Mesterhandlere - Lær de seks essensielle ferdighetene til eksperthandel

Omtrent hvem som helst kan bli en handelsmann, men å være en av hovedhandlerne krever mer enn investeringskapital Investering: En nybegynnerguide Finansens guide for investering for nybegynnere vil lære deg det grunnleggende om å investere og hvordan du kommer i gang. Lær om forskjellige strategier og teknikker for handel, og om de forskjellige finansmarkedene du kan investere i. Og en tredelt dress. Husk: det er et hav av enkeltpersoner som ønsker å slutte seg til rekkene til mesterhandlere og bringe hjem den typen penger som følger med den tittelen. Svært få av dem får karakteren eller til og med kommer i nærheten av den. Konsekvente, vinnende handelsmenn er omtrent like sjeldne som lotteribilletter med flere millioner dollar.

Et av forberedelseskursene for å bli en mesterhandler er en tilstrekkelig utdannelse i grunnleggende økonomi, finansmarkeder Typer markeder - Forhandlere, meglere, børser Markeder inkluderer meglere, forhandlere og valutamarkeder. Hvert marked opererer under forskjellige handelsmekanismer, som påvirker likviditet og kontroll. De forskjellige markedstypene åpner for forskjellige handelsegenskaper, beskrevet i denne veiledningen, og teknisk analyse Teknisk analyse - En nybegynnerveiledning Teknisk analyse er en form for investeringsvurdering som analyserer tidligere priser for å forutsi fremtidig prishandling. Tekniske analytikere mener at de kollektive handlingene til alle deltakerne i markedet nøyaktig gjenspeiler all relevant informasjon, og derfor tildeler verdipapirer kontinuerlig en virkelig markedsverdi. . Men det er mange velutdannede, velinformerte,veldig intelligente individer som ikke vil kvalifisere seg som mestere. Den kritiske forskjellen mellom å vinne tradere og å miste tradere er mer avhengig av å skaffe seg de seks essensielle ferdighetene som masterhandlere deler. Mestre disse ferdighetene, og så får du en ekte sjanse til å være handelsmester.

Master Traders

Ferdigheter nr. 1 og nr. 2 - Forskning og analyse

Evnen til å gjøre kvalitetsforskning og solid markedsanalyse er grunnleggende for handelssuksess. Mesterhandlere utvikler sine ferdigheter i å kunne grundig undersøke all informasjon som er relevant for verdipapirene de handler - og, enda viktigere, å kunne nøyaktig bestemme den sannsynlige effekten av denne informasjonen på et bestemt marked.

Mesterhandlere lærer og perfeksjonerer ved å bruke markedsinformasjon - både grunnleggende økonomisk informasjon og markedsinformasjon i form av handel og prishandling som oppstår - for å tilpasse og nærme seg markedet på de mest effektive måtene. (Med "effektiv" mener vi med gunstige forhold mellom risiko / avkastning, høye sannsynlighet for suksess og lave risikonivåer, bare i tilfelle vi får feil ting).

Analytiske ferdigheter er avgjørende fordi de gjør det mulig for en næringsdrivende å bedre forstå, identifisere og bruke trender (eller mangelen på dem) - både når det gjelder prishandling på individuelle diagrammer over forskjellige tidsrammer, og i markedet som helhet.

Når du analyserer et marked og ser mønstre og trender, er det også nødvendig å avgjøre hvilke tekniske handelsmetoder som kreves. Vi foreslår at det å fokusere mindre på pengene du skal tjene, og mer på å iverksette tiltak til rett tid, er en viktig holdning som er nødvendig for å utvikle og perfeksjonere dine analytiske ferdigheter. Å fokusere på markedet, ikke på pengene på handelskontoen, gjør det mulig for deg å ta de beste, objektive handelsbeslutningene i hver situasjon - og å gjøre DET gjør at du til slutt kan gjøre de klokeste og mest lønnsomme handler. Nesten alle "Market Wizards" som Jack Schwager intervjuet i sine berømte bøker om vinnende handel, uttalte at de fokuserer på markedet og på deres handler, ikke på kontosaldoen. De er bare opptatt av å prøve å få markedet riktig,uansett om du gjør det til en dollar eller en million dollar.

Ferdighet nr. 3 - Tilpasse markedsanalysen din til endrede markedsforhold

Over tid utvikler mesterhandlere strategier og handelsteknikker som de bruker om og om igjen. Over tid setter hver næringsdrivende sammen sin egen personlige verktøykasse med metoder, manøvrer, strategier og handelstaktikk. Det er en god ting. Det er viktig at du har din egen individuelle handelsstil og handelsfordel, for eksempel spesifikke kombinasjoner av tekniske indikatorer som signaliserer handler med høy sannsynlighet.

Å ha dine egne velprøvde handelstriks er en god ting. En bedre ting, en slags handelsmann, er å ha din mest inngrodd vane være vane med kontinuerlig å overvåke markedet for tegn og indikasjoner på at markedet endrer seg eller danner et nytt mønster, og derved signaliserer deg at du trenger å tilpasse deg de skiftende forholdene ved å justere handelsstrategien din deretter.

Ferdighet # 4 - Bli i spillet

Uavhengig av bransje, selskap eller bestemt yrke, møter alle topper og daler i karrieren. Hvis du er en heltidshandler, vil du uunngåelig bli møtt med betydelige gevinster og til andre tider betydelig tap. Å holde fast ved det - å holde seg i handelsspillet - er en uerstattelig og viktig ferdighet som alle mestere har.

