Inntektsmal - Last ned gratis Excel-mal

Denne inntektsmalen viser deg hvordan du beregner den årlige inntekten.

Nedenfor er et skjermbilde av inntektsmalen:

Skjermbilde for mal for inntektsraten

Last ned gratis malen

Skriv inn navn og e-post i skjemaet nedenfor og last ned gratis malen nå!

Revenue Run Rate er en indikator på økonomisk ytelse som tar selskapets nåværende inntekt i en bestemt periode (en uke, måned, kvartal osv.) Og konverterer det til et årlig tall for å få helårsekvivalenten. Denne beregningen brukes ofte av raskt voksende selskaper , da data som til og med er noen måneder gamle kan undervurdere den nåværende størrelsen på selskapet. En annen betegnelse for dette er salgskurs.

Generelt bruker kjøringshastigheten den gjeldende økonomiske informasjonen til et selskap som nåværende salg og nåværende inntekt som en prediktor for fremtidig ytelse. Det er en ekstrapolering av nåværende økonomiske resultater og forutsetter at det nåværende økonomiske miljøet ikke vil endre seg i fremtiden.

Formel for inntektsløp

Run Rate = Inntekt i periode / antall dager i periode x 365

Flere gratis maler

For flere ressurser, sjekk ut biblioteket for forretningsmaler for å laste ned mange gratis Excel-modeller, PowerPoint-presentasjoner og Word-dokumentmaler.

  • Excel-modelleringsmaler Excel- og økonomiske modellmaler Last ned gratis finansielle modellmaler - Finans regnearkbibliotek inneholder en finansiell modellmal med tre uttalelser, DCF-modell, gjeldsplan, avskrivningsplan, kapitalutgifter, renter, budsjetter, utgifter, prognoser, diagrammer, grafer, tidsplaner , verdivurdering, sammenlignbar bedriftsanalyse, flere Excel-maler
  • PowerPoint-presentasjonsmaler
  • Maler for transaksjonsdokumenter Gratis forretningsmaler du kan bruke i ditt personlige eller profesjonelle liv. Maler inkluderer Excel, Word og PowerPoint. Disse kan brukes til transaksjoner, juridisk, økonomisk modellering, økonomisk analyse, forretningsplanlegging og forretningsanalyse.

Siste innlegg