Programvareingeniør Lønningshåndbok - Hvor mye programvareutviklere tjener

I denne programvareingeniørens lønnguide dekker vi flere jobber med programvareingeniører og deres tilhørende midtlønn for 2018. En programvareingeniør er en profesjonell som bruker programvaretekniske prinsipper i prosessene for design, utvikling, vedlikehold, testing og evaluering av programvare som brukes i datamaskiner og andre elektroniske enheter.

Programvareingeniør Lønnguide

Programvareingeniører jobber i en rekke bransjer. De fleste av dem jobber som ansatte eller entreprenører i bedrifter. Corporation Et selskap er en juridisk enhet opprettet av enkeltpersoner, aksjeeiere eller aksjonærer, med det formål å drive for fortjeneste. Bedrifter har lov til å inngå kontrakter, saksøke og bli saksøkt, eie eiendeler, betale føderale og statlige skatter og låne penger fra finansinstitusjoner. , offentlige etater og ideelle organisasjoner. Noen er også ansatt i konsulentevne. Noen selskaper ansetter spesialister for å påta seg hele prosessen med programvareutvikling, mens andre organisasjoner ansetter programvareingeniører som er ansvarlige for spesifikke programvaretekniske oppgaver.

I de fleste tilfeller tar programvareingeniører en rolle, men i noen prosjekter er de pålagt å fylle flere roller på et gitt tidspunkt. For eksempel ansetter mange bransjer programvareingeniører som også kan fungere som analytikere, utviklere, ledere. Lederskapstrekk Ledertrekk refererer til personlige egenskaper som definerer effektive ledere. Ledelse refererer til evnen til et individ eller en organisasjon til å veilede enkeltpersoner, team eller organisasjoner mot oppfyllelse av mål og mål. Ledelse spiller en viktig funksjon i ledelse og testere. På skolene kan de jobbe som forskere eller lærere.

Programvareingeniør Lønnguide - Jobber i USA

Konseptet med automatisering fortsetter å få trekkraft i våre dager, og ettersom selskapene tilpasser seg teknologisk endring ved å automatisere og digitalisere forretningsprosesser, øker etterspørselen etter fagpersoner som programvareingeniører.

Siden mange IT-fagpersoner med utmerket arbeidsbakgrunn allerede har heltidsjobber, ansetter noen arbeidsgivere kandidater med mindre erfaring som er villige til å bli opplært og lære de ferdighetene som kreves for jobben. Bortsett fra teknisk kunnskap, ser arbeidsgivere etter myke ferdigheter som evnen til å tilpasse seg arbeidsplasskulturen og samarbeide med andre team.

Programvareingeniør Lønnguide i USA for 2018

Tabellen nedenfor viser programvareingeniørens lønnguide for kandidater med gjennomsnittlig erfaring og ferdighetssett som trengs for jobben. Tallene inkluderer ikke bonuser, insentiver og andre former for tilleggskompensasjon:

Programvareingeniørjobber Grunnlønn
Programvare ingeniør 115 000 dollar
Produktsjef $ 110.000
Programvareutvikler $ 105.000

Kilde: Robert Half 2018 Lønnguide for teknikere

Tilleggsressurser

Takk for at du har lest vår lønnsguide for programvareteknikk. Finance tilbyr Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-sertifisering Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari-sertifiseringsprogram for de som ønsker å ta karrieren til neste nivå. For å fortsette å lære, sjekk ut tilleggsressursene nedenfor:

  • Algorithms (Algos) Algorithms (Algos) Algorithms (Algos) er et sett med instruksjoner som introduseres for å utføre en oppgave. Algoritmer introduseres for å automatisere handel for å generere fortjeneste med en frekvens som er umulig for en menneskelig handelsmann.
  • Groupthink Groupthink Groupthink er et begrep utviklet av sosialpsykolog Irving Janis i 1972 for å beskrive feilaktige beslutninger tatt av en gruppe på grunn av gruppepress. Groupthink er et fenomen der måter å nærme seg problemer eller saker blir behandlet av konsensus fra en gruppe i stedet for av enkeltpersoner som handler uavhengig.
  • SMART-mål SMART-mål Et SMART-mål brukes til å veilede målsettingen. SMART er et akronym som står for Spesifikk, Målbar, Oppnåelig, Realistisk og Tidlig. Mål er en del
  • Time Management Time Management Time management er prosessen med å planlegge og kontrollere hvor mye tid du skal bruke på spesifikke aktiviteter. God tidsstyring gjør det mulig for en person å fullføre mer på kortere tid, senker stress og fører til karrieresuksess. Denne guiden gir en liste over de beste tipsene for å administrere tiden godt

Siste innlegg