Toppbanker i Singapore - Oversikt over bankindustri, Topp 10 banker

Singapore er et internasjonalt finanssenter som har myndighetene som driver forretningsdrift. Den attraktive politikken, sammen med sin strategiske beliggenhet, gjør Singapore til et bankknutepunkt i Sørøst-Asia. Mer enn 200 banker opererer i Singapore, med den samlede banksektorens eiendeler verdsatt til nesten 2 billioner dollar per 2013. Denne guiden vil skissere 10 av de beste bankene i Singapore.

topp banker i singapore

De beste bankene i Singapore

Her er en liste over de 10 beste bankene i Singapore. Lær om deres historie, virksomhet og størrelse slik at du kan planlegge bankkarrieren din.

Utviklingsbanken i Singapore

The Developmental Bank of Singapore (DBS) ble opprettet i 1968 av regjeringen i Singapore. DBS driver for tiden over 100 filialer over hele landet. DBS er den største banken i Sørøst-Asia, med filialer og kontorer i Kina, De forente arabiske emirater, Hong Kong, India, Japan, Indonesia, Myanmar, Sør-Korea, Malaysia, Filippinene, Taiwan, Thailand, Vietnam, Storbritannia og Storbritannia Stater. Banken tilbyr et bredt spekter av bedrifts- og privatbankprodukter og -tjenester, inkludert forbrukerbank, egenkapital- og kapitalmarkedstjenester, kapitalforvaltning, meglingstjenester og aksje- og gjeldsfinansiering. DBS har en langsiktig kredittvurdering på Aa1 (High Quality) fra Moody's.

Totale eiendeler i 2016: S $ 333.500.000.000

Total fortjeneste i 2016: S $ 4,360,000,000

Postkontors sparebank

Postkontorets sparebank (POSB) ble opprettet i 1877 og er den eldste driften av bankene i Singapore. POSB ble kjøpt opp av DBS i 1998 og opererer for tiden som et datterselskap av DBS. POSB tilbyr et bredt spekter av familieorienterte finansielle produkter og tjenester.

United Overseas Bank

I 1935 ble United Chinese Bank etablert i Singapore. I 1965, etter at Singapore oppnådde sin uavhengighet, ble det omdøpt til United Overseas Bank (UOB). UOB er den tredje største banken i Sørøst-Asia, med mer enn 500 kontorer i 19 land. Banken tilbyr et bredt spekter av kommersielle og personlige bankprodukter og tjenester. Det tilbyr også private bank- og kapitalforvaltningsrelaterte tjenester, samt forsikringstjenester. UOB har en langsiktig kredittvurdering på Aa1 (High Quality) fra Moody's.

Totale eiendeler i 2016: $ 235,400,000,000

Total fortjeneste i 2016: S $ 3 096 000 000

OCBC Bank

Oversea-Chinese Banking Corporation (OCBC Bank) ble opprettet som et resultat av sammenslåingen av tre banker i Singapore i 1932 - den kinesiske handelsbanken, Ho Hong Bank og den kinesiske banken Oversea. OCBC er den nest største banken i Sørøst-Asia (bak DBS), med kontorer og filialer over 18 land.

Totale eiendeler i 2016: $ 283,700,000,000

Total fortjeneste i 2016: S $ 3 473 000 000

Standard Chartered Bank

En britisk finansinstitusjon med opprinnelse som går tilbake til 1858, og er en av de største bankene i verden. Standard Chartered Bank driver over 1200 filialer i 70 land, med 90% av overskuddet fra virksomheten i Asia. Standard Chartered åpnet sin første filial i Singapore i 1859, og i 1999 mottok den en Qualifying Full Bank (QFB) lisens. Det har 17 filialer over hele Singapore. Standard Chartered tilbyr bedriftskunder og institusjonelle kunder tjenester innen handelsfinansiering, kontanthåndtering, utlån, verdipapirtjenester, valuta, gjeldskapitalmarkeder og bedriftsfinansiering. Banken tilbyr også private banktjenester gjennom sin private banks divisjon.

Totale eiendeler i 2016: $ 646,692,000,000

Total fortjeneste i 2016: $ 191.000.000

Citibank

Citibank ble grunnlagt i 1812 som City Bank of New York. For tiden driver Citibank over 2600 filialer i 160 land. Citibank etablerte først sin virksomhet i Singapore i 1902, da den opprettet International Banking Corporation, og den har siden blitt en av de beste bankene i Singapore. Citibank Singapore tilbyr et bredt spekter av finansielle tjenester til sine kunder. I tillegg til investeringsfasiliteter og innskuddskontoer, tilbyr Citibank også betalingskort, pantelån og forsikringsprodukter.

Totale eiendeler i 2016: $ 1,792,000,000,000

Total fortjeneste i 2016: $ 14,910,000,000

HSBC

HSBC er en Hong Kong / britisk multinasjonal finansinstitusjon og er en av de største bankene i verden. For tiden opprettholder HSBC over 4000 kontorer i 70 land. HSBC startet første gang som en av bankene i Singapore i 1877. Banken spilte en nøkkelrolle i gjenoppbyggingen av Singapore etter andre verdenskrig. HSBC Singapore er en kvalifisert fullbank og tilbyr et omfattende utvalg av bank- og finansielle tjenester, inkludert detaljbank, formuesforvaltning, kommersiell bank, investeringsbank, privat bank, forsikringsrelaterte tjenester, forvalterstjenester, verdipapirrelaterte tjenester og kapitalmarkeder tjenester.

