Topp 3 finansielle kalkulatorer - Finn de beste finansielle kalkulatorene

Finansielle kalkulatorer er viktige investeringer for alle som trenger å utføre spesifikke økonomiske funksjoner som standardkalkulatorer ikke kan håndtere. For alle i finansbransjen Toppøkonomikurs Liste over de 10 finanskursene alle studenter og fagpersoner bør ta. Hvis du ønsker å bevege deg opp stigen eller bryte deg inn i bransjen, er her en liste over de beste økonomikursene for studenter og fagpersoner. Økonomikarrierer krever kunnskap om et bredt spekter av emner og ferdigheter som dekker mange forskjellige, og beregner ting som kontantstrøm Kontantstrøm Kontantstrøm (CF) er økningen eller reduksjonen i mengden penger en bedrift, institusjon eller person har. I økonomi brukes begrepet for å beskrive mengden kontanter (valuta) som genereres eller forbrukes i en gitt tidsperiode. Det er mange typer CF, verdier,utgifter knyttet til lån og renter - blant annet - oppnås mye enklere med en finansiell kalkulator.

Det er mange økonomiske kalkulatorer på markedet i dag, og de fleste kommer med en betydelig prislapp. Å velge riktig kalkulator avhenger mye av hva kalkulatoren må brukes til. Imidlertid er det tre økonomiske kalkulatorer som tydelig skiller seg ut fra resten.

Finansielle kalkulatorer

Texas Instruments BA II Plus profesjonell finansiell kalkulator

Texas Instruments BA II Plus skiller seg konsekvent ut som den ledende økonomiske kalkulatoren på grunn av det store utvalget av funksjoner den kan utføre. Det er en rekke spesifikke økonomiske beregninger kalkulatoren utfører, inkludert intern avkastning (IRR) Intern avkastning (IRR) Intern avkastning (IRR) er diskonteringsrenten som gjør netto nåverdi (NPV) til en prosjekt null. Med andre ord er det forventet sammensatt årlig avkastning som vil opptjenes på et prosjekt eller en investering. , netto nåverdi (NPV) og netto fremtidig verdi (NFV), for å bistå med kontantstrømanalyse. Kalkulatoren kan lagre mer enn 30 kontantstrømsmål på opptil fire sifre.

TIs finansielle kalkulator er ideell for investorer, handelsmenn, analytikere og regnskapsførere som raskt og enkelt vil bestemme beregninger for amortisering og tidsverdien av pengene. Kalkulatoren reduserer tiden for brukeren, noe som gjør beregninger av leieavtaler, lån, pantelån og besparelser enkle å gjøre. Det produserer også avskrivningsplaner.

Blant andre funksjoner tilbyr kalkulatoren seks metoder som kan brukes til å beregne avskrivninger Avskrivningsmetoder. De vanligste typene avskrivningsmetoder inkluderer lineær, dobbel synkende saldo, produksjonsenheter og sum av årstall. Det er forskjellige formler for beregning av avskrivning av en eiendel. Avskrivningskostnader brukes i regnskapet for å fordele kostnaden for en materiell eiendel over levetiden. . Rentekonvertering er en annen funksjon, der kalkulatoren enkelt konverterer mellom årlige - eller nominelle - og effektive renter.

En annen viktig årsak til at TI BA II Plus-kalkulatoren ligger øverst på listen, er det faktum at den er akseptert til bruk for flere profesjonelle eksamener. Når du sitter på en eksamen som tillater bruk av kalkulator, må du alltid sjekke om kalkulatoren du bruker er en av de godkjente maskinene.

Når det gjelder enkel estetikk, bekvemmelighet og funksjonalitet, kommer denne kalkulatoren med et etui for beskyttelse, samt et erstatnings litiumbatteri. Tastene og funksjonene reagerer ikke hvis beregningene gjøres for fort, så kalkulatoren krever en jevn finger under bruk.

HP 10bII +

HP 10bII er et av de mest pålitelige og brukte merkene for finansielle kalkulatorer. Av HPs fantastiske utvalg er 10bII + stort sett ansett som det beste merket kan tilby. HP-kalkulatoren, i likhet med Texas Instruments-kalkulatoren, kan beregne en rekke ting, for eksempel kontantstrømmer, lånebetalinger og renter.

