National Retail Federation (NRF) - Oversikt, formål, struktur

National Retail Federation (NRF) er verdens største detaljhandelsstiftelse, med over 3,8 millioner detaljhandelbedrifter som medlemmer. NRF har hovedkontor i Washington, DC, og representerer den største private sektorindustrien i USA og støtter over 52 millioner ansatte.

National Retail Federation

Sammendrag

  • National Retail Federation (NRF) er verdens største detaljhandelsstiftelse med over 3,8 millioner detaljhandelbedrifter som medlemmer. NRF tilbyr medlemskap til forhandlere, industripartnere, universiteter og studenter.
  • En av NRFs hovedmål er å representere og gå inn for detaljhandelen gjennom lobbyvirksomhet overfor politikere og spredning av bevissthet om detaljhandelens betydning.
  • En av NRFs mest kjente begivenheter er dens årlige konferanse og EXPO, ofte referert til som Retail's BIG Show. Helt i New York City, trekker det over 40 000 deltakere og 800 utstillere fra hele verden hvert år.

Hva gjør National Retail Foundation?

National Retail Foundation er ansvarlig for å representere selskaper i detaljhandelssektoren. De inkluderer varehus, spesialitet, rabatt, katalog, internett og uavhengige forhandlere, markedsføringsselskaper, kjederestauranter, dagligvarebutikker og virksomheter som tilbyr varer og tjenester Produkter og tjenester Et produkt er en håndgripelig vare som blir markedsført for anskaffelse , oppmerksomhet eller forbruk mens en tjeneste er en immateriell vare, som oppstår fra forhandlere, for eksempel leverandører og teknologileverandører. NRF tilbyr medlemskap til forhandlere, industripartnere og universiteter og studenter. Den distribuerer også detaljhandelfokuserte publikasjoner.

NRF fungerer også som en paraplygruppe for mindre detaljhandelsforeninger på statlig, nasjonalt og internasjonalt nivå. Det holder en årlig konferanse - kjent som Retail's BIG Show, eller NRF Annual Convention & EXPO - over tre dager i New York City, som trekker over 37 000 fagpersoner og selskaper fra hele verden.

Formålet med National Retail Foundation

The National Retail Association har to hovedmål: Den første er å representere detaljhandelssektoren og stå opp for folk, politikk og ideer i bransjen. På en slik måte er NRF en av de mest fremtredende talsmennene for detaljhandel og spiller en viktig rolle i lobbyvirksomhet for politikere og myndighetspersoner i Washington.

Spesielt spørsmål av betydning for NRF de siste årene inkluderer datasikkerhet for å beskytte sensitiv forbrukerinformasjon, skattereform og arbeidsforhold angående tvister mellom ledelse og arbeidsstyrke.

Det andre målet er å utdanne og inspirere andre om detaljhandelsnæringen, noe som gjøres gjennom NRFs filantropiske arm, NRF Foundation.

NRFs historie og struktur

National Retail Federation ble grunnlagt i 1911 som National Retail Dry Goods Association (NRDGA). Foreningen holdt det første årsmøtet for medlemmene det året, og holdt et hvert år siden. NRDGA ble omdøpt til National Retail Merchants Association i 1958 og fusjonerte med American Retail Federation for å danne det nåværende National Retail Federation.

NRF ledes av en administrerende direktør og dens ansatte, som har ansvaret for den daglige driften av foreningen - med områder som økonomi, kommunikasjon og offentlige anliggender, konferanser, utdanningsstrategi, myndighetsforhold, informasjonsteknologi, markedsføring , forskning og medlemsforhold.

NRF styres også av en eksekutivkomité og et styre, som består av konsernsjef administrerende direktør vs. finansdirektør Folk utenfor næringslivet blir ofte forvirret med rollene som konsernsjefen og finansdirektøren spiller. Administrerende direktør (administrerende direktør) og økonomidirektør (finansdirektør) påtar seg forskjellige, men like viktige oppgaver i en organisasjon. og ledere for store detaljhandelsfirmaer i USA.

NRF Annual Convention & EXPO - Retail's BIG Show

NRF Annual Convention & EXPO, kjent som Retail's BIG Show, er en tredagers konferanse som arrangeres hvert år i New York City. Det utvides kontinuerlig, og i 2020 inkluderte konferansen over 800 utstillere, 300 foredragsholdere og 200 utdanningsøkter, og tegnet inn over 40.000 deltakere.

Konferansen er en av de viktigste inntektskildene for NRF, og den lar deltakerne få bedre forståelse av innovasjonene og løsningene som detaljhandelsindustrien må tilby for å takle utfordringer. Med økningen av teknologisk innovasjon de siste årene, henviser emner som maskinlæring og omnichannel Omni-channel Omni-channel (eller omnichannel) til en salgstilnærming som bruker flere kanaler for å gi kundene en utmerket shoppingopplevelse. Den dekker supply chain management blir stadig mer vanlig på konferansen.

Retail BIG Show er ofte rangert som blant de 200 beste begivenhetene i Nord-Amerika, samt en av de raskt voksende handelsbegivenhetene.

Flere ressurser

Finance er den offisielle leverandøren av den globale Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -sertifisering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ akkreditering er en global standard for kredittanalytikere som dekker økonomi, regnskap, kredittanalyse, kontantstrømanalyse , paktmodellering, tilbakebetaling av lån og mer. sertifiseringsprogram, designet for å hjelpe alle å bli en finansanalytiker i verdensklasse. For å fortsette karrieren din, vil de ekstra økonomiressursene nedenfor være nyttige:

  • Click and Mortar Click and Mortar Click and Mortar er en omnichannel forretningsmodell som integrerer online og offline virksomhet. Kunder kan handle på internett hos forhandleren
  • Produktlinje Produktlinje En produktlinje refererer til en rekke relaterte produkter under samme merke. En produktlinje er med andre ord en samling av lignende produkter som selges
  • Salg per kvadratfot Salg per kvadratfot Salg per kvadratfot er en beregning som ofte brukes av detaljhandelsselskaper for å bestemme inntektene som genereres per kvadratfot detaljhandel. Salg pr
  • Typer kjøpere Kjøpertyper Kjøpertyper er et sett med kategorier som beskriver forbrukernes forbruksvaner. Forbrukeratferd avslører hvordan man appellerer til mennesker med forskjellige vaner

Siste innlegg