Ligatabell - Kjenn verdens ledende investeringsbankfolk

A League Table er en liste over investeringsbankfolk som fremhever deres rangering i den avtaleindustrien Fusjoner Oppkjøp M & A-prosess Denne guiden tar deg gjennom alle trinnene i M & A-prosessen. Lær hvordan fusjoner og oppkjøp og avtaler blir fullført. I denne guiden vil vi skissere anskaffelsesprosessen fra start til slutt, de forskjellige typer erververe (strategiske mot økonomiske kjøp), viktigheten av synergier og transaksjonskostnader. Populære tjenester som tilbys av investeringsbankfolk inkluderer garanti, fusjoner og oppkjøp (M&A Fusions Acquisitions M&A Process. Denne guiden tar deg gjennom alle trinnene i M & A-prosessen. Lær hvordan fusjoner og oppkjøp og avtaler blir fullført. I denne guiden vil vi skissere anskaffelsesprosess fra start til slutt, de forskjellige typer erververe (strategisk vs.økonomiske kjøp), viktigheten av synergier og transaksjonskostnader), og finansielle og juridiske rådgivningstjenester.

En ligatabell kan bli rangert i henhold til flere beregninger, for eksempel Metoder for verdsettelse av verdier. Når man verdsetter et selskap som et løpende selskap, er det tre hovedverdsettelsesmetoder som brukes: DCF-analyse, sammenlignbare selskaper og presedens transaksjoner. Disse metodene for verdsettelse brukes i investeringsbank, aksjeforskning, private equity, bedriftsutvikling, fusjoner og oppkjøp, leveraged buyouts and finance, Deal Volume, Average Deal Size, eller Geographical Region. Tabellene brukes ofte av potensielle kjøpere og selgere for å finne de beste bankfolkene i en bestemt region eller bransje. Rangeringen gjør det mulig for selskaper å velge riktig bankmann for tjenestene de er interessert i.

Inntekter fra investeringsbank etter region (2017 vs 2016)

Ligabord

Kilde: WSJ Dealogic (oktober 2017)

Hva er investeringsbank?

Investeringsbank er en av de svært ettertraktede yrkene på Wall Street. Bedrifter og offentlige enheter er ofte avhengige av investeringsbanker for et bredt utvalg av tjenester. Investeringsbankfolk fungerer som finansielle rådgivere for sine kunder, og hjelper dem med å administrere investeringer, tildele ressurser og priskapital. En av deres viktigste funksjoner er å håndtere børsintroduksjon til selskaper som blir børsnoterte. De spiller en nøkkelrolle i en vellykket og smidig drift av en fri markedsøkonomi. Gitt den omfattende dekningen og utfordrende naturen til investeringsbankoppgaver, må kandidatene utvikle eksemplariske kvantitative ferdigheter og være i stand til å utføre komplekse økonomiske modeller.

Hvordan forberede seg på en karriere med investeringsbank?

Selv om det kan virke formell, er ansettelsesprosessen i investeringsbankbransjen veldig konkurransedyktig. Å få en investeringsbankjobb krever mye forberedelse. Det er ingen snarveier til suksess; du må legge ned hardt arbeid for å skille deg ut fra de andre kandidatene. For å forberede deg på en karriere som investeringsbanker, sjekk ut våre bankkurs.

Tilleggsressurser:

Dette har vært Finanss forklaring på League Table. For å lære mer om investeringsbankbransjen, foreslår vi følgende finansressurser:

  • Aksjeforskning vs investeringsbank Aksjeforskning vs investeringsbank Aksjeforskning vs investeringsbank. Når du ser på en karriere i kapitalmarkedene, er det viktig å forstå om du er bedre egnet for investeringsbank eller aksjeforskning. Begge tilbyr utmerket arbeidserfaring og god lønn. Å velge det ene fremfor det andre kommer egentlig ned på personlighet mer enn noe annet.
  • Hierarki i investeringsbanker Typisk hierarki med investeringsbanker Investeringsbanker har et stivt og strengt hierarki som kan sammenlignes med en militær organisasjon, der hver rang betyr mye og har spesifikke, viktige fordeler når du går videre. Det typiske hierarkiet til investeringsbanker - analytiker, tilknyttet, direktør, administrerende direktør - er vanlig for nesten alle investeringsbanker
  • Intervjuguider Intervjuer Ace ditt neste intervju! Ta en titt på Finance's intervjuguider med de vanligste spørsmålene og de beste svarene for enhver stilling innen corporate finance. Intervju spørsmål og svar for økonomi, regnskap, investeringsbank, aksjeforskning, kommersiell bank, FP&A, mer! Gratis guider og øvelser for å få tak i intervjuet ditt
  • Investment Banker lønn Investment Banker lønn En investeringsbankmann lønn er blant de høyeste i verden. De får utbetalt en grunnlønn og en bonus for kompensasjonen. Finn ut hvor mye de tjener. En analytiker rett ut av universitetet kan forvente å tjene over $ 100.000 USD, men per time kan det være så lavt som $ 20-35 når man jobber 100 timer / uke

Siste innlegg