Castle Crow & Company - Oversikt, håndterte transaksjoner, ledelse

Castle Crow & Company er et private equity-selskap Topp 10 private equity-selskaper Hvem er de 10 beste private equity-selskapene i verden? Vår liste over de ti største PE-selskapene, sortert etter samlet innsamlet kapital. Vanlige strategier innen PE inkluderer leveraged buyouts (LBO), venturekapital, vekstkapital, nødlidende investeringer og mellometasje. som ble grunnlagt i 2001 og har hovedkontor i San Francisco, California. Firmaet driver ytterligere kontorer i Atlanta, Georgia og i Incline Village, Nevada. Castle Crow & Co. spesialiserer seg på å tilby en rekke tjenester, inkludert leveraged buyouts Leveraged Buyout (LBO) En leveraged buyout (LBO) er en transaksjon der en virksomhet erverves med gjeld som hovedkilde for vederlag.En LBO-transaksjon skjer vanligvis når et private equity-selskap (PE) låner så mye de kan fra en rekke långivere (opptil 70-80% av kjøpesummen) for å oppnå en internrenteavkastning> 20%, rekapitaliseringer, vekst kapital, aksjeinvesteringer og rådgivningstjenester.

Castle Crow & Company

Firmaet foretar egenkapital og gjeldsinvesteringer i privateide privateide selskaper Et privateid selskap er et selskap hvis aksjer eies av enkeltpersoner eller selskaper, og som ikke gir investorer egenkapitalinteresser i form av aksjer som handles på en offentlig børs . selskaper. Det samarbeider også med finansielle leverandører for å investere i datterselskaper eller divisjoner av børsnoterte selskaper i USA.

Transaksjoner av Castle Crow & Company

1. Rekapitalisering og buyouts

Firmaet jobber med selskaper som ønsker å oppnå likviditet eller en optimal kapitalstruktur Kapitalstruktur Kapitalstruktur refererer til mengden gjeld og / eller egenkapital som et firma bruker for å finansiere driften og finansiere eiendelene. Et firmas kapitalstruktur. De oppnår bedriftens mål ved å selge en del eller hele virksomheten til en strategisk investor. I rekapitalisering er firmaets mål å omstrukturere gjeld og eierandel for å gjøre det mer stabilt for firmaets investorer. I en utkjøpstransaksjon jobber firmaet med interesserte og kvalifiserte overtakere som ønsker å kjøpe en majoritetsandel i klientens selskap.

2. Ledelseskjøp

Ledelseskjøp er transaksjoner der selskapets ledere anskaffer eiendelene eller driften i selskapet de administrerer. Castle Crow & Company gir lederteamene den nødvendige kapitalen for å kjøpe aksjer fra eieren eller morselskapet. Ledelseskjøp gir en mulighet for lederne til å bli eiere av selskapet, i stedet for bare ansatte som tjener en månedslønn.

3. Vekstkapital

Bedrifter har ikke alltid den nødvendige kapitalen for å finansiere en utvidelsesstrategi eller anskaffe mindre konkurrenter. De krever en betydelig kapitalinnskudd for å realisere disse vekststrategiene, som det kan være umulig å få fra en enkelt bank.

Castle Crow & Company utnytter sitt brede nettverk av finansielle leverandører for å gi bedriftseiere og gründere den nødvendige kapitalen til å gjennomføre oppkjøpet av små konkurrenter eller utvide virksomheten til nye geografiske markeder.

4. Minoritetsaktieinvesteringer

Når man foretar kapitalinvesteringer i klientselskaper, får Castle Crow & selskapet en minoritetsandel i selskapet. Som minoritetsinvestor deltar firmaet i selskapets strategiske beslutninger og deltar i dets inntektsdelingsordninger. En minoritetsinvestering eier mindre enn 50% av selskapets aksjer.

5. Mellomkapitalinvesteringer

Mezzanine-finansiering Mezzanine Fund Et mesaninfond er en pool av kapital som investerer i mesaninfinansiering for oppkjøp, vekst, rekapitalisering eller forvaltning / leveraged buyouts. I kapitalstrukturen i et selskap er mellomfinansiering en hybrid mellom egenkapital og gjeld. Mezzanine-finansiering har oftest form av foretrukket aksje eller ansvarlig og usikret gjeld. er en hybrid av gjeld og egenkapitalfinansiering. Det gir långivere rett til å konvertere investeringene i selskapet til aksjeeier i tilfelle kundeselskapet misligholder hovedstol og rentebetaling. Mezzanine-långivere betales etter risikokapitalister og andre seniorlångivere. Castle Crow & Company foretar mellomstore investeringer for å støtte oppkjøp, rekapitaliseringer og vekstkapital i sine klientselskaper.

