National Association of Federally-Insured Credit Unions (NAFCU)

National Association of Federally-Insured Credit Unions (NAFCU) er en medlemsbasert handelsorganisasjon for kredittforeninger forsikret av den føderale regjeringen. I et generelt forsøk på å hjelpe kredittforeningsindustrien med å vokse, jobber NAFCU med sine medlemskredittforeninger Credit Union En kredittforening er en type finansiell organisasjon som eies og styres av medlemmene. Kredittforeninger gir medlemmene en rekke finansielle tjenester, inkludert kontroll- og sparekontoer og lån. De er ideelle organisasjoner som tar sikte på å tilby finansielle tjenester av høy kvalitet, som fungerer som en representant og assistent, og som også gir medlemmene pedagogisk informasjon som hjelper hver og en å styrke seg selv.

National Association of Federally-Insured Credit Unions (NAFCU)

Sammendrag

  • National Association of Federally-Insured Credit Unions (NAFCU) er en medlemsbasert handelsorganisasjon for kredittforeninger forsikret av den føderale regjeringen.
  • NAFCU så sin første store føderale seier for å beskytte aksjonærene i å bidra til å opprette National Credit Union Share Insurance Fund (NCUSIF) i 1970. NAFCU handlet igjen til forsvar for NCUSIF i begynnelsen av 1990-tallet da den føderale regjeringen ønsket å gjøre betydelige endringer i den .
  • Foreningen fortsetter å kjempe for kredittforeningsindustrien ved å presse tilbake mot CFPB og dens omfattende regler.

NAFCUs historie

National Association of Federally-Insured Credit Unions ble faktisk startet i en bar. Flere venner i den føderale kredittforeningsbransjen kom sammen og snakket om manglene ved visse føderale interesser. Med sine respektive kredittforeninger om bord ble NAFCU dannet i 1967 for å fylle de føderale dekkingshullene som eksisterte i kredittunionmarkedet.

Foreningen sikret sin første store føderale seier for å beskytte aksjonærene, og bidro til å opprette National Credit Union Share Insurance Fund (NCUSIF) i 1970. NAFCU handlet igjen til forsvar for NCUSIF i begynnelsen av 1990-årene da den føderale regjeringen ønsket å gjøre betydelige endringer i den.

NAFCU vs. Consumer Financial Protection Bureau

Consumer Financial Protection Bureau (CFPB) ble etablert som en del av Consumer Protection Act (CPA) og Dodd-Frank Wall Street Reform Act Dodd-Frank Act The Dodd-Frank Act, eller Wall Street Reform and Consumer Protection Act of 2010 , ble lovfestet under Obama-administrasjonen som et svar på finanskrisen i 2008. Den forsøkte å innføre betydelige endringer i finansreguleringen og opprette nye offentlige etater som hadde til oppgave å implementere de forskjellige klausulene i loven. . I løpet av sin eksistens økte den i betydelig grad reguleringsmandater som ble gitt kredittforeninger. NAFCU, i forsvaret av kredittforeninger over hele landet, jobber for å motarbeide disse alvorlige byrdene, som var et direkte resultat av den globale finanskrisen i 2008 i USA.

Til dags dato er kredittforeninger mer regulert av CFPB enn noen annen finansinstitusjon. Reformer og nye forskrifter har en tendens til å være "feiende, en størrelse som passer alle" for å målrette mot "dårlige skuespillere", hevder NAFCUs nettsted. Bevegelsene har en tendens til å skape et miljø av forskrifter som tynger ned alle kredittforeninger og slo 1500 kredittforeninger ut av bransjen.

NAFCU, i et forsøk på å forsvare kredittforeningsindustrien som helhet, fortsetter å presse tilbake mot slike forskrifter. Organisasjonen kjemper på føderalt nivå for å redusere og revidere mange av regelverket som er pålagt av CFPB. I et forsøk på å ta ting enda lenger, fortsetter NAFCU å søke lovendringer som vil gjøre det nødvendig for CFPB å være mer gjennomsiktig om metodene deres for å lage og innføre regler, og tvinge dem til å påta seg mer ansvar.

Flere ressurser

Vi håper du har hatt glede av Finance-artikkelen om NAFCU. Finance tilbyr Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -sertifisering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ akkreditering er en global standard for kredittanalytikere som dekker økonomi, regnskap, kredittanalyse, kontantstrømanalyse, covenant modellering, lån tilbakebetaling og mer. sertifiseringsprogram for de som ønsker å ta karrieren til neste nivå. For å fortsette å lære og fremme karrieren din, vil følgende ressurser være nyttige:

  • 2008 Global Financial Crisis 2008-2009 Global Financial Crisis Den globale finanskrisen 2008-2009 refererer til den enorme finanskrisen verden møtte fra 2008 til 2009. Finanskrisen tok sin toll på enkeltpersoner og institusjoner over hele verden, med millioner av amerikanske blir dypt påvirket. Finansinstitusjoner begynte å synke, mange ble absorbert av større enheter, og den amerikanske regjeringen ble tvunget til å tilby redning
  • Credit Union SWOT-analyse Credit Union SWOT-analyse Å utføre en Credit Union SWOT-analyse kan bidra til å finne viktige styrker, svakheter, muligheter og trusler som organisasjonen kan bruke til å omdefinere sin
  • National Association of Insurance and Financial Advisors (NAIFA) National Association of Insurance and Financial Advisors (NAIFA) National Association of Insurance and Financial Advisors (NAIFA) er en ideell gruppe som arbeider for å fremme et positivt reguleringsmiljø for sine
  • Kredittrapportanalyse Kredittrapportanalyse Kredittrapportanalyse innebærer å evaluere informasjonen i en kredittrapport, for eksempel den personlige informasjonen til en kunde, kredittoppsummeringen,

Siste innlegg