Geometrisk gjennomsnittsmal - Last ned gratis Excel-mal

Denne geometriske gjennomsnittsmalen hjelper deg med å sammenligne investeringsalternativer ved å beregne den endelige verdien av investeringene ved hjelp av geometrisk gjennomsnitt.

Nedenfor er en forhåndsvisning av den geometriske gjennomsnittsmalen:

Skjermbilde av geometrisk gjennomsnittlig mal

Last ned gratis malen

Skriv inn navn og e-post i skjemaet nedenfor og last ned gratis malen nå!

Det geometriske gjennomsnittet er gjennomsnittlig vekst av en investering beregnet ved å multiplisere n variabler og deretter ta n kvadratroten. Med andre ord er det gjennomsnittlig avkastning for en investering over tid - en beregning som brukes til å evaluere resultatene til en investeringsportefølje.

Hvorfor bruke geometrisk middel?

Det aritmetiske gjennomsnittet er det beregnede gjennomsnittet av middelverdien til en dataserie; det er nøyaktig å ta et gjennomsnitt av uavhengige data, men svakhet eksisterer i kontinuerlig beregning av dataserier. Det geometriske gjennomsnittet brukes til å takle kontinuerlige dataserier, som det aritmetiske gjennomsnittet ikke klarer å beregne.

Geometrisk middelformel for investeringer

Geometrisk gjennomsnitt = [Produkt av (1 + Rn)] ^ (1 / n) -1

hvor Rn = vekstrate for år N

Flere gratis maler

For flere ressurser, sjekk ut biblioteket for forretningsmaler for å laste ned mange gratis Excel-modeller, PowerPoint-presentasjoner og Word-dokumentmaler.

  • Excel-modelleringsmaler Excel- og økonomiske modellmaler Last ned gratis finansielle modellmaler - Finans regnearkbibliotek inneholder en finansiell modellmal med tre uttalelser, DCF-modell, gjeldsplan, avskrivningsplan, kapitalutgifter, renter, budsjetter, utgifter, prognoser, diagrammer, grafer, tidsplaner , verdivurdering, sammenlignbar bedriftsanalyse, flere Excel-maler
  • PowerPoint-presentasjonsmaler
  • Maler for transaksjonsdokumenter Gratis forretningsmaler du kan bruke i ditt personlige eller profesjonelle liv. Maler inkluderer Excel, Word og PowerPoint. Disse kan brukes til transaksjoner, juridisk, økonomisk modellering, økonomisk analyse, forretningsplanlegging og forretningsanalyse.

Siste innlegg