Likvidasjonsverdimal - Last ned gratis Excel-mal

Denne likviditetsverdimalen hjelper deg med å beregne likvidasjonsverdien gitt selskapets totale gjeld og eiendeler i auksjonsverdi.

Slik ser likviditetsverdimalen ut:

Skjermbilde for malverdi

Last ned gratis malen

Skriv inn navn og e-post i skjemaet nedenfor og last ned gratis malen nå!

Likvidasjonsverdi er en estimering av den endelige verdien som vil bli mottatt av innehaveren av finansielle instrumenter når en eiendel selges, vanligvis under en rask salgsprosess. En virksomhet blir generelt avviklet som en del av en konkursprosess, og materielle eiendeler selges raskt, ofte for kroner i dollar, for en ekstremt lav prosentandel av de opprinnelige kostnadene.

Beregningen av likvidasjonsverdien brukes i verdsettelsen av finansielle instrumenter for å simulere det verste tilfellet når et selskap eller en virksomhet går konkurs. Den brukes også når et sunt selskap vurderer å gjennomgå en fusjon, legge seg ut for salg eller søke om kreditt fra investorer eller skyldner.

Likvidasjonsverdi kan beregnes ved å fjerne verdien av alle eiendeler og forpliktelser i et selskap fra den økonomiske rapporten. Subtraksjon av forpliktelser fra eiendeler vil gi investorer avviklingsverdien.

Når en arbeider med beregninger av avviklingsverdi, bør en investor ekskludere immaterielle eiendeler, for eksempel goodwill, merkevaregjenkjenning og intellektuelle egenskaper.

Flere gratis maler

For flere ressurser, sjekk ut biblioteket for forretningsmaler for å laste ned mange gratis Excel-modeller, PowerPoint-presentasjoner og Word-dokumentmaler.

  • Excel-modelleringsmaler Excel- og økonomiske modellmaler Last ned gratis finansielle modellmaler - Finans regnearkbibliotek inneholder en finansiell modellmal med tre uttalelser, DCF-modell, gjeldsplan, avskrivningsplan, kapitalutgifter, renter, budsjetter, utgifter, prognoser, diagrammer, grafer, tidsplaner , verdivurdering, sammenlignbar bedriftsanalyse, flere Excel-maler
  • PowerPoint-presentasjonsmaler
  • Maler for transaksjonsdokumenter Gratis forretningsmaler du kan bruke i ditt personlige eller profesjonelle liv. Maler inkluderer Excel, Word og PowerPoint. Disse kan brukes til transaksjoner, juridisk, økonomisk modellering, økonomisk analyse, forretningsplanlegging og forretningsanalyse.

Siste innlegg