Til salgs av eier (FSBO) - Oversikt, hvordan markedsføre et hjem som FSBO

Til salgs av eier (FSBO) er en metode for salg av eiendom som drives direkte av selgeren uten å bruke en noteringsagent. De fleste eiere velger FSBO i å selge eiendommene sine fordi det sparer provisjonen som ville blitt betalt til en noteringsagent eller megler Kommersiell eiendomsmegler En kommersiell eiendomsmegler er en mellommann mellom selgere og kjøpere av næringseiendom, som hjelper kunder selge, lease eller kjøpe næringseiendom. En kommersiell eiendomsmegler har frihet til å jobbe enten som en uavhengig agent, eller som medlem av et kommersielt eiendomsmeglerfirma. , som vanligvis er mellom 3% og 6% av den endelige avtalte salgsprisen.

Til salgs av eier

FSBO krever imidlertid at selgeren påtar seg alt ansvaret som en noteringsagent ville ha utført ved salg av boligen. Hvis selgeren har liten eller ingen kjennskap til prosessen med å selge boligen, vil de synes det er utfordrende. Likevel er salg av eiertransaksjoner vanlig i eiendomsmarkedet Eiendom Eiendom er eiendom som består av land og forbedringer, som inkluderer bygninger, inventar, veier, strukturer og verktøy. Eiendomsrett gir en tittel på eierskap til landet, forbedringer og naturressurser som mineraler, planter, dyr, vann osv.

Hvordan forberede du hjemmet ditt til salgs av eieren

Når du selger et hjem, bør selgeren gjøre huset attraktivt for potensielle kjøpere ved å sørge for at alt er i orden. Her er noen ting som selgere kan gjøre for å forberede seg til salg av eieren:

1. Undersøk huset fra en fremmed synsvinkel

Noen ganger kan huseieren mislykkes i å merke noen mangler som kan motvirke potensielle kjøpere fra å sette i gang kjøpsprosessen. Å se på huset fra en fremmed synspunkt kan bidra til å oppdage noen mangler i huset som ellers kan gå ubemerket hen. Vurder å be noen nære venner passere huset ditt og gi deg en uavhengig mening om husets tilstand. Legg merke til hva de ser på som en mangel, og gjør en innsats for å gjøre forbedringer på disse områdene.

2. Gjør forbedringer før du selger

Å selge et hus med ødelagte møbler eller inventar kan enten motvirke potensielle kjøpere eller tiltrekke seg lavere tilbud. Kjøpere vil ønske å senke prisen for å dekke kostnadene ved å gjøre forbedringer i huset. En måte å øke verdien av huset på er å bruke penger på forbedring av hjemmet ved å utføre mindre, relativt billige reparasjoner. Selgeren bør bruke en rimelig sum penger på forbedringer Faste og variable kostnader Kostnad er noe som kan klassifiseres på flere måter, avhengig av arten. En av de mest populære metodene er klassifisering etter faste kostnader og variable kostnader. Faste kostnader endres ikke med økninger / reduksjoner i produksjonsvolumsenheter, mens variable kostnader kun er avhengige for å maksimere fortjenesten på salget.

3. Separat kjæledyr fra huset som selges

Selv om kjæledyr tilfører et hjem lykke, er ikke alle kjøpere interesserte i å kjøpe et hjem der kjæledyr har bodd. For noen kjøpere kan kjæledyrene være et avslag, spesielt hvis det er familiemedlemmer som er allergiske mot kjæledyr. Separer kjæledyrene fra huset som selges, ved å holde dem utenfor når du viser huset til potensielle kjøpere.

Til salgs av eieren (FSBO) - Hvordan det fungerer

Hvordan markedsføre et hus som et til salgs av eieren

Når selger et hjem, bør selgeren finne kreative måter å nå målgruppen sin, selv om det betyr å bruke penger på å få dem inn i huset. Siden selgeren ikke betaler provisjon til en noteringsagent, kan de omdirigere pengene til markedsføringsarbeid. 5 P's of Marketing. strategisk. De 5 Pene av.

Her er noen av måtene å markedsføre et hus som et til salgs av eieren:

1. Jungeltelegraf

Jungeltelegrafi er en sterk markedsføringsteknikk fordi sjansen er stor for at vennene dine kjenner noen som leter etter et hjem å kjøpe. Du kan starte med å ringe eller sende e-post til venner, nære slektninger og forretningsforbindelser. La dem få vite at du selger huset ditt, og gi dem ting som hjemmebeskrivelsen, bilder og videoer og en lenke til et nettsted der du har plassert en annonse.

2. Betal for annonseplass

Bruk penger på markedsføring for å øke rekkevidden til markedsføringsarbeidet ditt. Du kan betale for en annonse i lokalavisen eller på radio, offentlige oppslagstavler eller nettsteder som henvender seg til FSBO-er. Du kan også bruke Craigslist til å dele informasjon om huset og kontaktinformasjon som potensielle kjøpere kan bruke for å nå deg. Du kan også designe flygeblad for å gi til potensielle kjøpere som kommer for å se huset eller til arbeidskamerater på arbeidsplassen din hvis det er tillatt.

3. Flere oppføringstjenester

Flere noteringstjenester drives av den lokale eiendomsmeglerforeningen, og de foretrekkes av kjøpere som ønsker å kjøpe et nytt hjem. Du kan søke tjenestene til et FSBO-hjelpenettsted for å hjelpe deg med å liste hjemmet ditt på flere oppføringstjenester. De fleste av disse tjenestene tar 3% provisjon per notering.

4. Lag en virtuell tur

Det kan være lurt å vurdere å ansette en god videograf som kan lage en virtuell omvisning i huset. Moderne videografer bruker droner for å fange et luftfoto av huset og lage et medieelement som gir potensielle kjøpere en gjennomgang av huset. Medieelementet kan inkluderes i elektroniske annonser som du bruker for å tiltrekke potensielle kjøpere. Det kan også inkludere HD-bilder av hver del av huset som kjøpere ville være interessert i å se.

Relaterte målinger

Finance tilbyr Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-sertifisering Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari-sertifiseringsprogram for de som ønsker å ta karrieren til neste nivå. For å fortsette å lære og fremme karrieren din, vil følgende finansressurser være nyttige:

  • Fundament of Real Estate Financial Modelling Foundations of Real Estate Financial Modelling Lær grunnlaget for finansiell modellering av eiendom i denne innledende veiledningen for å bygge en økonomisk modell for et eiendomsutviklingsprosjekt.
  • Forhandlet salg Forhandlet salg Et forhandlet salg er en teknikk for å tilby obligasjoner der den utstedende enheten og en interessert tegner forhandler vilkårene for salget med kjøperen. Det foretrekkes noen ganger fremfor konkurransedyktig bud på grunn av hastighet, fleksibilitet, effektivitet og konfidensialitetsnivå mellom utsteder og garantist.
  • Real Estate Joint Venture Real Estate Joint Venture A Real Estate Joint Venture (JV) spiller en avgjørende rolle i utviklingen og finansieringen av de fleste store eiendomsprosjekter. Et joint venture er en ordning
  • Salgs- og kjøpsavtale Salgs- og kjøpsavtale Salgs- og kjøpsavtalen (SPA) representerer resultatet av viktige kommersielle og prisforhandlinger. I det vesentlige angir det de avtalte elementene i avtalen, inkluderer en rekke viktige beskyttelser til alle involverte parter og gir den juridiske rammen for å fullføre salget av en eiendom.

Siste innlegg