TD Ameritrade - Oversikt, handelsplattformer og tjenester som tilbys

TD Ameritrade er en børsnotert online megling som tilbyr tjenester til både enkeltpersoner og institusjoner som investerer online. Selskapet er vert for over 11 millioner kundekontoer fra hele verden. Investorer bruker selskapets elektroniske handelsplattformer for å kjøpe og selge verdipapirer som aksjer FAANG Aksjer FAANG aksjer er de børsnoterte aksjene til amerikanske teknologigiganter Facebook, Amazon, Apple, Netflix og Google (Googles morselskap er Alphabet). De er blant de mest kjente og best ytende teknologibedriftene. , ETFer, verdipapirfond Verdipapirfond Et aksjefond er en pool av penger som samles inn fra mange investorer for å investere i aksjer, obligasjoner eller andre verdipapirer. Verdipapirfond eies av en gruppe investorer og forvaltes av fagpersoner. Lær om de forskjellige typene fond, hvordan de fungerer,og fordeler og kompromisser ved å investere i dem, opsjoner, futures Futures og Forwards Future og terminkontrakter (mer ofte referert til som futures og forward) er kontrakter som brukes av bedrifter og investorer for å sikre seg mot risiko eller spekulere. Terminer og terminer er eksempler på derivater som henter verdien fra underliggende eiendeler. , valuta og renteinvesteringer. Kunder kan handle disse finansielle verdipapirene på datamaskinen eller via mobiltelefonapplikasjoner.Terminer og terminer er eksempler på derivater som henter verdien fra underliggende eiendeler. , valuta og renteinvesteringer. Kunder kan handle disse finansielle verdipapirene på datamaskinen eller via mobiltelefonapplikasjoner.Terminer og terminer er eksempler på derivater som henter verdien fra underliggende eiendeler. , valuta og renteinvesteringer. Kunder kan handle disse finansielle verdipapirene på datamaskinen eller via mobiltelefonapplikasjoner.

TD Ameritrade

TD Ameritrade har hovedkontor i Omaha, Nebraska, og driver et stort handelssenter i St.Louis, Missouri. Initialene “TD” er avledet av navnet Toronto-Dominion Bank, som er den største aksjonæren i selskapet.

Historie av TD Ameritrade

TD Ameritrade ble etablert i 1975 da US Securities and Exchange Commission forbød praksisen med faste megleroppdrag. Det ble etablert av Joe Ricketts sammen med tre andre partnere. I 1983 etablerte grunnleggerne Ameritrade Clearing Inc. for å tilby korrespondenttjenester for både meglere og investeringsrådgivere. I 1983 var det et av de første selskapene som tilbyr touch-tone telefonhandel som gjorde investering mye enklere og raskere.

Med introduksjonen av online handel kjøpte TD Ameritrade K. Aufhauser & Co. i 1995. K. Aufhauser var den første som ga online verdipapirhandel i 1994. Oppkjøpet ga TD Ameritrade en større plattform for å sikre en sømløs handelsopplevelse for investorer .

TD Ameritrade holdt sitt første børsintroduksjon Initial Public Offering (IPO) En Initial Public Offering (IPO) er det første salget av aksjer utstedt av et selskap til publikum. Før en børsnotering betraktes et selskap som et privat selskap, vanligvis med et lite antall investorer (grunnleggere, venner, familie og forretningsinvestorer som venturekapitalister eller engelinvestorer). Lær hva en børsnotering er i 1997, som ble fulgt av sammenslåing av alle selskapets meglerenheter til en stor meglerforhandler, Ameritrade Inc. Selskapet ble oppført under symbolet AMTD. I 1999 ble Ameritrade det første selskapet som tilbyr handel via en mobil enhet.

Fusjoner og oppkjøp av TD Ameritrade

Gjennom årene fullførte selskapet ulike fusjoner og oppkjøpstransaksjoner for å utvide rekkevidden i markedet. M & A-transaksjonene inkluderer:

2001 : Oppkjøp av National Discount Brokers Corporation for $ 154 millioner.

2002 : Oppkjøp av Datek Online Holdings Corporate. Kjøpet hjalp Ameritrade til å bli den største meglerforhandleren i antall daglige handler.

2006 : Oppkjøp av TD Waterhouse fra Toronto Dominion Bank Financial Group. Ameritrade Inc. ble omdøpt til TD Ameritrade etter avtalen.

2009 : Oppkjøp av Thinkorswin Group Inc., i kontanter og aksjer, til en verdi av ca $ 606 millioner dollar.

