Vanlig størrelsesanalysemal - Last ned gratis Excel-mal

Denne vanlige størrelsesanalysemalen lar deg sammenligne den økonomiske ytelsen til selskaper i forskjellige størrelser på samme skala.

Her er et skjermbilde av den vanlige størrelsesanalysemalen:

Vanlig skjermbilde for størrelsesanalysemal

Last ned gratis malen

Skriv inn navn og e-post i skjemaet nedenfor og last ned gratis malen nå!

Vanlig størrelsesanalyse, også referert til som vertikal analyse, er et verktøy som økonomiledere bruker til å analysere finansregnskap. Tre regnskaper De tre regnskapene er resultatregnskapet, balansen og kontantstrømoppstillingen. Disse tre kjerneuttalelsene er intrikate. Den evaluerer regnskapet ved å uttrykke hver linje som en prosentandel av basisbeløpet for den perioden. Analysen hjelper deg med å forstå effekten av hver post i regnskapet og dens bidrag til det resulterende tallet.

Teknikken kan brukes til å analysere de tre primære regnskapene - dvs. balanse Balanse Balansen er en av de tre grunnleggende regnskapene. Disse uttalelsene er nøkkelen til både økonomisk modellering og regnskap. Balansen viser selskapets forvaltningskapital, og hvordan disse eiendelene finansieres, enten gjennom gjeld eller egenkapital. Eiendeler = Gjeld + egenkapital, resultatregnskap og kontantstrømoppstilling Kontantstrømoppstilling En kontantstrømoppstilling (offisielt kalt kontantstrømoppstillingen) inneholder informasjon om hvor mye kontanter et selskap har generert og brukt i en gitt periode. Den inneholder tre seksjoner: kontanter fra driften, kontanter fra investering og kontanter fra finansiering. . I balansen er den vanlige baseposten som andre linjeposter uttrykkes for, totale eiendeler, mens i resultatregnskapet,det er totale inntekter.

Flere gratis maler

For flere ressurser, sjekk ut biblioteket for forretningsmaler for å laste ned mange gratis Excel-modeller, PowerPoint-presentasjoner og Word-dokumentmaler.

  • Excel-modelleringsmaler Excel- og økonomiske modellmaler Last ned gratis finansielle modellmaler - Finans regnearkbibliotek inneholder en finansiell modellmal med tre uttalelser, DCF-modell, gjeldsplan, avskrivningsplan, kapitalutgifter, renter, budsjetter, utgifter, prognoser, diagrammer, grafer, tidsplaner , verdivurdering, sammenlignbar bedriftsanalyse, flere Excel-maler
  • PowerPoint-presentasjonsmaler
  • Maler for transaksjonsdokumenter Gratis forretningsmaler du kan bruke i ditt personlige eller profesjonelle liv. Maler inkluderer Excel, Word og PowerPoint. Disse kan brukes til transaksjoner, juridisk, økonomisk modellering, økonomisk analyse, forretningsplanlegging og forretningsanalyse.

Siste innlegg