CPD Online - CPD-kredittkurs for CPAs etterutdanning

Finans e-læringskurs er av høy kvalitet, teknisk opplæring for økonomisk modellering Hva er finansiell modellering Finansiell modellering utføres i Excel for å forutsi et selskaps økonomiske resultater. Oversikt over hva som er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor bygge en modell. og økonomisk analyse. Studentene tar kursene våre for å utvide sin tekniske kunnskap og kan tjene opptil 4 studiepoeng CPD online per kurs etter å ha fullført alle kravene.

Våre online CPD-kurs er designet for å gi studentene ferdigheter, kunnskap og evner som fagpersoner innen bedriftsfinansiering, investeringsbank Investment Investment Banking er divisjon av en bank eller finansinstitusjon som betjener myndigheter, selskaper og institusjoner ved å tilby tegning ( kapitalinnsamling) og fusjoner og oppkjøp (M&A) rådgivningstjenester. Investeringsbanker fungerer som mellomledd, regnskap, statskasse, kommersiell bank krever.

Ledende finansinstitusjoner ser på økonomiklasser som investeringer i sine ansatte. Programmet vårt er designet av bransjeeksperter og kombinerer beste praksis, teknisk innsikt og virkelige eksempler.

CPD online

Verdien av etterutdanning

CPD online og CPE kredittimer er en verdifull måte å sikre at økonomi og regnskap fagfolk holder seg oppdatert og oppdatert om sine ferdigheter. Uansett om det er tekniske eller myke ferdigheter, er behovet for å fortsette utviklingen klart. Vi har alle fordeler når våre profesjonelle rådgivere innen regnskap og økonomi er godt trente og er i farta med den nyeste informasjonen.

Det kan være for lett å bare tjene en profesjonell betegnelse og tenke at behovet for å utvikle stopper der. Heldigvis er det ikke tilfelle, og vi er stolte av å ha designet mange CPD-nettkurser som hjelper utpekte fagfolk å holde seg oppdatert og skjerpe ferdighetene sine.

Akkreditert sertifikat

Arbeidsgivere anerkjenner at folk som tar Finance's CPD online-kurs, er forpliktet til å forbedre sin profesjonelle kompetanse. Etter å ha fullført hvert kurs, mottar du et online- og PDF-sertifikat Sertifiseringsprogrammer. Sjekk ut våre sertifiseringsprogrammer for de mest praktiske, praktiske, bransjerelevante ferdighetene og opplæringen. Og 100% online! for postene dine og for å administrere og spore studiepoengene dine. I tillegg bekrefter vi gjerne sertifiseringen din over telefon med en arbeidsgiver om nødvendig.

Finance er en godkjent leverandør av CPA CPE-studiepoeng CPE-kurskredittinformasjon. For CPA-opptjening av CPE-kurs, vennligst les denne viktige informasjonen om å tjene NASBA CPE-studiepoeng fra finanskurs. Takk skal du ha. .

Tilleggsressurser

Takk for at du har lest Finance-guiden til CPD online. For å fortsette å lære og komme videre som finansanalytiker, vil disse ressursene være nyttige:

  • CPE-informasjon CPE Course Credit Information For CPA som tjener CPE-kurs, vennligst les denne viktige informasjonen om å tjene NASBA CPE-studiepoeng fra Finance-kurs. Takk skal du ha.
  • CPE-kreditter CPE-kreditter Online Tjen bekreftede CPE-kreditter. Finansielle online kurs teller som verifiserbare CPE-kreditter for CPA USA og Canada og andre regnskapsbetegnelsesinnehavere. Kurs tilbyr praktisk trening for økonomisk modellering, økonomisk analyse og regnskapstemaer. Tjen opptil 6,5 CPE-studiepoeng per studiepoeng per kurs og 115 studiepoeng på tvers av alle programmene.
  • Finansielle modelleringskurs
  • Alle økonomikurs

Siste innlegg