Fortsett ferdigheter - Oversikt og eksempler på etterspurte ferdigheter

CV-ferdighetene som kreves i jobbmarkedet for finansielle tjenester Fem høyest betalte jobber i finansnæringen Vi håper du liker denne guiden til de fem høyest betalte jobbene i finansnæringen. Finansnæringen er lett en av de mest konkurransedyktige når det gjelder å finne en jobb. Dette er til og med sant når det gjelder innledende stillinger, ettersom det nesten er helt uhørt å bygge en vellykket karriere i, øker og vokser raskt i kompleksitet. Dette skyldes delvis teknologiske fremskritt som gjør at selskaper lener seg mot de nyeste tekniske verktøyene som gjør oppgavene enklere å administrere. Utfordringen er imidlertid det økende ferdighetsgapet mellom hva kandidater tilbyr og hva rekrutterere leter etter.

Gjenoppta ferdigheter

Er du interessert i å bli regnskapsfører, investeringsbanker, Hva gjør Investment Bankers? Hva gjør investeringsbankfolk? Investeringsbankfolk kan jobbe 100 timer i uken med å utføre forskning, økonomisk modellering og bygningspresentasjoner. Selv om den har noen av de mest ettertraktede og økonomisk givende stillingene i banknæringen, er investeringsbank også en av de mest utfordrende og vanskelige karriereveiene, guide til IB eller analytiker i et hedgefondsselskap? Uansett hvilken jobb du vil søke på, vil muligheter åpne for deg hvis du kan bygge bro over gapet og demonstrere den nødvendige økonomiske kunnskapen og tekniske kunnskapen.

Topp CV-ferdigheter

Med så mange søkere som ønsker å få en jobb i finansbransjen, hvordan kan du skille deg ut og bli lagt merke til av rekrutterere? Bortsett fra å ha relevant utdanningsbakgrunn og sertifiseringer Topp økonomisertifiseringer Liste over de beste finanssertifiseringene. Få en oversikt over de beste økonomiske sertifiseringene for fagfolk over hele verden som arbeider i feltet. Denne guiden sammenligner de 6 beste programmene for å bli en sertifisert finansanalytiker fra forskjellige programleverandører som CFA, CPA, CAIA, CFP, FRM, FMVA, sørg for å ha de rette CV-ferdighetene.

Her er noen av de etterspurte CV-ferdighetene som rekrutterere ser etter:

# 1 Finansiell rapportering

Bedrifter i finansbransjen trenger fagpersoner som kan lage ulike omfattende økonomiske rapporter med nøyaktighet. Hvis du tar med i CV-ferdighetene dine med å bygge økonomiske rapporter og henter verdifull innsikt fra dem, vil arbeidsgivere merke seg at du har muligheten til å lage nøyaktige rapporter.

# 2 IT-programvarekunnskap

Teknologi utvikler seg raskt, og det kan være vanskelig å finne dyktige talenter som kan tilpasse seg teknologiske endringer. Derfor må du ha sterk arbeidskunnskap om økonomisk programvare og evnen til å holde tritt med det siste innen teknologien. Ved å gjøre dette vil du oppnå et konkurransefortrinn Konkurransefortrinn Et konkurransefortrinn er et attributt som gjør det mulig for et selskap å overgå konkurrentene. Konkurransedyktige fordeler tillater et selskap å oppnå. Du kan være en mer verdifull kandidat hvis du er dyktig med databasestyringssystemer og programvare, inkludert Excel og SAP.

# 3 Problemløsing

Ulike faktorer påvirker finansnæringen, noe som gjør den uforutsigbar. Du kan få inn solid økonomikunnskap, men det vil ikke hjelpe deg hvis du ikke raskt kan tilpasse deg endringer og møte komplekse problemer. Du kan demonstrere slike CV-ferdigheter ved å dele et problem du har opplevd i forrige jobb og hva du gjorde for å overvinne det.

# 4 Ledelseserfaring

Det kan ikke være en viktig ferdighet hvis du søker om en analytiker eller en tilknyttet rolle, men ledererfaring er svært ønskelig. Etter noen år kan du bli vurdert til en lederstilling og håndtere team.

# 5 Mellommenneskelige ferdigheter

Borte er de dagene når finansfagfolk tenker på sitt eget arbeid i båsene sine. I dag innebærer arbeidet å håndtere klienter, tredjeparter og kolleger i hele organisasjonen. Mellommenneskelige ferdigheter er avgjørende, spesielt i stillinger innen investeringsbank og regnskap der du trenger å etablere gode relasjoner med kunder.

# 6 Lederskap

Rekrutterere foretrekker kandidater som viser potensialet til å fylle seniorroller i fremtiden. Hvis du har erfaring i å lede et team i din forrige jobb, og legg merke til at det som en av dine CV-ferdigheter, forteller rekrutterere at du har det som trengs for å påta deg en eldre rolle nedover linjen.

Under intervjuet kan du dele historier om tidligere arbeidserfaringer der du ledet en gruppe mennesker. Denne ferdigheten betyr også at du kan håndtere oppgaver og spesielle prosjekter med lite tilsyn.

# 7 Analytisk evne

Finansbransjen håndterer store datamengder, så finanspersoner må ha muligheten til å håndtere data, trekke ut innsikt fra rapporter og komme med anbefalinger. Du må kunne demonstrere økonomiske analyseferdigheter med KPI-drevne resultater hvis du ønsker å oppnå en langsiktig karriere i bransjen.

Relaterte målinger

Takk for at du leser Finance-guiden for å gjenoppta ferdigheter. Finance er den offisielle leverandøren av Financial Modelling and Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-sertifisering Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari-sertifiseringsprogram, designet for å forvandle alle til en verdensklasse finansanalytiker. For å fortsette å lære og fremme karrieren din, anbefaler vi følgende tilleggsressurser på det sterkeste:

  • Finansintervju Spørsmål Finansintervju Spørsmål Finansintervju spørsmål og svar. Denne listen inneholder de vanligste og hyppigste intervjuspørsmålene og svarene for økonomijobber og karrierer. Det er to hovedkategorier som er atferdsmessige og tekniske
  • Mellommenneskelige ferdigheter mellommenneskelige ferdigheter mellommenneskelige ferdigheter er ferdighetene som kreves for å effektivt kommunisere, samhandle og arbeide med enkeltpersoner og grupper. De med gode mellommenneskelige ferdigheter er sterke verbale og ikke-verbale kommunikatorer og blir ofte ansett for å være "gode med mennesker".
  • Key Performance Indicators (KPIs) Key Performance Indicators (KPIs) Key Performance Indicators (KPIs) Key Performance Indicators (KPIs) Key Performance Indicators (KPIs) er beregninger som brukes til periodisk å spore og evaluere ytelsen til en organisasjon for å nå spesifikke mål. De brukes også til å måle den samlede ytelsen til et selskap
  • Ledertrekk Ledertrekk Ledelsesegenskaper refererer til personlige egenskaper som definerer effektive ledere. Ledelse refererer til evnen til et individ eller en organisasjon til å veilede enkeltpersoner, team eller organisasjoner mot oppfyllelse av mål og mål. Ledelse spiller en viktig funksjon i ledelsen

Siste innlegg