National Association of Insurance and Financial Advisors - Oversikt

National Association of Insurance and Financial Advisors (NAIFA) er en ideell gruppe som arbeider for å fremme et positivt reguleringsmiljø for medlemmene. I tillegg tilbyr NAIFA profesjonelle utdanningstjenester for å sikre at medlemmene er oppdatert med den informasjonen som trengs for å fortsette sin respektive praksis. Fremfor alt eksisterer foreningen for å sikre profesjonell og etisk oppførsel blant alle forsikringsrepresentanter og finansielle rådgivere Finansiell rådgiver En finansiell rådgiver er en finansiell profesjonell som gir rådgivning og rådgivning om individets eller enhetens økonomi. Finansrådgivere kan hjelpe enkeltpersoner og bedrifter med å nå sine økonomiske mål raskere ved å gi sine kunder strategier og måter å skape mer velstand på.

National Association of Insurance and Financial Advisors (NAIFA)

NAIFA ble grunnlagt i 1890, opprinnelig kalt National Association of Life Underwriters. I årene siden stiftelsen har foreningen gått videre med å utdanne forsikringsagenter Kommersiell forsikringsmegler En kommersiell forsikringsmegler er et individ som har til oppgave å fungere som et mellomledd mellom forsikringsleverandører og kunder. Eksistensen av kommersielle forsikringsmeglere går langt med å forhindre at kunder går seg vill i havet av pålitelige og skruppelløse forsikringsleverandører. , grupper og økonomiske rådgivere og for å sikre at alle følger et rammeverk av prinsipper, regler og forskrifter som sikrer at kundene får de aller beste tjenestene.

Sammendrag

 • NAIFA er en ideell organisasjon som arbeider for å skape et etisk reguleringsmiljø for alle medlemmer.
 • NAIFA-medlemmer er viet til å hjelpe kundene sine med å få best mulig tjenester.
 • Målet for alle NAIFA-medlemmer er å sikre at kundene er økonomisk stabile.

Kjernen til NAIFA

I kjernen av NAIFA er troen at livsforsikring - så vel som andre risikoreduserende tjenester - er grunnlaget for en fast økonomisk plan for enhver person. The Falls Church, VA-kapittelet i NAIFA opererer i Capitol Hill, og tar til orde for lov- og reguleringsendringer for å sikre at enkeltpersoner kan fortsette å motta disse tjenestene i et etisk og profesjonelt miljø.

I henhold til NAIFAs etiske regler, må alle medlemmer samtykke til - blant annet - følgende forpliktelser:

 1. Opprettholde klientkonfidensialitet og beskytte personvernet
 2. Handle i beste for alle klienter
 3. Gi kundene all viktig informasjon om økonomien, og sørg for at informasjonen er korrekt
 4. Søk kontinuerlig forbedring og utvikling av ferdigheter ved å fremme kunnskap gjennom utdanning
 5. Vær samarbeidsvillig med andre som tilbyr tjenester som best tjener kundenes interesser
 6. Beskytt alle kunders økonomiske interesser, produkter og leverandørens yrke ved å gå politisk til tals

NAIFA-medlemmer er forskjellige og spredt over alle 50 stater, men alle følger kjerneprinsippene for å beskytte klienter og deres økonomiske sikkerhet.

Tilleggsressurser

Vi håper du har likt å lese Finanss forklaring av National Association of Insurance and Financial Advisors. Finance er den offisielle leverandøren av den globale Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -sertifisering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ akkreditering er en global standard for kredittanalytikere som dekker økonomi, regnskap, kredittanalyse, kontantstrømanalyse , paktmodellering, tilbakebetaling av lån og mer. sertifiseringsprogram, designet for å hjelpe alle å bli en finansanalytiker i verdensklasse.

For å fortsette karrieren din, vil tilleggsressursene nedenfor være nyttige:

 • National Association of Investors Corporation (NAIC) National Association of Investors Corporation (NAIC) National Association of Investors Corporation (NAIC) ble først grunnlagt i 1951 som National Association of Investment Clubs. I dag driver NAIC
 • Finansanalytiker vs. finansiell rådgiver Finansanalytiker vs finansiell rådgiver
 • National Association of Realtors (NAR) National Association of Realtors (NAR) National Association of Realtors (NAR) er den største handelsforeningen i USA, med mer enn en million medlemmer. Medlemmer av NAR er eiendomsmeglere
 • Fem høyest betalte jobber i finansnæringen Fem høyest betalte jobber i finansnæringen Vi håper du liker denne guiden til de fem høyest betalte jobbene i finansnæringen. Finansnæringen er lett en av de mest konkurransedyktige når det gjelder å finne en jobb. Dette er til og med sant når det gjelder innledende stillinger, da det nesten er helt uhørt å bygge en vellykket karriere i

Siste innlegg