6. Strategiske rådgivningstjenester

I tillegg til å tilby investeringskapital, tilbyr Castle Crow & Company strategiske rådgivningstjenester til gründere og bedriftseiere. Rådgivningstjenestene kan innebære store strategiske beslutninger som arvplanlegging, ledelseskjøp, avhendinger, fusjoner og oppkjøp og kapitalkilder.

Castle Crow & Company Management Team

Følgende er toppledere i Castle Crow & Company:

John Adams

Adams er medstifter av Castle Crow & Company og fungerer som firmaets administrerende direktør. I løpet av de siste 25 årene har Adams håndtert ulike transaksjoner i en rekke bransjer, inkludert logistikk, kommunikasjon, romfart, byggevarer og laboratorieforsyning. Som administrerende direktør er han ansvarlig for å kjøpe avtaler og administrere kundeforhold med firmaets investeringsgrupper. Tidligere jobbet Adams i Citigroups bankseksjon, KPMG Acquisition Advisory Group og VNI Television.

Keith R. O'Donnell

O'Donnell er også en av grunnleggerne av Castle Crow & Company. Tidligere hadde han tilsyn med transaksjoner i ulike bransjer som olje og gass, telekommunikasjon, fritidstjenester, produksjon, plast og emballasje.

Hans ansvar i Castle Crow & Company inkluderer sourcing-avtaler, forhandlinger, samarbeid med porteføljeselskaper og administrasjon av relasjoner med kundene. Tidligere jobbet O'Donnell med private equity og venture capital-selskaper som Arch Group og Graham Partners.

Dave Gaggero

Gaggero fungerer som regissør og leder for Castle Crows Atlanta-kontor. Han pleide å håndtere transaksjoner i forskjellige bransjer som spesialkjemikalier, helsetjenester, spesialdistribusjon, romfart og outsourcede forretningstjenester.

Mens han jobbet hos Castle Crow & Company, har Gaggero overvåket transaksjoner verdt over $ 300 millioner i verdi. Før han begynte i firmaet, jobbet Dave i Credit Suisse og Symphony Asset Management. Han fikk sin CFA-betegnelse i 2005.

Kyle R. Nicholas

Nicholas jobber som regissør hos Castle Crow & Company. Han jobber med bedriftseiere i fusjoner og oppkjøp, rekapitalisering og vekstkapitaltransaksjoner. Han innleder og fører også forhandlinger med firmaets kunder. Før han begynte i Castle Crow, jobbet Nicholas som tilknyttet Heidrick & Struggles International.

Brendan J. Thomas

Thomas fungerer som visepresident for Castle Crow & Company. Han håndterte tidligere transaksjoner i forskjellige bransjer som forsikring, skytevåpen, produksjon, byggevarer og spesialkjemikalier.

Som visepresident har Thomas i oppgave å utvikle og initiere nye investerings- og anskaffelsesmuligheter hos kundeselskaper. Han jobbet tidligere i Sagemark Consulting og MetLife.

Relaterte målinger

Takk for at du leser Finance-guiden til Castle Crow & Company. Finance er den offisielle leverandøren av den globale Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-sertifisering. Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari-sertifiseringsprogram, designet for å hjelpe alle med å bli en finansanalytiker i verdensklasse . For å fortsette karrieren din, vil tilleggsressursene nedenfor være nyttige:

  • Kapitalinnsamlingsprosess Kapitalinnsamlingsprosess Denne artikkelen er ment å gi leserne en dypere forståelse av hvordan kapitalinnsamlingsprosessen fungerer og skjer i bransjen i dag. For mer informasjon om kapitalinnsamling og forskjellige typer forpliktelser fra forsikringsselskapet, se vår oversiktsoversikt.
  • Bankintervjuveiledning Investeringsbankintervju Spørsmål og svar Spørsmål og svar om investeringsbankintervju. Denne virkelige formen ble brukt av en bank for å ansette en ny analytiker eller tilknyttet. IB intervju innsikt og strategier. Spørsmålene er sortert i: bank- og bransjeoversikt, sysselsettingshistorie (CV), tekniske spørsmål (økonomi, regnskap, verdsettelse) og atferdsmessig (passform)
  • Midtmarkedsinvesteringsbanker Midtmarkedsinvesteringsbanker Midtmarkedsinvesteringsbanker hjelper mellomstore selskaper med å skaffe egenkapital, gjeld og fullføre M&A. Her er en liste over de beste mid-market bankene som betjener mellomstore bedrifter som har årlige inntekter fra $ 10M opp til $ 500M og 100 til 2000 ansatte.
  • Rekapitalisering Rekapitalisering Rekapitalisering er en type bedriftsomstilling som har som mål å endre selskapets kapitalstruktur. Bedrifter utfører rekapitalisering for å gjøre kapitalstrukturen mer stabil eller optimal.

Siste innlegg