Funksjonen som setter denne kalkulatoren så høyt på listen er at den er så enkel å bruke, spesielt for nye brukere. Kalkulatoren kommer med nøkler designet spesielt for å gi rask tilgang til vanlige statistiske og økonomiske beregninger.

HPs 10bII + ble opprettet for å være en sterk, rask utøver med muligheten til å raskt og nøyaktig håndtere kompliserte statistiske og forretningsspesifikke operasjoner. De fleste brukere synes at det rangerer utmerket i responsavdelingen, og tilbyr løsninger raskt, til tross for den kompliserte karakteren til beregningen den utfører.

HPs kalkulator har mer enn 170 funksjoner den kan utføre, er ekstremt pålitelig og er akseptabel for bruk i de fleste større profesjonelle eksamener.

HP 12CP

En annen HP-kalkulator lager listen, men sitter nærmere bunnen, hovedsakelig på grunn av kostnader. Enhetens kostnader bør imidlertid være en ubetydelig faktor for finanspersoner fordi den utfører så mange funksjoner. Den har to inngangsmodi: omvendt polsk notasjon (RPN) og algebraisk. Kalkulatoren tåler også opptil 400 trinn med inngang, bortsett fra de 130 funksjonene som allerede er innebygd i den.

HP 12CP-kalkulatorens HP 12C-kalkulator HP 12CP-kalkulatoren er en finansiell kalkulator innen bank og investering, og den bruker omvendt polsk notasjon. HP 12C-kalkulatoren er en skjerm som er noe å merke seg, fordi den er lett å lese, med skjermen i en liten vinkel for å gjøre det lettere å synliggjøres. Skjermen er ikke massiv, med nok plass til resultater på opptil 10 sifre eller tegn. Det faktum at skjermen er ganske liten, er imidlertid en annen grunn til at kalkulatoren sitter nærmere bunnen av den foretrukne økonomiske kalkulatorlisten.

HP-kalkulatoren har nylig blitt lagt til nye, avanserte redigeringsfunksjoner som inkluderer tilbakeslag og angre knapper for å rette opp feil eller beregningsfeil. Estetisk kommer kalkulatoren med en metallplate som er egnet for gravering, noe som gjør den perfekt som gave eller til kontorbruk.

Det er mange økonomiske kalkulatorer på markedet i dag. Å forstå hva hver kalkulator gjør, gjør det lettere å bestemme hvilken kalkulator som er best for hver enkelt. Finansielle kalkulatorer er en god investering for finanspersoner, og hjelper dem med å fullføre oppgavene sine raskere og mer effektivt.

Relatert lesing

Finance er den offisielle leverandøren av den globale Financial Modelling & Valuation Analyst FMVA®-sertifiseringen. Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari-sertifiseringsprogram, designet for å hjelpe alle å bli en finansanalytiker i verdensklasse. Følgende økonomiressurser vil være nyttige for å fremme din økonomiske utdanning:

  • Videreutdanning (CPE) Videreutdanning (CPE) Videreutdanning (CPE) er et krav for sertifiserte regnskapsførere (CPAer), en som er utformet for å opprettholde deres kompetanse og ferdighetssett som leverandører av profesjonelle tjenester. Som en del av løpende krav for å opprettholde CPA-betegnelsen
  • CPE Self Study CPE Self Study CPE selvstudieprogrammer er utdanningskurs gjennomført av enkeltpersoner, uten interaksjon eller hjelp fra en live instruktør. For å tilfredsstille kravene til videreutdanning (CPE) krever selvstudier at deltakerne må ta en test (en kvalifisert vurdering) for å demonstrere at de forstår
  • Topp økonomisertifiseringer Topp økonomisertifiseringer Liste over de beste finanssertifiseringene. Få en oversikt over de beste økonomiske sertifiseringene for fagfolk over hele verden som arbeider i feltet. Denne guiden sammenligner de 6 beste programmene for å bli en sertifisert finansanalytiker fra forskjellige programleverandører som CFA, CPA, CAIA, CFP, FRM, FMVA
  • Finans kurs tilbud

Siste innlegg

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found