De fem største roborådgiverne - oversikt, hvordan de fungerer, liste

Listen over de fem største robo-rådgiverne endrer seg kontinuerlig, med plattformer som fordobles i størrelse under korte perioder og tilbyr lignende kontanthåndteringsprodukter som blir klumpet sammen med tradisjonelle robo-rådgivningstjenester.

Fem største Robo-rådgivere

Fremveksten av fintech i Silicon Valley åpner for nye og eksisterende selskaper å introdusere robo-rådgivere. En robo-rådgiver er et programvarebasert produkt som tillater automatisert investering og kapitalforvaltning Kapitalforvaltning Kapitalforvaltning er prosessen med å utvikle, drive, vedlikeholde og selge eiendeler på en kostnadseffektiv måte. Begrepet brukes ofte i finans, og brukes i referanser til enkeltpersoner eller firmaer som forvalter eiendeler på vegne av enkeltpersoner eller andre enheter. som gjøres stort sett gjennom algoritmer med minimal til null menneskelig interaksjon. Ved å eliminere behovet for menneskelig interaksjon, kan robo-rådgivende selskaper holde kostnadene nede og tilby brukerne konkurransedyktige avgifter og priser.

Robo-advisor-plattformen øker i popularitet blant brukere, og enda større, mer tradisjonelle finansinstitusjoner introduserer sine egne versjoner. Diskusjonen vår vil fokusere på de fem største robo-rådgiverne globalt, inkludert hybrid human / robo-tjenester, som Vanguard.

Topp fem Robo-rådgivere av eiendeler under ledelse (AUM)

The Vanguard Group

Vanguard er en hybrid tjeneste med over 51 milliarder dollar i eiendeler under forvaltning, som opererer i USA. Når du først blir ombord på plattformen, vil Vanguard gi personlig rådgivning fra et menneske. Etter den innledende fasen forvaltes imidlertid porteføljen av programvare.

Fordi Vanguard tilbyr en hybridtjeneste, krever de en minimum kontostørrelse på $ 50000 for å rettferdiggjøre kostnadene ved å opprettholde tjenesten og ansette faktiske representanter. Vanguard tar 0,30% av AUM, samt administrasjonsutgiftsforhold.

Velstandsfront

Wealthfront er en annen hurtigstørrende oppstartsroboterådgiver med over 20 milliarder dollar i AUM for tiden, etter å ha doblet AUM på omtrent åtte måneder. På grunn av omfanget tilbyr Wealthfront nå tjenester utover investering.

Selskapet tilbyr en kontantkonto som faktisk fungerer som en høykapasitets sparekonto Sparingskonto En sparekonto er en typisk konto i en bank eller en kredittforening som gjør det mulig for en person å sette inn, sikre eller ta ut penger når det er behov. oppstår. En sparekonto betaler vanligvis litt renter på innskudd, selv om renten er ganske lav. som gir 2,57% APY. Sparere kan enkelt overføre penger mellom kontoer, og kontotjenester som dem blir raskt et alternativ til tradisjonelle banker.

Charles Schwab Corporation

Charles Schwab og Schwab Intelligent Portfolio viser over 10 milliarder dollar i eiendeler under forvaltning og opererer i USA. På grunn av selskapets store skala, kan det tilby en robo-rådgiver-tjeneste gratis, uavhengig av kontostørrelse. Imidlertid krever de en minimumsinvestering på $ 5.000.

Registreringsprosessen for robo-rådgivere på nettet på Schwab Intelligent Portfolio er utrolig enkel, ved hjelp av grunnleggende spørsmål som vil bidra til å bestemme allokering av aktiva. Den forenklede påmeldingsprosessen er en del av verdiproposisjonen Verdiproposisjon Verdiproposisjonen er et løfte om verdi som er oppgitt av et selskap som oppsummerer fordelen (e) med selskapets produkt eller tjeneste og hvordan de leveres som gjør roborådgivere til det. populær.