Selvfølgelig er det lett å bli begeistret og altfor ivrig etter å gjøre hurtige handler når gunstige prisbevegelser gagner bankkontoen din. Menneskets natur ber oss fortsette å handle på bestemte måter når resultatene er gode. Men det vil også være dager da markedet helt og holdent vender seg mot deg. I stedet for å bli fylt av spenning om handel, vil du til tider som de bare slå av dataskjermen eller lukke handelsplattformen og gli bort og slikke dine økonomiske sår.

En mesterhandler forstår at ingen av ekstremene vil vare evig, og det å stikke det ut - gjennom det gode og det dårlige - er en ferdighet som gjør at du kan lære, vokse og tjene penger.

En viktig del av å kunne holde seg i spillet er å øve på god risikostyring og pengestyring. Bruk alltid stopp-loss-ordrer og aldri risikere for mye på en handel. Ikke ta handler med mindre de har positive forhold mellom risiko og belønning, med andre ord, hvis det du vil gjøre hvis du har rett, er betydelig mer enn det du mister hvis du tar feil. Hvorfor risikere et mulig $ 500-tap hvis det mest sannsynlige du vil gjøre selv om markedsanalysen din er helt korrekt, er bare $ 100? Disse tallene er ikke i din favør. I stedet må du bare handle når det å være riktig står for å gjøre deg mye mer enn å være feil kan koste deg. Selv når det ser ut til å være en god handelsmulighet, for eksempel en stor reversering i markedet, hvis du ikke kan få et gunstig inngangspunkt med lav risiko, er det bare å la muligheten gå, og i stedet vente på at en skal materialisere seg der dukan få en god oppføring med lav risiko.

Ferdigheter # 5 og # 6 - Disiplin og tålmodighet

Disiplin og tålmodighet er to svært nært beslektede ferdigheter som alle mestere trenger - i overflod. Som vi nevnte ovenfor, er det viktig å være i spillet fordi det lar deg oppleve både høyder og nedturer, lære av dem og gjøre de nødvendige justeringene i din handel. En mesterhandler må være både tålmodig og disiplinert for å holde fast ved det, spesielt på dager der overskudd ikke eksisterer.

En pasient og disiplinert næringsdrivende vet for eksempel at de aller verste handelssesjonene eller dagene ofte blir fulgt av betydelig bedre. Husk at en grunnleggende del av markedsadferd er svingningene opp og ned, gi og ta. Økter som går flatt og ser svært lite volum kan fortsette i flere dager, men den disiplinerte handelsmannen forstår at tålmodighet vil bli belønnet, så han venter til markedet begynner å gjøre et virkelig betydelig grep før han går inn og risikerer sine hardt opptjente penger.

En av de vanligste feilene med å miste handelsmenn er å handle når markedet ikke gir noen reelle profittmuligheter. Mange handelsmenn bare handler på grunn av kjedsomhet. Slike handlinger koster deg nesten alltid penger.

En mesterhandler tar det ganske enkelt om det går en hel handelssesjon der det ikke oppstår gode, lave risikomuligheter. Mesterhandlere vet at markedet vil være åpent igjen i morgen, og at det alltid vil være nye handelsmuligheter.

Ikke la markeder som i utgangspunktet går ingen steder lure deg til å forlate god handelsdisiplin og strategi. Vær tålmodig, vent, og når en mulighet byr seg, ikke nøl - trekk avtrekkeren og gå inn i markedet, med tillit til din handelsevne.

Bonusferdighet nr. 7 - Registrering

Mesterhandlere lærer av sine handelsfeil. Å miste handelsmenn gjør det sjelden. En av de kritiske vanene som skaper vinnende handelsmenn er å føre en handelsdagbok. Handelsjournalen din registrerer hver handel når det skjer: inngangspunktet og årsaken til kjøp eller salg; hvor du legger inn stop-loss-ordren og din take-profit-ordre; hva som skjedde i markedet etter at du startet din handel og hvordan du reagerte på markedsaksjonen; endelig gevinsten / tapet ditt.

Å føre en handelsjournal og regelmessig lese gjennom den gir en av de raskeste og enkleste måtene å identifisere både hva du gjør riktig og hva du gjør galt.

Til slutt

Det primære budskapet vi håper du tar bort fra dette stykket, er at hver hovedhandler trenger å utvikle de essensielle ferdighetene for vellykket (dvs. lønnsom) handel. Gjør den nødvendige innsatsen for å bli en virkelig dyktig handelsmann, og markedet vil belønne deg for din flittige innsats.

Å bli mesterhandler er ikke lett, men det er mulig og vel verdt innsatsen. Hvis du begynner å jobbe i den retningen i dag, i stedet for å utsette det til i morgen, er du en dag nærmere å gjøre dine økonomiske drømmer til virkelighet.

Relaterte målinger

  • Handelsmekanismer Handelsmekanismer Handelsmekanismer refererer til de forskjellige metodene som eiendeler handles med. De to hovedtyper av handelsmekanismer er prisdrevne og ordredrevne handelsmekanismer
  • Typer av markeder Typer av markeder - Forhandlere, meglere, børser Markeder inkluderer meglere, forhandlere og valutamarkeder. Hvert marked opererer under forskjellige handelsmekanismer, som påvirker likviditet og kontroll. De forskjellige markedstypene tillater forskjellige handelsegenskaper, beskrevet i denne veiledningen
  • Rentehandel Rentehandel Rentehandel innebærer investering i obligasjoner eller andre gjeldssikkerhetsinstrumenter. Rentepapirer har flere unike attributter og faktorer som
  • Forex Trading - Slik handler du Forex Market Forex Trading - Hvordan handler Forex Market Forex trading lar brukere kapitalisere på verdsettelse og avskrivning av forskjellige valutaer. Forex trading innebærer kjøp og salg av valutapar basert på hver valutas relative verdi til den andre valutaen som utgjør paret.

Siste innlegg