Regnskapstest - Vurder din kunnskap om regnskapsprinsipper

Denne regnskapstesten er designet for å hjelpe deg med å vurdere din kunnskap om viktige regnskapsprinsipper og grunnleggende konsepter. Vi oppfordrer sterkt alle studenter som planlegger eller begynner på FMVA-sertifiseringsprogrammet FMVA®-sertifisering. Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari, til å ta denne testen for å avgjøre om du må ta de forutsetningene for regnskapskurs. inkludert regnskapsmessige grunnlag og lese regnskaper. Dette er også en nyttig ressurs for arbeidsgivere til å undersøke den tekniske kunnskapen til kandidatene under et regnskaps- eller økonomiintervju.

Hvis du består denne regnskapstesten med 80% eller mer (16 spørsmål eller mer), er det sannsynlig at du har sterk regnskapskunnskap og er god til å fortsette med kjernekursene våre!

Regnskapstest T Kontoer

Spørsmål om regnskapstest

Mer om økonomi

Takk for at du besøkte Finance Test Center Test Center Dette testsenteret gir gratis evalueringer innen Excel, Finance og Accounting. Du kan bruke disse ressursene til å teste kunnskapen din og vurdere og ta regnskapstesten.

Finance er den offisielle globale leverandøren av Financial Modelling and Valuation Analyst (FMVA) ™ -sertifiseringsprogrammet FMVA® Certification Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari, designet for å forvandle alle til en finansanalytiker i verdensklasse . Registrer deg nå for å få ferdighetene du trenger for å ta karrieren din til neste nivå.

Siste innlegg