Pre MBA kurs - Hvilke kurs du må ta før MBA starter

Gratulerer, du har mottatt og godtatt et MBA-tilbud! Hva nå? La oss se på de viktigste pre MBA-kursene.

MBA-programmer kan være veldig utfordrende, spesielt hvis du har gått ut av skolen i flere år og sliter med å huske tilbake til regnskapet 101 dager. Eller kanskje du ikke studerte regnskap eller økonomi i det hele tatt i studietiden, og alt dette vil være nytt materiale.

I alle fall er det veldig viktig å være forberedt ved å ta pre MBA-kurs. I denne artikkelen har vi skissert kursene som er mest ansett som nyttige å ta før vi drar tilbake til klasserommet. Kursene faller inn i tre kategorier (som illustrert nedenfor) bestående av (1) regnskap, (2) økonomi og (3) økonomisk modellering.

Pre MBA kurs

Pre MBA kurs - regnskap

Regnskap er vanligvis et av de minst intuitive og mest frustrerende kursene for MBA-studenter. For å lette overgangen har Finance designet flere 100% gratis regnskapskurs Regnskapskurs Finansregnskapskurs vil lære deg de viktigste regnskapskonseptene på nettet: lese regnskaper, regnskapsprinsipper og finansanalyse. Disse gratis regnskapskursene vil lære deg hvordan du bygger en resultatregnskap, balanse og kontantstrømoppstilling, samt hvordan du analyserer for å gjøre deg klar til timen! De pre MBA-kursene vi spesifikt anbefaler at alle innkommende MBA-studenter tar er:

 1. Hvordan lese regnskap
 2. Grunnleggende regnskap

Pre MBA kurs - økonomi

For mange mennesker er ikke økonomi nødvendigvis enklere enn regnskap, og selv om du har bakgrunn i det, kan det være lurt å gjøre en rask oppdatering av viktige konsepter. Finance har utviklet en serie online kurs for å sikre at du er klar til å gå. Før du studerer, må du ta noen eller alle disse viktige kursene:

 1. Matematikk for bedriftsøkonomi
 2. Finansiell analyse

Pre MBA-kurs - økonomisk modellering

Hvis du føler deg mer ambisiøs og vil vurdere å virkelig skille deg ut fra klassen din, kan det være lurt å vurdere noen pre-MBA-kurs om økonomisk modellering. Hvis du har bakgrunn fra investeringsbank eller private equity, vil ikke disse klassene være nødvendige, men hvis du planlegger å jobbe innen disse feltene etter MBA-en din, bør du definitivt ta kurs i økonomisk modellering før eller under studiet. Finans mest populære modelleringskurs inkluderer:

 1. Gratis Crash Course i Excel
 2. Hvordan lage en finansiell modell
 3. Følsomhetsanalyse

Flere økonomi- og regnskapsressurser

Vi håper du er spent på å gå tilbake til skolen og omfavne den indre studenten din. Vi er sikre på at hvis du tar kurset vårt på forhånd, vil du være i god form (selv om vi ikke kan snakke for dine markedsførings- og organisasjonsatferdsklasser!).

Hvis du vil fortsette å forberede deg på MBA med flere MBA-kurs, bør disse gratis økonomiressursene ha stor verdi:

 • Interaktivt karrierekart
 • Hvordan bli en god finansanalytiker The Analyst Trifecta® Guide Den ultimate guiden om hvordan du kan være en finansanalytiker i verdensklasse. Vil du være en finansanalytiker i verdensklasse? Ønsker du å følge bransjeledende beste praksis og skille deg ut fra mengden? Prosessen vår, kalt The Analyst Trifecta®, består av analyse, presentasjon og myke ferdigheter
 • Finansintervju spørsmål Finansintervju Spørsmål Finansintervju spørsmål og svar. Denne listen inneholder de vanligste og hyppigste intervjuspørsmålene og svarene for økonomijobber og karrierer. Det er to hovedkategorier som er atferdsmessige og tekniske
 • Finans stillingsbeskrivelser Karrierer Søk på Finans karriere ressursbibliotek. Vi har samlet de viktigste karriereressursene for enhver jobb innen bedriftsøkonomi. Fra prep til intervju til CV og stillingsbeskrivelser, vi har dekket deg for å få drømmejobben din. Utforsk guider, maler og et bredt utvalg av gratis ressurser og verktøy

Siste innlegg