Avvisningsfrekvens - Definisjon, formel, hvordan du holder den lav

I internettmarkedsføring / forretningsterminologi er avvisningsfrekvens assosiert med analysen av trafikk til selskapets nettside. Hastigheten (alltid en prosentandel) indikerer prosentandelen besøkende som kommer til nettstedet og forlater kontra de som kommer og ser på flere sider.

Avvisningsfrekvens

Avvisningsfrekvensen hjelper i hovedsak et selskap bedre å forstå hvor "klissete" nettstedet er - hvor godt det holder besøkendes interesse. Nettsteder med lavere avvisningsfrekvens er mer effektive for å tiltrekke brukere og holde dem rundt for å se flere sider.

Sammendrag:

 • En fluktfrekvens måler antall besøkende på nettstedet som bare viser en side og deretter forlater kontra besøkende på flere sider
 • Å sørge for at nettstedet kommuniserer effektivt, er estetisk og brukervennlig er tre viktige måter å holde fluktfrekvensen lav
 • Selv om det avhenger av bransje og beliggenhet, er det en standard tabell over intervaller som forklarer de beste til verste avkastningsfrekvensene

Formel for sprettfrekvens

Formelen for beregning av fluktfrekvens er gitt nedenfor:

Avvisningsfrekvens - Formel

Hva holder en fluktfrekvens lav?

Det er en rekke forskjellige aspekter du bør vurdere når du lager et nettsted som vil holde brukerne i nærheten for å sjekke ut mer enn en side. Øverst på listen er:

1. Effektiv kommunikasjon Kommunikasjon Å kunne kommunisere effektivt er en av de viktigste livsferdighetene å lære. Kommunikasjon er definert som overføring av informasjon for å gi større forståelse. Det kan gjøres vokalt (gjennom muntlig utveksling), gjennom skriftlige medier (bøker, nettsteder og magasiner), visuelt (ved hjelp av grafer, diagrammer og kart) eller ikke-verbalt

På ethvert nettsted er det primære målet å formidle den mest relevante informasjonen om selskapet og hva som selges eller tilbys. Effektiv kommunikasjon av ting som kontaktinformasjon, alle tilgjengelige produkter / tjenester Produkter og tjenester Et produkt er en håndgripelig vare som markedsføres for anskaffelse, oppmerksomhet eller forbruk mens en tjeneste er en immateriell vare, som oppstår fra, priser osv. ., er kritisk hvis selskapet ønsker å få besøkende til å se på mer enn én side, og dermed gjøre selskapet mer vellykket.

2. Estetikk

Stimulerende farger og interessant grafikk, organisert på en ryddig og ryddig måte, er langt mer sannsynlig å tiltrekke og beholde seere. Nøkkelen er å sørge for at i målet å være estetisk tiltalende at nettstedet ikke blir belastet med for mange prangende, forvirrende grafikk, tekster eller farger.

3. Brukertilgjengelighet

Verken de to andre aspektene på denne listen - eller noen av de andre aspektene for et vellykket nettsted - betyr noe om nettstedet ikke er brukervennlig. Raske lastehastigheter, tydelig merkede lenker, og til og med ting som lydklipp for å lese opp navnene på koblingene, er alle viktige. Å gjøre det mulig for seere å enkelt finne og få tilgang til hvilken del av nettstedet de er interessert i, oppmuntrer dem til å holde seg fast.

En god sprettfrekvens

Det er en rekke variabler som bestemmer hva en god eller dårlig fluktfrekvens er. De inkluderer bransjen, forretningstypen Typer virksomheter Det er fire hovedtyper av virksomheter å velge når de danner et selskap: enkeltmannsforetak, partnerskap, aksjeselskaper og selskaper. , produkter / tjenester solgt, og hvor mettet markedet er for selskaper i bransjen eller som selger samme eller lignende varer / tjenester.

Måten å bestemme den beste prisen for et bestemt selskap er å undersøke standard-til-over gjennomsnittlige priser for lignende selskaper eller selskaper innenfor samme markedsområde som ser ut til å gi en anstendig fortjeneste.

Igjen, hva som er en god eller ideell pris for en type selskap, i en gitt by, kan være helt annerledes for et lignende selskap i et annet område. Tommelfingerregelen med avvisningsfrekvens er imidlertid som følger:

 • Alt under 20% : En usedvanlig lav fluktfrekvens!
 • 20% - 40% : Det ideelle målområdet for stort sett alle selskaper
 • 41% - 75% : Området som de fleste nettsteder faktisk faller innenfor
 • 75% + : Fareområdet for avvisningsfrekvenser

Relaterte målinger

Finance tilbyr Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-sertifisering Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari-sertifiseringsprogram for de som ønsker å ta karrieren til neste nivå. For å fortsette å lære og fremme karrieren din, vil følgende finansressurser være nyttige:

 • Hvordan få en online jobb Hvordan få en online jobb Det er så mange fordeler med å få en online jobb. Bortsett fra ikke å måtte pendle og tåle tung trafikk, kan du spare mye penger siden du ikke lenger trenger å kjøpe arbeidsklær og sko. Du vil også ha større kontroll over timeplanen din.
 • Topp nettbaserte læringsnettsteder Topp online læringsnettsteder Liste over de 10 beste nettbaserte læringsnettstedene, deres trafikk og litt viktig informasjon om hvilke typer kurs de tilbyr. Denne guiden vil være nyttig for alle å lære en ny ferdighet på nettet, fremme karrieren og lære omtrent alt på nettet. Se de 10 beste eLeaning-plattformene
 • Walmart Marketing Mix Walmart Marketing Mix Walmart er et drivkraft for en virksomhet, og en av dens viktigste styrker er markedsføringsmiksen. Å overleve i personmarkedet krever mer enn bare flaks
 • Liste over alle finanskurs

Siste innlegg