Totale eiendeler i 2016: $ 2.374.000.000.000

Total fortjeneste i 2016: $ 2 479 000 000

State Bank of India

En av de største forretningsbankene i India, SBI driver flere kontorer og filialer over hele verden. SBI Singapore er en kvalifiserende fullbank (QFB) og tilbyr et bredt spekter av tjenester til både individuelle og bedriftskunder. Disse inkluderer banktjenester for privatpersoner, sparekontoer og innskuddskontoer i forskjellige valutaer, pantelånstjenester, forsikringstjenester og kapitalforvaltning.

Totale eiendeler i 2016: $ 420.000.000.000

Total fortjeneste i 2016: $ 1.600.000.000

Barclays Bank

Barclays er en britisk multinasjonal finansinstitusjon med virksomhet i 40 land. Barclays Singapore-kontor, det største i Asia, fungerer som det regionale knutepunktet for all sin asiatiske privatbankvirksomhet.

Totale eiendeler i 2016: £ 1 213 000 000 000

Total fortjeneste i 2016: £ 2,828,000,000

den kinesiske bank

Bank of China er en av de største, statlige forretningsbankene i Kina og en av de beste bankene i Singapore. Den ble grunnlagt i 1912 og er den femte største banken i verden når det gjelder markedsverdi. Bank of China opprettet sin første filial i Singapore i 1936. For tiden har Bank of China en Qualifying Full Bank (QFB) lisens. Banken tilbyr et bredt spekter av finansielle produkter og tjenester, for eksempel innskudd i lokal og utenlandsk valuta, overføring, personlige lån, formuesforvaltningstjenester, betalingskort, aksjefond og forsikringsprodukter, valutahandel, verdipapirinvestering og forvaltning, handelsfinansiering, bedrifts utlån, strukturert finansiering, investeringsrådgivningstjenester, depotjenester, investeringsbank, kapitalforvaltning og RMB-tjenester.

Totale eiendeler i 2016: RMB16,793,000,000,000

Total fortjeneste i 2016: 211,680,000,000 RMB

Investeringsbank karrierer

For å bryte inn i investeringsbankjobber Bla gjennom stillingsbeskrivelser: krav og ferdigheter for stillingsannonser i investeringsbank, aksjeforskning, statskasse, FP&A, bedriftsfinansiering, regnskap og andre finansområder. Disse stillingsbeskrivelsene er samlet ved å ta de vanligste lister over ferdigheter, krav, utdannelse, erfaring og annet. Det er flere viktige ting å fokusere på. Disse inkluderer nettverk, gjenoppta mal for gjenoppta investeringsbank Fortsett. Lær hvordan du skriver et CV for investeringsbank (Analyst eller Associate) med Finance gratis guide og CV-mal. IB-CV er unikt. Det er viktig å skreddersy CV-en din til bransjestandarden for å unngå å bli umiddelbart slettet, erfaring,og økonomiske modelleringsevner Finansielle modelleringsevner Lær de 10 viktigste økonomiske modelleringsevnene og hva som kreves for å være gode på økonomisk modellering i Excel. De viktigste ferdighetene: regnskap. For å lære mer, utforsk vårt interaktive karrierekart….

For bankkarrierer vil du ha en betydelig fordel over konkurrentene med våre økonomiske modelleringskurs.

Tilleggsressurser

Dette har vært Finance sin guide til de beste bankene i Singapore. For alle som leter etter en karriere innen bank, er denne listen et flott sted å starte nettverket ditt. Se også disse tilleggsressursene:

  • Toppliste over globale banker Bedrifter Lister over hovedaktørene innen bedriftsfinansiering. Vi har lister over de viktigste finansselskapene, bankene, institusjonene, regnskapsbyråene og selskapene i bransjen. Bla gjennom disse guidene for å forberede deg på en karriere innen finansielle tjenester og start nettverk i dag for å få fart på karrieren din
  • Investeringsbankintervju spørsmål Intervjuer Ace ditt neste intervju! Ta en titt på Finance's intervjuguider med de vanligste spørsmålene og de beste svarene for enhver stilling innen corporate finance. Intervju spørsmål og svar for økonomi, regnskap, investeringsbank, aksjeforskning, kommersiell bank, FP&A, mer! Gratis guider og øvelser for å få tak i intervjuet ditt
  • Spørsmål om aksjeforskningsintervju Spørsmål om aksjeforskningsintervju Spørsmål og svar om forskningsintervju. Denne listen inneholder de vanligste intervjuspørsmålene som brukes til å ansette en analytiker eller tilknyttet aksjeforskning. Hvis du hadde en million dollar å investere, hva ville du gjort med det? - Fortell meg om et selskap du beundrer og hva som gjør det attraktivt. - Gi meg et lager
  • Gå meg gjennom en DCF Gå meg gjennom en DCF Spørsmålet, gå meg gjennom en DCF-analyse er vanlig i investeringsbankintervjuer. Lær hvordan du får tak i spørsmålet med Finance sin detaljerte svarveiledning. Bygg en 5-årsprognose over uberørt fri kontantstrøm, beregne en terminalverdi og diskonter alle disse kontantstrømmene til nåverdien ved hjelp av WACC.
  • Finansiell modelleringsguide Gratis finansiell modelleringsveiledning Denne økonomiske modelleringsveiledningen dekker Excel-tips og beste praksis om antakelser, drivere, prognoser, kobling av de tre uttalelsene, DCF-analyse, mer

Siste innlegg