Modano Financial Modelling Software - Oversikt, funksjoner,

Modano, med hovedkontor i Australia, er et programvareselskap som tilbyr innholdsstyringsløsninger for finansiell modellering Hva er finansiell modellering Finansiell modellering utføres i Excel for å forutsi et selskaps økonomiske resultater. Oversikt over hva som er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor bygge en modell. . Modano eier en plattform som kan brukes til å bygge økonomiske modeller på en modulær måte, noe som kan forbedre Excel-modelleringsfunksjonene dine betydelig.

Funksjoner i Modano Financial Modelling Software

Modano-programvaren for finansiell modellering lar brukerne primært gjøre tre ting:

  1. Standardisering - ved å ta seksjoner som er forhåndsbygd og sette dem inn i modellen
  2. Gjennomgang - ved å bruke verktøy for å sikre at formler fungerer som de skal, og at modellen er feilfri
  3. Automatisering - muliggjør gjenbruk av deler av modeller og automatiserer visse oppgaver

Modanos produkttilbud

Modano tilbyr tre hovedproduktlinjer for sine kunder. Produktlinjene inkluderer:

  1. Enterprise - Modanos premiumprodukt for store selskaper
  2. Community - et gratis produkt
  3. Implementering - en konsulentlignende tjeneste som hjelper med å sette opp tilpassede modeller

Mer om økonomisk modellering

Økonomisk modellering i Excel er virkelig et middel, ikke et mål. Det er et middel til å forstå nøyaktig hvordan en virksomhet fungerer, som den virkelige “slutten”.

Mens Modano er designet for å redusere tiden og risikoen forbundet med å bygge økonomiske modeller, krever programvaren fortsatt at du har en god forståelse av sentrale økonomiske modelleringskonsepter. Så ikke tro at du ikke fortsatt trenger å lære å bygge økonomiske modeller fra bunnen av!

Likevel kan programmer som finansiell modelleringsprogramvare fra Modano gjøre oppgaven med å lage økonomiske modeller mye enklere. De kan også hjelpe deg med å lage mer informative modeller som presenterer data tydeligere.

Modano vs Finance økonomisk modelleringstema

Tilleggsressurser

Finans misjon er å hjelpe deg med å fremme karrieren din. Med målet på plass, har vi designet et stort bibliotek med gratis ressurser, guider, maler og mer for å hjelpe deg underveis.

Vi anbefaler de ekstra gratis økonomiressursene nedenfor for å hjelpe deg med å fremme karrieren din så raskt som mulig:

  • Interaktivt karrierekart
  • Finansintervju Spørsmål og svar Finansintervju Spørsmål og svar. Denne listen inneholder de vanligste og hyppigste intervjuspørsmålene og svarene for økonomijobber og karrierer. Det er to hovedkategorier som er atferdsmessige og tekniske
  • Typer av økonomiske modeller Typer av økonomiske modeller De vanligste typene av økonomiske modeller inkluderer: 3 uttalelsesmodell, DCF-modell, M & A-modell, LBO-modell, budsjettmodell. Oppdag de 10 beste typene
  • Beste praksis for økonomisk modellering Gratis guide for finansiell modellering Denne guiden for finansiell modellering dekker Excel-tips og beste praksis om antakelser, drivere, prognoser, kobling av de tre uttalelsene, DCF-analyse, mer

Siste innlegg