Kredittforskningsanalytikerlønn - Oversikt, statslønn og arbeidsgiverlønn

I USA varierer lønnsanalytikeren fra $ 46,363 til $ 150,000, med en gjennomsnittlig årslønn på $ 62,153.

Kredittforskningsanalytikerlønnen varierer avhengig av faktorer, for eksempel utdanningsbakgrunn, ferdigheter og års arbeidserfaring. Jobben krever en bachelorgrad i regnskap, økonomi eller bedriftsledelse, selv om noen selskaper vurderer søkere med statistikk. Basis statistikk Begreper for økonomi. En solid forståelse av statistikk er avgjørende for å hjelpe oss med å forstå økonomi bedre. Videre kan statistikkonsepter hjelpe investorer å overvåke, matematikk eller en økonomi-grad.

Credit Research Analyst Lønn

Som med alle finansrelaterte jobber, er det viktig å få erfaring, enten som praktikant Kredittanalytiker Intern En kredittanalytiker er ofte ansvarlig for å samle inn finansiell og personlig informasjon som kreves av en kredittanalytiker for å bestemme kredittverdigheten eller gjennom et opplæringsprogram du vil bli en kredittforskningsanalytiker. Det vil også være gunstig å jobbe i et selskaps kreditt- eller regnskapsavdelinger.

Mange sier at hvis du ønsker å starte en karriere i finansbransjen, bør du vurdere å søke om en stilling som kredittanalytiker. Jobbens ansvar inkluderer å vurdere kredittverdien til långiveren og evaluere kredittregistreringer og økonomiske forhold for å avgjøre om låntakeren kan oppfylle sine økonomiske forpliktelser. Bankinstitusjoner, verdipapirforetak, kredittkortutstedende selskaper og kredittvurderingsbyråer Rating Agency Et ratingbyrå ​​er et selskap som vurderer den økonomiske styrken til selskaper og offentlige enheter, spesielt deres evne til å møte rektor og vanligvis ansette kredittanalytikere.

Credit and Collections Analyst Lønn i amerikanske stater

Stat Lønn
New York $ 74,371
Massachusetts $ 73,835
Maryland $ 69 754
California $ 68,846
Vermont $ 68,315
Hawaii $ 68,265
Connecticut $ 68,137
Washington $ 68 069
Norddakota $ 67,981
Montana $ 67,981 

Populære arbeidsgiverlønn for kreditt- og inkassoanalytikere

Arbeidsgiver Lønn
Bank of America $ 94,292
JP Morgan $ 89K - $ 107K
Møtte livet $ 71K - $ 87K
Kardinal helse $ 48K - $ 68K
Morgan Stanley $ 78K - $ 84K
Bloomberg LP $ 90K - $ 99K
Merrill Lynch $ 86K - $ 94K
Barclays $ 124K - $ 132K

Tilleggsressurser

Finance tilbyr Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-sertifisering Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari-sertifiseringsprogram for de som ønsker å ta karrieren til neste nivå. For å fortsette å lære og utvikle kunnskapsbasen din, kan du utforske de relevante relevante finansressursene nedenfor:

  • Beste finansjobber i et selskap Beste finansjobber i et selskap Det er mange jobber i bedriftsfinansieringsverdenen. De beste finansjobbene i et selskap varierer etter bransje, ansiennitet og kompensasjon. I denne guiden vil vi undersøke de beste finansjobber man kan ha i et selskap.
  • Kommersiell kredittanalytiker Kommersiell kredittanalytiker En kommersiell kredittanalytiker er i det vesentlige det samme som en kredittanalytiker, med den ekstra spesifikasjonen for å vurdere selskaper eller enheter som leter etter
  • Kredittrisikoanalyse Kredittrisikoanalyse Kredittrisikoanalyse kan betraktes som en utvidelse av kredittallokeringsprosessen. Etter at en person eller virksomhet søker om et lån til en bank eller finansinstitusjon, analyserer den utlånende institusjonen de potensielle fordelene og kostnadene knyttet til lånet.
  • Loan Covenant Loan Covenant En lånepakt er en avtale som fastsetter vilkårene og betingelsene for lånepolitikken mellom en låntaker og en långiver. Avtalen gir långivere spillerom til å yte tilbakebetaling av lån samtidig som de beskytter utlånsposisjonen. På grunn av gjennomsiktigheten i regelverket får låntakere klare forventninger til

Siste innlegg