Industrial REITs - Oversikt, hvordan de fungerer, fordeler

Industrial REITs er selskaper som eier og forvalter eiendomseiendommer som brukes til produksjon, produksjon, lagring og distribusjon av varer. Strukturen der industrielle REITs opererer krever at de betaler minst 90% av nettoinntektene sine som utbytte Utbytte Et utbytte er en andel av fortjeneste og beholdt inntjening som et selskap utbetaler til sine aksjonærer. Når et selskap genererer et overskudd og akkumulerer beholdt inntjening, kan disse inntektene enten bli investert i virksomheten eller utbetalt til aksjonærene som utbytte. til aksjonærene.

Industrielle REITs

Interesserte investorer kan bli aksjonærer i industrielle REIT-er ved å kjøpe aksjer i selskapet i det offentlige børsmarkedet. De garanterte inntektene, kombinert med underliggende eiendomsmidler, gjør industrielle REITs attraktive for investorer som ønsker å få en andel av eiendomsmarkedet.

Rask oppsummering

  • Industrial REITs eier industrianlegg som leies ut til leietakere som leter etter plass til bruk i produksjon, lager, distribusjon, etc.
  • Industrielle REITs er pålagt å dele ut minst 90% av nettoinntektene sine som utbytte til aksjonærene.
  • Investorer kan kjøpe aksjer i børsnoterte industrielle REITs i de offentlige børsmarkedene.

Hvordan de fungerer

Industrial REITs er eiendomsinvesteringer som er involvert i forvaltning, eierskap og leasing av industrielle eiendommer, enten for å sette opp fabrikker, distribusjonssentre, lagre eller e-handelsoppfyllingssentre Click and Mortar Click and Mortar er en omnichannel forretningsmodell som integrerer online og offline operasjoner. Kunder kan handle på internett hos forhandleren. Vanligvis ligger industrielle eiendommer utenfor det sentrale forretningsdistriktet, siden de krever stor plass for å sette opp maskiner og lastespor.

De industrielle eiendommene kan eksistere som en klynge av industribygg i en industripark eller som en frittstående bygning som leies ut til en person eller flere leietakere. Enkelte produksjons- og lagerbedrifter kan også operere fra bygninger bygget på land de eier.

I likhet med andre typer REITs gir industrielle REIT investorer en måte å investere i eiendomssektoren uten å bygge eller kjøpe industribygninger alene. Å bygge eller skaffe industrielle strukturer er ikke bare hektisk, men også en kostbar prosess som krever et stort kapitalinnsats og betydelig kunnskap om hvordan eiendomssektoren fungerer.

REITs tillater investorer å bidra med midler til et basseng, som deretter brukes til å kjøpe industribygg eller anskaffe land å sette opp industribygg eller parker på. Til gjengjeld får investorer avkastning på kapitalinjeksjonen gjennom utbytte og verdsettelse av eiendom. Investorer kan også investere i REITs som en måte å diversifisere sine investeringer på, siden REITs investerer i et variert utvalg av porteføljer som består av fast egenkapital, renteandel kontra renteandel kontra fast inntekt. Aksjer og renteprodukter er finansielle instrumenter som har svært viktige forskjeller enhver finansanalytiker burde vite. Aksjeinvesteringer består vanligvis av aksjer eller aksjefond, mens rentepapirer vanligvis består av bedrifts- eller statsobligasjoner. og kontanter.

Den industrielle REIT Boom

I løpet av det siste tiåret har industrielle REITs vært en av de største mottakerne av veksten av e-handel. Med et økende antall forbrukere som handler på nettet, setter e-handelsselskaper opp lagre og oppfyllingssentre nær storbyområder der et flertall av kundene bor. Det betyr at etterspørselen etter lagrings- og logistikktjenester Logistikklogistikk, eller logistikkplanlegging, refererer til prosessen som en bedrift bruker for å koordinere sin forsyningskjededrift. Det inkluderer et bredt utvalg er på vei oppover, og REITs som investerer i strategiske industrielle eiendommer har fordeler.

