ansette en analytiker eller tilknyttet aksjeforskning. Hvis du hadde en million dollar å investere, hva ville du gjort med det? - Fortell meg om et selskap du beundrer og hva som gjør det attraktivt. - Gi meg et lager
 • FP&A intervju spørsmål FP&A intervju spørsmål FP&A intervju spørsmål og svar. Denne listen inneholder de vanligste intervjuspørsmålene som brukes til å ansette for finansiell planlegging og analyse (FP&A) jobber som analytiker og lederstillinger. Basert på omfattende forskning og tilbakemeldinger fra fagpersoner i selskaper, har denne listen de mest sannsynlige intervjuspørsmålene
 • Spørsmål om regnskapsintervju Spørsmål og svar om regnskapsintervju. Denne listen inneholder de vanligste intervjuspørsmålene som brukes til å ansette for regnskapsjobber. Noen er vanskeligere enn de ser ut til å begynne med! Denne veiledningen dekker spørsmål om resultatregnskap, balanse, kontantstrømoppstilling, budsjettering, prognoser og regnskapsprinsipper

Siste innlegg