Økonomisk modelleringstest - Vurder din kunnskap om modelleringsteorier

Denne økonomiske modelleringstesten er utformet for å hjelpe deg med å vurdere din kunnskap om prinsipper for økonomiske modeller, viktige konsepter og bransjens beste praksis. Vi oppfordrer sterkt alle studenter som planlegger eller begynner på FMVA-sertifiseringsprogrammet FMVA®-sertifisering. Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari, til å ta denne testen for å avgjøre om du må ta forutsetningen for Excel-modellering. Fundamentals Course og Excel Crash Course. Dette er også en nyttig ressurs for arbeidsgivere å undersøke den tekniske kunnskapen til kandidatene under et finansintervju.

Hvis du består denne testen med 80% eller mer (16 spørsmål eller mer), er det sannsynlig at du har sterk grunnleggende kunnskap om finansiell modellering og er klar til å ta våre kjernekurs!

Finansiell modelleringstest Grafikk

Spørsmål om økonomisk modellering

(Merk: Spørsmål om Excel-hurtigtaster gjelder bare PC-brukere)

Mer om økonomi

Takk for at du besøkte vårt testsenter testsenter Dette testsenteret gir gratis vurderinger innen Excel, økonomi og regnskap. Du kan bruke disse ressursene til å teste kunnskapen din og vurdere og ta den økonomiske modelleringstesten.

Finance er den offisielle globale leverandøren av Financial Modelling and Valuation Analyst (FMVA) ™ -sertifiseringsprogrammet FMVA® Certification Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari, designet for å forvandle alle til en finansanalytiker i verdensklasse . Registrer deg nå for å få ferdighetene du trenger for å ta karrieren din til neste nivå.

Siste innlegg