Kommersiell banklønnsveiledning - Oversikt over lønn

I denne kommersielle banklønnsguiden dekker vi flere jobber i kommersiell banksektor og deres tilsvarende midtlønn for 2018. En kommersiell bank Toppbanker i USA I følge US Federal Deposit Insurance Corporation var det 6 799 FDIC-forsikrede forretningsbanker i USA i februar 2014. Landets sentralbank er Federal Reserve Bank, som ble til etter at Federal Reserve Act i 1913 var vedtatt, er en finansinstitusjon som tilbyr en rekke tjenester, inkludert å gi lån, akseptere innskudd, og gi sparekontoer og innskuddssertifikater Innskuddsbevis Et innskuddsbevis er et FDIC-forsikret tidsinnskudd hos en bank eller andre finansinstitusjoner. Kallerbare CD-er kan innløses av utstederen før den faktiske forfallsdatoen,innenfor en spesifisert tidsramme og samtalepris. til enkeltpersoner og bedrifter.

Kommersielt banklønnstema

Kommersiell banklønnsveiledning - Jobber i USA

Etterspørselen etter ulike finanspersoner er fortsatt sterk blant forretningsbanker, kapitalforvaltningsselskaper og utlånsselskaper. De inkluderer finansanalytikere Finansanalytiker Jobbeskrivelse Finansanalytikerens stillingsbeskrivelse nedenfor gir et typisk eksempel på alle ferdigheter, utdannelser og erfaringer som kreves for å bli ansatt for en analytikerjobb i en bank, institusjon eller et selskap. Utfør sporing av økonomiske prognoser, rapportering og operasjonelle beregninger, analyser økonomiske data, lag økonomiske modeller og eksperter innen risiko og samsvar, kredittanalyse og dataanalyse. Finansinstitusjoner er også på utkikk etter kandidater som kan håndtere oppgaver som forretningsutvikling, forholdsadministrasjon og drift. Jobber i sektoren inkluderer kommersiell utlåner, privat bankmann, forholdsbanker, låneansvarlig, porteføljeforvalter,og forretningsutviklingsoffiser.

De fleste kommersielle bankfolk spesialiserer seg på områder som salg av finansielle tjenester og kredittanalyse. Spørsmål og svar om kreditanalytikerintervju. For alle som har intervju for en analytikerstilling i kredittavdelingen i en bank, er dette en guide for å få tak i det! Spørsmålene inkluderer følgende: tekniske ferdigheter (økonomi og regnskap), sosiale ferdigheter (kommunikasjon, personlighetstilpasning osv.). Denne guiden fokuserer utelukkende. Kandidater har vanligvis en grad i regnskap, økonomi, forretningsadministrasjon eller et annet relatert felt. Sterke mellommenneskelige og kommunikasjonsevner er nødvendige, ettersom kommersielle bankfolk bruker mye tid på å samhandle med kunder.

Toppkandidater i sektoren må ha kompetanse ikke bare innen tradisjonell økonomi, men også kunnskap og ferdigheter innen teknologi. Arbeidsgivere foretrekker kandidater med avanserte Excel-ferdigheter og erfaring med programmeringsspråk som Python og SAS. Når det gjelder compliance-fagpersoner, foretrekker institusjoner de med en Certified Regulatory Compliance Manager-sertifisering.

Kommersiell banklønnsguide i USA for 2018

Lønn i kommersiell banksektor varierer avhengig av års erfaring og stilling. Tabellen nedenfor viser kommersiell banklønnsguide for kandidater med gjennomsnittlig erfaring og ferdighetssett som trengs for jobben. Tallene inkluderer ikke bonuser, insentiver og andre former for tilleggskompensasjon.

Jobbtittel Grunnlønn
Administrerende direktør / partner $ 190.000
Visepresident $ 150.000
Forbinder $ 105.000
Analytiker $ 70.000
Forretningsutviklingsoffiser $ 112.500
Porteføljeforvalter 115 000 dollar
Kommersiell utlåner (5+ år) $ 105.000
Kommersiell utlåner (3 til 5 år) $ 75.000
Kommersiell utlåner (1 til 3 år) $ 57.500
Privat bankmann (5+ år) $ 95.000
Privat bankmann (3 til 5 år) $ 70.000
Privat bankmann (1 til 3 år) $ 55.000

Tilleggsressurser

Takk for at du leste Finance's kommersielle banklønnsguide. For å fortsette å lære og fremme karrieren din som kommersiell bankmann, vil følgende ressurser være nyttige:

  • Jobbtitler innen bank og finans Jobtitler innen bank og finans Dette er de vanligste banktittene, finans og regnskap for titler for studenter og fagpersoner som ønsker å fremme karrieren. Disse titlene brukes jevnlig i stillingsannonser som er funnet på nettet, og dekker alt fra innledende stillinger helt opp til leder- og ledernivå.
  • Merchant Bank Merchant Bank En Merchant Bank er et firma eller finansinstitusjon som investerer egenkapital direkte i virksomheter og ofte gir rådgivning til disse virksomhetene.
  • Pengemarked Pengemarked Pengemarkedet er et organisert byttemarked hvor deltakerne kan låne ut og låne kortsiktige, høy kvalitet gjeldspapirer med gjennomsnittlig løpetid på
  • Revolving Credit Facility Revolving Credit Facility En revolverende kredittfasilitet er en kredittlinje som ordnes mellom en bank og en virksomhet. Den kommer med et etablert maksimumsbeløp, og

Siste innlegg