Lager og oppfyllingssentre er de underliggende eiendelene til industrielle REIT-er, og setter REIT-ene i sentrum av bommen. Industrielle REIT-er som investerer i strategisk plasserte varehus med lett tilgang til transittruter, kan tjene mye. De er i stand til å legge til rette for varebevegelse for produsenter, distributører og oppfyllingsbedrifter over hele verden til sluttkonsumenter.

Potensielle leietakere ønsker å sette opp sine lager nær store byområder slik at de kan få raskere ordreoppfyllelse mellom når en klient bestiller og når den blir levert til kundens dørstokk. Investering i industriparker i nærheten av storbyområder vil bidra til å bygge bro over underforsyningen til lagerplass som for tiden eksisterer i markedet.

Fordeler med industrielle REITs

1. Svært tilpasningsdyktig

En av fordelene med industrielle REITs er at de er tilpasningsdyktige for å møte kravene når som helst i løpet av en økonomisk syklus. I motsetning til REITs for kommersielle eiendommer, der enheter er bygget i henhold til hver leiers preferanser, er industrielle REITs bygget slik at de kan tilpasses til forskjellige bruksområder.

Når lagerhauger og selskapet blir tvunget til å gå sakte med å produsere nye varer, kan gulvarealet enkelt gjøres om til et lagringsanlegg eller lasteseksjon, alt etter hvilket behov.

2. Krever mindre investeringer enn andre REIT-typer

Industrielle REITs foretrekkes også fremfor bolig og kommersielle REITs Kommersielle eiendommer REITs Kommersielle eiendommer REITs er eiendomsinvesteringer som spesialiserer seg på kommersielle eiendommer. REITs fungerer som aksjefond, der investorer fordi de trenger beskjedne investeringer for å sette opp. Industrielle bygninger krever stor åpen gulvplass for å sette opp maskiner som brukes til produksjonsprosesser, noe som betyr at det er lite eller ingen estetisk makeover som kreves for å møte leietakers følelsesmessige appell.

Boliger og kommersielle enheter har ofte store investeringer for å tiltrekke seg leietakere basert på visse faktorer, som design, sosiale fasiliteter, preferanser, nærhet til det sentrale forretningsdistriktet osv. Industrielle REITs er satt opp utenfor de sentrale forretningsdistriktene i områder som er lett tilgjengelig for lastebiler og er nær storbyområder der et stort antall av befolkningen bor.

Flere ressurser

Finance er den offisielle leverandøren av Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -sertifisering. Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ akkreditering er en global standard for kredittanalytikere som dekker økonomi, regnskap, kredittanalyse, kontantstrømanalyse, paktmodellering, tilbakebetaling av lån og mer. sertifiseringsprogram, designet for å forvandle alle til en finansanalytiker i verdensklasse.

For å hjelpe deg med å bli en finansanalytiker i verdensklasse og fremme karrieren til ditt fulle potensiale, vil disse tilleggsressursene være svært nyttige:

  • Hospitality REITs Hospitality REIT En hospitality REIT er en eiendomsinvestering som eier, kjøper og forvalter hoteller, moteller, luksuriøse ferieanlegg og hoteller i forretningsklasse og leier
  • Office REITs Office REITs Office REITs er REITs som bygger, administrerer og vedlikeholder kontorbygg, og de leier ut kontorene til selskaper som trenger plass til å imøtekomme deres
  • Boligeiendommer REITs Boligeiendommer REITs Boligeiendommer REITs er REITs som eier og forvalter boenheter for utleie til leietakere. Bolig-REIT kan kategoriseres i enten enfamilie- eller flerfamiliestrukturer som er tilgjengelige for okkupasjon for ikke-forretningsmessige formål. De kan omfatte sameier, fritidsboliger, studentboliger
  • Retail REITs Retail REITs Retail REITs er en type REIT som eier og forvalter detaljhandel i sentrale forretningsdistrikter og eksklusive områder. Det leier ut butikklokalet til

Siste innlegg