2017 : Oppkjøp av Scottrade, som førte det samlede selskapets eiendeler til 1,1 billion dollar i eiendeler.

Handelsplattformer til TD Ameritrade

TD Ameritrade tilbyr tre handelsplattformer. De inkluderer:

1. Nettplattform

TD Ameritrade-nettstedet gir investorer all informasjon de trenger for å kjøpe og selge finansielle verdipapirer. Nettstedet kan virke komplekst for førstegangsbrukere, men nettplattformen inneholder en "Ask Ted" chatbot-funksjon som gjør plattformen brukervennlig.

En annen nyttig funksjon i plattformen er Portfolio Planner-verktøyet, som lar brukerne lage en målfordelingsplan ved å lage en balansert portefølje av finansielle verdipapirer, inkludert aksjer, ETFer og aksjefond. Handelsplattformen gir også brukere tilgang til forsknings- og utdanningsmateriell på stedet. Investorer kan også innhente de siste økonomiske nyhetene fra Yahoo! Finansiere.

2. Thinkorswim

Thinkorswim handelsplattform er en profesjonell plattform for seriøse handelsmenn som ønsker tilgang til førsteklasses verktøy for å utføre analyse- og teststrategier. Den leveres med tilpassbare screeners, backtesting-evner, praksis med en mock-konto referert til som "paperMoney" og avanserte handelsmuligheter for aksjer, ETF, futures og opsjoner.

Thinkorswim lar brukerne generere ideer og overvåke markedet for potensielle risikoer og fordeler. Nybegynnere drar også nytte av "thinkManual" og plattformveiledningen som gir retningslinjer for hvordan du bruker plattformen.

3. Mobilhandel

Den mobile handelsplattformen er designet for investorer som er på farten som ønsker å administrere investeringene, utnytte muligheter og motta varsler og streamingmarkedskommentarer fra sine nettaktiverte mobile enheter.

Selskapet tilbyr to apper, TD Ameritrade mobilappen som låner fra den nettbaserte plattformen, og TD Ameritrade mobilhandler for Thinkorswim-handelsmenn. Brukere kan velge en eller installere begge for å få tilgang til hele spekteret av tjenester.

Driftskostnader for TD Ameritrade-kontoer

For nye handelsmenn som ønsker å begynne å handle med TD Ameritrade, er det ingen kontominimum for megling og IRA-kontoer. Selskapet krever en fast provisjon på $ 6,95 for aksjer og ETFer, og en lignende provisjon pluss $ 0,75 per kontrakt for opsjonshandel. Futures belastes $ 2,25 per kontrakt.

Selskapets faste provisjon betyr at renten forblir den samme selv om du handler et stort antall aksjer. TD Ameritrade tilbyr også hundrevis av provisjonsfrie ETFS, samt hundrevis av aksjefond uten transaksjonsgebyr. Forexhandlere belastes $ 0,10 per 1000 enheter med en minimumsavgift på $ 1,00.

Relaterte målinger

Finance er den offisielle leverandøren av den globale Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-sertifisering. Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari-sertifiseringsprogram, designet for å hjelpe alle med å bli en finansanalytiker i verdensklasse . For å fortsette karrieren din, vil tilleggsressursene nedenfor være nyttige:

  • Lange og korte posisjoner Lange og korte posisjoner I investeringer representerer lange og korte posisjoner retningsbestemte spill fra investorer om at et verdipapir enten vil gå opp (når det er langt) eller ned (når det er kort). Ved handel med eiendeler kan en investor ta to typer posisjoner: lang og kort. En investor kan enten kjøpe en eiendel (varer lenge), eller selge den (går kort).
  • Six Essential Skills of Master Traders Six Essential Skills of Master Traders Omtrent hvem som helst kan bli en handelsmann, men å være en av mesterhandlerne krever mer enn investeringskapital og en tredelt drakt. Husk: det er et hav av enkeltpersoner som ønsker å slutte seg til rekkene til mesterhandlere og bringe hjem den typen penger som følger med den tittelen.
  • Handelsmekanismer Handelsmekanismer Handelsmekanismer refererer til de forskjellige metodene som eiendeler handles med. De to hovedtyper av handelsmekanismer er prisdrevne og ordredrevne handelsmekanismer
  • Typer av markeder - Forhandlere, meglere, børser Typer av markeder - Forhandlere, meglere, børser Markeder inkluderer meglere, forhandlere og valutamarkeder. Hvert marked opererer under forskjellige handelsmekanismer, som påvirker likviditet og kontroll. De forskjellige markedstypene tillater forskjellige handelsegenskaper, beskrevet i denne veiledningen

Siste innlegg