Investment Teaser Template - Last ned gratis PPT-mal

Denne malen for investeringstips vil hjelpe deg med å oppsummere en potensiell salgsprosess og fremheve selskapets unike salgsargumenter.

Her er skjermbildene til malen for investeringsteaser:

Investment Teaser Mal Skjermbilde

Skjermbilde for mal for investeringsteaser 2

Last ned gratis malen

Skriv inn navn og e-post i skjemaet nedenfor og last ned gratis malen nå!

Hva er en Investment Teaser?

En investeringstips er et sammendrag av en eller to lysbilder av en potensiell salgsprosess Eiendomskjøp vs Aksjekjøp Eiendomskjøp vs aksjekjøp - to måter å kjøpe ut et selskap på, og hver metode gagner kjøper og selger på forskjellige måter. Denne detaljerte guiden utforsker og lister fordeler, ulemper, samt årsaker til å strukturere enten en eiendelsavtale eller en aksjeavtale i en M & A-transaksjon. uten å nevne navnet på selskapet for å opprettholde konfidensialitet. En teaser bør inneholde selskapets unike salgsargumenter, samtidig som det sikres at verdien av virksomheten blir forstått av et større sett med publikum. Et bredere søk etter kjøpere hjelper, ettersom man kanskje aldri vet hva en kjøper kan være interessert i, og om de er villige til å betale en stor premie.

Innholdet i en teaser

Nedenfor er viktige seksjoner som bør inkluderes i hver Teaser:

 • Bransjeoversikt - En kort om bransjen og det konkurransedyktige landskapet der selskapet opererer.
 • Forretningsbeskrivelse - selskapets evner, arten og typen produkter eller tjenester det tilbyr kunder.
 • Plassering - Plasseringen av selskapets hovedkvarter.
 • Økonomisk sammendrag - Finanshistorikk og prognoser for selskapet.
 • Investeringsgrunnlag - De unike salgsargumentene til selskapet og grunnen til at investorer bør vurdere å kjøpe virksomheten.
 • Kundeoversikt - Fremhev noen få kundenavn, spesielt hvis de er store merker i bransjen.
 • Transaksjonsstruktur - Transaksjonens art forventet av selgerne.
 • Bankers Information - Om salgsprosessen tas opp av en eksklusiv bankmann eller om det er en felles øvelse av to bankfolk.

Flere gratis maler

For flere ressurser, sjekk ut biblioteket for forretningsmaler for å laste ned mange gratis Excel-modeller, PowerPoint-presentasjoner og Word-dokumentmaler.

 • Excel-modelleringsmaler Excel- og økonomiske modellmaler Last ned gratis finansielle modellmaler - Finans regnearkbibliotek inneholder en finansiell modellmal med tre uttalelser, DCF-modell, gjeldsplan, avskrivningsplan, kapitalutgifter, renter, budsjetter, utgifter, prognoser, diagrammer, grafer, tidsplaner , verdivurdering, sammenlignbar bedriftsanalyse, flere Excel-maler
 • PowerPoint-presentasjonsmaler
 • Maler for transaksjonsdokumenter Gratis forretningsmaler du kan bruke i ditt personlige eller profesjonelle liv. Maler inkluderer Excel, Word og PowerPoint. Disse kan brukes til transaksjoner, juridisk, økonomisk modellering, økonomisk analyse, forretningsplanlegging og forretningsanalyse.

Siste innlegg