TD Ameritrade

TD Ameritrade er klar til å bli kjøpt ut av Charles Schwab på et tidspunkt i løpet av første halvdel av 2020. TD Ameritrades Essential Portfolios er en robo-rådgiver som krever et administrasjonsgebyr på 0,30% og krever en minimumsinvestering på $ 5.000. Det appellerer til eksisterende Ameritrade-kunder, og med kjøpet av Schwab vil selskapet snart kunne benytte seg av stordriftsfordeler. Economies of Scale Scale economies refererer til kostnadsfordelen som et firma opplever når det øker produksjonsnivået. Fordelen oppstår på grunn av det omvendte forholdet mellom fast kostnad per enhet og produsert mengde. Jo større mengde produksjon som produseres, desto lavere er fast kostnad per enhet. Typer, eksempler, guide for å begynne å konkurrere hardere mot den økende rekken av Wealthfront og Betterment.

Det nye og skiftende landskapet vil trolig se nye produkttilbud på det svært konkurransedyktige markedet når tusenårsriket begynner å omfavne roborådgivende tjenester ytterligere. Schwabs kjøp av TD Ameritrade representerer en ny konkurransedyktig grense i roborådgivningsområdet og kan til og med tillate at det kombinerte selskapet tar topplassen i årene som kommer.

Bedring

Betterment er et fintech-selskap som har blitt stadig mer populært de siste årene. Det er en av de mer kjente robo-rådgiverne og er sannsynligvis den femte største basert på AUM (selv om tallene kan svinge).

Med Betterment kan du ikke velge hva du investerer i; de tilbyr imidlertid en svært diversifisert portefølje og en automatisert skatte-tap høsting funksjon som ofte mer enn betaler for deres 0,25% AUM avgift.

Konkurranse og deg

Den økte konkurransen blant de fem største roborådgiverne vil trolig føre til billigere avgifter og mer aggressiv vekst i investeringer for gjennomsnittsforbrukeren. På mange måter er det fortsatt i de første dagene for robo-rådgivere.

Den økende konkurransen vil bringe nye aktører inn i dette spennende rommet og vil presentere den gjennomsnittlige hverdagsinvestoren som ikke er for økonomisk kunnskapsrik, en ny måte å øke sparepengene sine på. Bedriftenes lave overhead gjør dem til en lukrativ måte for Silicon Valley å gå inn i bank- og investeringssfæren.

Tilleggsressurser

Finance er den offisielle leverandøren av den globale Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -sertifisering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ akkreditering er en global standard for kredittanalytikere som dekker økonomi, regnskap, kredittanalyse, kontantstrømanalyse , paktmodellering, tilbakebetaling av lån og mer. sertifiseringsprogram, designet for å hjelpe alle å bli en finansanalytiker i verdensklasse. For å fortsette karrieren din, vil tilleggsressursene nedenfor være nyttige:

  • Algorithms Algorithms (Algos) Algorithms (Algos) er et sett med instruksjoner som introduseres for å utføre en oppgave. Algoritmer introduseres for å automatisere handel for å generere fortjeneste med en frekvens som er umulig for en menneskelig handelsmann.
  • Fintech (Financial Technology) Fintech (Financial Technology) Begrepet fintech refererer til synergien mellom økonomi og teknologi, som brukes til å forbedre forretningsdrift og levering av finansielle tjenester
  • Porteføljeforvalter Porteføljeforvalter Porteføljeforvaltere administrerer investeringsporteføljer ved hjelp av en seks-trinns porteføljestyringsprosess. Lær nøyaktig hva en porteføljeforvalter gjør i denne guiden. Porteføljeforvaltere er fagpersoner som forvalter investeringsporteføljer, med mål om å oppnå sine kunders investeringsmål.
  • Investering: En nybegynnerguide Investering: En nybegynnerguide Finansens guide for investering for nybegynnere vil lære deg det grunnleggende om å investere og hvordan du kommer i gang. Lær om forskjellige strategier og teknikker for handel, og om de forskjellige finansmarkedene du kan investere i.

Siste innlegg