Fakturamal (Word) - Last ned gratis Word-mal

Denne fakturamalen (Word Word-maler (Transaksjoner, Karriere, HR) Last ned gratis Word-maler inkludert Intent Letter (LOI), Term Sheet, Non-Disclosure Agreement (NDA), Confidential Information Memorandum (CIM), Equity Capital Markets (ECM) ) notat, due diligence-sjekkliste og andre typer bedriftstransaksjoner. Last ned Word-dokumentfilene til eget bruk) vil fungere som en retningslinje for deg når du lager salgsfakturaer for å føre oversikt over transaksjoner. Avtaler og transaksjoner Ressurser og guide til forståelse av avtaler transaksjoner innen investeringsbank, bedriftsutvikling og andre områder av bedriftsfinansiering. Last ned maler, les eksempler og lær om hvordan avtaler er strukturert. Forhold om fortrolighet, kjøp av aksjer, kjøp av aktiva og flere M & A-ressurser.Du kan modifisere denne malen fritt for å dekke selskapets behov!

Her er en kort forhåndsvisning av Finance fakturamal (ord):

Faktura Mal Word

Last ned gratis malen

Skriv inn navn og e-post i skjemaet nedenfor og last ned gratis malen nå!

Dokumentere transaksjoner

En faktura er et dokument som brukes til å detaljere vilkårene for en transaksjon. Den sendes til kunder for å informere dem om deres forpliktelse til å betale for en vare eller tjeneste. Dermed er en faktura et juridisk håndhevbart dokument som fungerer som en skriftlig journal for en transaksjon.

Det er flere elementer i en faktura. Du kan sjekke ut Finance fakturamal (ord) for eksempler på disse. Disse elementene er som følger:

 • fakturanummer (referansenummer)
 • fakturaopprettelse / utstedelsesdato
 • betalingsfrist
 • selger / leverandør kontaktinformasjon og adresse
 • kjøperens kontaktinformasjon og faktureringsadresse
 • kjøperens kontaktinformasjon og leveringsadresse
 • beskrivelse av de kjøpte varene eller tjenestene
 • antall enheter, pris per enhet og totalpris på kjøpte varer eller tjenester
 • totalpris på bestillingen, inkludert eventuelle rabatter eller avgifter
 • betalingsbetingelser for bestillingen, for eksempel betalingsmåte, bankinformasjon, betalingsfrist og rabatter

En leveringsadresse er ikke alltid nødvendig. Dette avhenger av hvilken type produkt du kjøper. For eksempel vil en bilmekaniker som primært tilbyr tjenester ikke kreve en leveringsadresse for fakturaene, da de ikke sender noe. I tillegg blir betalingsbetingelser ofte uttrykt som 'netto 30' eller '3/10, netto 30'. Dette formatet er en forkortet måte å si 'betaling forfaller innen 30 dager' eller '3% rabatt hvis betalingen skjer innen 10 dager, ellers forfaller betalingen om 30 dager'.

Finance fakturamal (word) er veldig modifiserbar, så hvis du kan velge hva som går inn i malen din, basert på hva som passer best for din bedrift!

Flere gratis maler

For flere ressurser, sjekk ut biblioteket for forretningsmaler for å laste ned mange gratis Excel-modeller, PowerPoint-presentasjoner og Word-dokumentmaler.

 • Excel-modelleringsmaler Excel- og økonomiske modellmaler Last ned gratis finansielle modellmaler - Finans regnearkbibliotek inneholder en finansiell modellmal med tre uttalelser, DCF-modell, gjeldsplan, avskrivningsplan, kapitalutgifter, renter, budsjetter, utgifter, prognoser, diagrammer, grafer, tidsplaner , verdivurdering, sammenlignbar bedriftsanalyse, flere Excel-maler
 • PowerPoint-presentasjonsmaler
 • Maler for transaksjonsdokumenter Gratis forretningsmaler du kan bruke i ditt personlige eller profesjonelle liv. Maler inkluderer Excel, Word og PowerPoint. Disse kan brukes til transaksjoner, juridisk, økonomisk modellering, økonomisk analyse, forretningsplanlegging og forretningsanalyse.
 • Finance Template Marketplace NY Mal Marketplace Finance har skapt en ny plattform med skreddersydde forretningsmaler for finansanalytikere over hele verden. Ta en titt på Finance Marketplace og ta din

Siste innlegg

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found