Mal og diagrammal - Last ned gratis Excel-mal

Denne malen for diagrammer og grafer gir deg 10 forskjellige typer diagrammer og grafer som brukes i økonomisk planlegging og analyse.

Her er en forhåndsvisning av diagrammalene:

Skjermbilde av mal og diagrammer

Last ned gratis malen

Skriv inn navn og e-post i skjemaet nedenfor og last ned gratis malen nå!

# 1 Linjediagrammer

Den perfekte løsningen for å vise flere serier med nært relaterte dataserier.

# 2 søylediagrammer

Linjer (kolonner) er de beste typene grafer for presentasjon av en enkelt dataserie.

# 3 Combo Chart

Dette er veldig nyttig når du presenterer to datatjenester som har en veldig annen skala og kan uttrykkes i forskjellige enheter.

# 4 Scatterplot

Spredningsplottet er utmerket for å vise forholdet mellom to dataserier og bestemme deres korrelasjon.

# 5 Fossekart

Fossekartet er utmerket for variansanalyse og forklaring av hvordan et "faktisk" resultat var annerledes enn et "budsjett" eller hvordan noe har endret seg i forhold til et originalt datapunkt.

# 6 Kakediagram

En kakediagram er effektiv for å illustrere den prosentvise fordelingen av et lite antall datapunkter.

# 7 Histogram

Histogrammer viser fordelingen av et datasett.

# 8 Måler

Måleinstrumentet er perfekt for å tegne et enkelt datapunkt og vise hvor resultatet passer på en skala fra "dårlig" til "god".

# 9 Områdediagram

Et områdediagram er et solid område og kan være effektivt når du viser stablede, kumulative dataserier.

# 10 Edderkoppkart / radardiagram

En edderkopp- eller radardiagram er en veldig nyttig graf for å vise kvalitative data eller den totale "poengsummen" eller sammenligningen av flere serier.

Flere gratis maler

For flere ressurser, sjekk ut biblioteket for forretningsmaler for å laste ned mange gratis Excel-modeller, PowerPoint-presentasjoner og Word-dokumentmaler.

  • Excel-modelleringsmaler Excel- og økonomiske modellmaler Last ned gratis finansielle modellmaler - Finans regnearkbibliotek inneholder en finansiell modellmal med tre uttalelser, DCF-modell, gjeldsplan, avskrivningsplan, kapitalutgifter, renter, budsjetter, utgifter, prognoser, diagrammer, grafer, tidsplaner , verdivurdering, sammenlignbar bedriftsanalyse, flere Excel-maler
  • PowerPoint-presentasjonsmaler
  • Maler for transaksjonsdokumenter Gratis forretningsmaler du kan bruke i ditt personlige eller profesjonelle liv. Maler inkluderer Excel, Word og PowerPoint. Disse kan brukes til transaksjoner, juridisk, økonomisk modellering, økonomisk analyse, forretningsplanlegging og forretningsanalyse.

Siste innlegg