Corporate Finance Institute® Official Recognition - Corporate Finance Institute

Finance er den offisielle leverandøren av Financial Modelling and Valuation Analyst (FMVA) ® -sertifisering FMVA®-sertifisering Bli med på 350 600+ studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari for ambisiøse finansanalytikere. Dette omfattende programmet dekker alt du trenger å vite fra nybegynnere til avanserte nivåer av økonomisk analyse og modellering. Corporate Finance Institute er videre anerkjent av corporatefinance.org og er en godkjent leverandør av etterutdanning for National Association of State Boards of Accountancy (NASBA) for CPAer i USA.

Global Corporate Finance Society

Finans er offisielt anerkjent av Global Corporate Finance Society, en medlemseid ideell organisasjon som eksisterer for å veilede og føre tilsyn med FMVA ™ -betegnelsen. Lær mer på //corporatefinance.org.

Corporate Finance Institutes akkreditering

National Association of State Boards of Accountancy

Corporate Finance Institute som godkjent leverandør av videreutdanning for CPAer i USA og er medlem av National Association of State Boards of Accountancy (NASBA). Se Finance-profilen på //www.nasbaregistry.org/exhibitors/corporate-finance-institute.

NASBA-akkreditering av økonomi

Siste innlegg