Restordre - Oversikt, forsyningskjede, Just in Time (JIT) -metode

En restordre oppstår når en forbruker, enten en person eller et selskap, kjøper en vare og varen er "utsolgt" (ikke i leverandørens lager). En lagerbeholdning skjer når etterspørselen overstiger tilbudet eller når en leverandør ikke kan sende en tilstrekkelig mengde produkt til en butikk i tide.

Restordre

For eksempel, hvis en kunde skulle bestille noe fra en forhandler som Amazon, og varen var på lager, kan varen sies å være på restordre. En sammenbrudd på et hvilket som helst tidspunkt i forsyningskjeden kan føre til lagerbeholdning og plassere varen på restordre.

Administrere forsyningskjeden

Å administrere en forsyningskjede Supply Chain Supply Chain er hele systemet for å produsere og levere et produkt eller en tjeneste, helt fra begynnelsen av å skaffe råvarene til den endelige for å sikre at en stockout ikke oppstår, er sentralt for en forhandlers suksess. Det er en tapt mulighet for enhver voksende virksomhet og en mislykket sjanse til å utvide selskapets kundebase.

Å gjøre et produkt lett tilgjengelig for forbrukerne å kjøpe, kan tilby kaskadefordeler på en rekke måter. De kan omfatte å skaffe seg positiv munn-til-munn markedsføring (der forbrukere skryter av venner og familie om hvor flott produktet ditt er) og å gjøre varene synlige i butikkhyllene for å lokke et salg.

Stockouts kan påvirke måten en forhandler driver forretning på og merkevarens rykte negativt. Brand Equity I markedsføring refererer merkeverdien til verdien av et merke og bestemmes av forbrukerens oppfatning av merkevaren. Brand equity kan være positivt eller. Noen ganger kan de imidlertid være en del av en større forretningsplan og unik merkevarestrategi.

Innovativ lagerstyring: Just-in-Time (JIT)

Bedrifter benytter en rekke innovative lager- og produksjonsstyringsteknikker for å unngå at varer blir plassert på restordre og for å effektivt administrere forsyningskjeden. En slik metode er "Just-In-Time" (JIT) Just in Time (JIT) -metoden Just in Time (JIT) -stilen til lagerstyring - også noen ganger referert til som Toyota Production System (TPS) - er en strategi for administrere. JIT-produksjon gjør det mulig for bedrifter å takle avfall i produksjonsproblemer som vil føre til redusert produksjon og la et selskap være åpent for flere lager og restordre.

JIT-metoden tillater standardisering av arbeid på forskjellige produksjonsstasjoner, noe som reduserer variabiliteten i produksjonen. Det resulterer følgelig i færre mangler, og dermed mindre behov for omarbeiding. Dette skaper igjen en mer pålitelig produksjon for produsenter for å sikre at de kan oppfylle sine produksjonsmål og salgsprognoser.

Sette det i sammenheng

Ønsker å kjøpe noe og finne det på restordre er en plage alle kunder møter på et eller annet tidspunkt. Det kan være et stort problem for selskaper som ønsker å vokse og som mangler lager som en del av forretningsstrategien. Det snakker om større problemer innen forsyningskjeden og hvordan lageret styres.

Imidlertid, med nøyaktige prognoseverktøy og dataanalyse, kan problemer i forsyningskjeden oppdages, og innovative produksjons- og logistikkteknikker kan innføres for å rette opp problemene.

De tekniske ferdighetene som er bygd her på Corporate Finance Institute kan hjelpe i analysen. De gir analytikere muligheten til å analysere og tolke store datasett som vil bidra til å sikre at virksomheter er i stand til å unngå forventede lagre og forutsi tilbud og etterspørsel nøyaktig.

Tilleggsressurser

Finance er den offisielle leverandøren av Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -sertifisering. Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ akkreditering er en global standard for kredittanalytikere som dekker økonomi, regnskap, kredittanalyse, kontantstrømanalyse, paktmodellering, tilbakebetaling av lån og mer. sertifiseringsprogram, designet for å forvandle alle til en finansanalytiker i verdensklasse.

For å fortsette å lære og utvikle kunnskapen din om økonomisk analyse, anbefaler vi på det sterkeste de ekstra finansressursene nedenfor:

  • Merkevarestrategi merkevarestrategi merkevarestrategi refererer til en langsiktig plan som fokuserer på utvikling av et vellykket merke for å hjelpe til med å oppnå spesifikke mål. Planen brukes
  • Days Inventory On Hand (DOH) Days of Inventory on Hand (DOH) Days of Inventory on Hand (DOH) er en beregning som brukes til å bestemme hvor raskt et selskap bruker den gjennomsnittlige beholdningen som er tilgjengelig. Det er også
  • Logistikk Logistikk Logistikk, eller logistikkplanlegging, refererer til prosessen som en bedrift bruker for å koordinere sin forsyningskjededrift. Det inkluderer et bredt utvalg
  • Typer kunder Kundetyper Kunder spiller en viktig rolle i enhver virksomhet. Ved å bedre forstå de forskjellige kundetyper, kan bedrifter være bedre rustet til å utvikle seg

Siste innlegg