David Tepper - Oversikt, tidlig liv, karriere i å investere

David Tepper er kjent som en av de beste hedgefondforvalterne i sin generasjon, og genererer jevn avkastning for klientinvestorer gjennom mange år. Han er grunnlegger og president for Appaloosa Management hedgefond, som nå forvalter rundt 13 milliarder dollar per juli 2020.

David TepperKilde

Fra og med 2018 kjøpte Tepper også Carolina Panthers profesjonelle fotballag i en avtale på 2,3 milliarder dollar etter å ha flyttet hedgefondet sitt fra New Jersey til Florida. Han jobbet som leder for obligasjonsvurderinger som ikke er investeringsklasse. Obligasjonsvurderinger er representasjoner av kredittverdigheten til bedrifts- eller statsobligasjoner. Karakterene blir publisert av kredittvurderingsbyråer og gir evalueringer av en obligasjonsutsteders økonomiske styrke og kapasitet til å tilbakebetale obligasjonens hovedstol og renter i henhold til kontrakten. skrivebord hos Goldman Sachs, men bestemte seg for å stifte Appaloosa Management i 1993 etter å ha blitt gitt opp for en forfremmelse til partner.

David Teppers tidlige liv

Født 11. september 1957, ble David Tepper oppvokst på East End i Pittsburgh, Pennsylvania. I en tidlig alder demonstrerte Tepper en sterk fascinasjon for fotball og baseball. Han bemerket at han vil huske baseballstatistikk på baseballkort som han hadde begavelse fra bestefaren.

Tepper gikk på Peabody High School, som ligger i East Liberty-området i Pittsburgh. Han gikk på University of Pittsburgh, hvor han oppnådde en Bachelor of Arts-grad innen økonomi og ble uteksaminert med utmerkelse. Han begynte også å investere små beløp gjennom hele college, og ansporte interessen for å jobbe innen finansnæringen.

David Teppers karriere

Tidlig karriere

David Tepper jobbet først for Equibank i statskassen som kredittanalytiker. Imidlertid, kort tid etter, misfornøyd med stillingen, bestemte han seg for å melde seg på Carnegie Mellon Universitys handelshøyskole for å sikre seg en Master of Business Administration (MBA), eller det som den gang var kjent som en Master of Science in Industrial Administration (MSIA). .

Etter å ha oppnådd sin MBA Master of Business Administration (MBA) En MBA, også kjent som en Master of Business Administration, er en videregående grad som gir grundig kunnskap og opplæring fra perspektivet i 1982, fortsatte Tepper å jobbe i finansavdelingen til Republic Steel. Imidlertid endte han i 1984 med å bli rekruttert til Keystone Mutual Funds.

Goldman Sachs

Bare ett år senere, i 1985, rekrutterte Goldman Sachs Tepper som kredittanalytiker, da de satte sammen et gjeldsteam med høy avkastning i New York. Tepper ble hovedhandler innen seks måneder og endte opp med å bli hos Goldman Sachs i syv år. Tepper spesialisert på nødlidelse Bekymret gjeld Bekymret gjeld refererer til verdipapirene til en stat eller et selskap som enten har misligholdt, er under konkursbeskyttelse, eller er i økonomisk nød og beveger seg mot de nevnte situasjonene i nær fremtid. Det inkluderer alle kredittinstrumenter som handles med betydelig rabatt - nemlig konkurser og spesielle gjeldssituasjoner. Tepper bestemte seg for å forlate Goldman Sachs i 1992 etter å ha blitt gitt til en partnerstilling.

Appaloosa Management

Tidlig i 1993 endte Tepper med å handle ved et skrivebord med Goldman-klienten Michael Price. Teppers mål var å skaffe nok kapital til å starte sitt eget fond. Han var i stand til å skaffe nok og skape "Appaloosa Management" som et hedgefond Hedgefond Et hedgefond, et alternativt investeringsmiddel, er et partnerskap der investorer (akkrediterte investorer eller institusjonelle investorer) samler penger sammen, og.

Appaloosa Management investerer i rentemarkeder og offentlig egenkapital. Siden den ble grunnlagt av både David Tepper og Jack Walton, startet den opprinnelig som en nødlidende gjeldsinvesteringsbutikk, men ble senere kjent som et hedgefond.

Fondet fokuserer generelt på ikke-diversifiserte og konsentrerte posisjoner, spesielt på aksjer og gjeld i nødlidende selskaper, renteinstrumenter og derivater.

Appaloosa Management fortsatte å oppnå en meget imponerende oversikt over å generere avkastning for investorer. I hedgefondets første seks måneders drift leverte det 57% av avkastningen på sin innsamlede kapital, og vokste til 300 millioner dollar under forvaltning (AUM) innen 1994. Spol fremover 20 år til 2014, rapporterte fondet et AUM på 20 milliarder dollar. .

Til tross for kortsiktig markedsvolatilitet genererte Appaloosas på lang sikt sterk avkastning. Forbes rapporterte at en investering på 1 million dollar med Appaloosa fra begynnelsen, ville være verdt 181 millioner dollar 20 år senere.

Sportsledelse

Tepper har vært en ivrig sportsfan, og oversatt til noen investeringer i profesjonelle idrettslag. 25. september 2009 kjøpte Tepper en minoritetsandel på 5% i Pittsburgh Steelers - et lag i National Football League (NFL).

I 2018 kjøpte Tepper Carolina Panthers - et annet lag i NFL - fra den opprinnelige eieren, Jerry Richardson. Budet på 2,2 milliarder dollar på den tiden var det høyeste i NFL-historien.

Etter at han kjøpte Carolina Panthers, endte Tepper med å by på et utvidelsesteam innen Major League Soccer (MLS) ligaen. I juli 2019 ble Carolina Panthers-organisasjonen tildelt et utvidelsesteam i MLS - Charlotte FC.

Flere ressurser

Finance tilbyr Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -sertifisering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ akkreditering er en global standard for kredittanalytikere som dekker økonomi, regnskap, kredittanalyse, kontantstrømanalyse, covenant modellering, lån tilbakebetaling og mer. sertifiseringsprogram for de som ønsker å ta karrieren til neste nivå. For å fortsette å lære og utvikle kunnskapsbasen din, kan du utforske de relevante relevante ressursene nedenfor:

  • Assets Under Management (AUM) Assets Under Management (AUM) Assets under Management (AUM) er den totale markedsverdien av verdipapirene en finansinstitusjon eier eller forvalter på vegne av sine kunder.
  • Kredittanalytikerroll Kredittanalytikerroll En kredittanalytikerrolle innebærer å vurdere kredittverdigheten til en person eller et selskap for å fastslå sannsynligheten for at de vil respektere deres økonomiske
  • Derivatmarked Derivatmarked Derivatmarkedet refererer til finansmarkedet for finansielle instrumenter som underliggende eiendeler og finansielle derivater. Deltakere i
  • Hedge Fund Strategies Hedge Fund Strategies Et hedgefond er et investeringsfond opprettet av akkrediterte enkeltpersoner og institusjonelle investorer for å maksimere avkastningen og redusere eller eliminere risiko, uavhengig av markedets stigning eller nedgang. Hedgefondstrategier brukes gjennom private investeringspartnerskap mellom en forvalter og investorer

Siste innlegg