Falske funksjoner - formler, eksempler, hvordan du returnerer FALSE i Excel

FALSE-funksjonen er kategorisert under Excel-logiske funksjoner. Funksjonen returnerer den logiske verdien FALSE. Det er like bra som å skrive FALSE i et Excel-ark.

Når du gjør finansanalyse Finansanalytiker Jobbeskrivelse Finansanalytikerens stillingsbeskrivelse nedenfor gir et typisk eksempel på alle ferdigheter, utdannelse og erfaring som kreves for å bli ansatt for en analytikerjobb i en bank, institusjon eller selskap. Utfør sporing av økonomiske prognoser, rapportering og operasjonelle beregninger, analyser økonomiske data, lag økonomiske modeller, denne funksjonen blir nyttig når vi bruker den med den SANNE funksjonen. For eksempel kan vi bruke den hvis vi ønsker å sammenligne noen celler. Den kan brukes med andre logiske funksjoner som IF, IFERROR, etc. Funksjonen ble introdusert i Excel 2000-versjonen og er tilgjengelig i alle senere versjoner.

Formel

= FALSE ()

FALSE-syntaksen krever ikke noen parameter eller argument. Funksjonen returnerer verdien FALSE.

Hvordan bruker jeg FALSE-funksjonen i Excel?

FALSE-funksjonen er en innebygd funksjon i Excel. For å forstå bruken av funksjonen, la oss vurdere noen eksempler:

Eksempel 1

La oss vurdere dette eksemplet:

Hvis vi skriver = FALSE () i en Excel-celle som vist nedenfor, får vi resultatet som FALSE.

FALSE-funksjon

Man kan også angi funksjonen direkte i en celle. Selv om vi ikke legger til parenteser, vil den returnere den boolske verdien FALSE.

Eksempel 2

La oss nå vurdere et annet eksempel:

Anta at vi vil ha resultatet som usant hvis A1 ikke er lik 1. Formelen som skal brukes vil være = IF (A11, FALSE ()). Vi får følgende resultat:

FALSE Funksjon - Eksempel

Vi kan også angi verdien FALSE direkte i celler og formler uten å bruke denne funksjonen. For eksempel:

= HVIS (A11, FALSE)

Hvis vilkåret er oppfylt, returnerer Excel FALSE i begge eksemplene som spesifisert av oss. Hvis vilkåret ikke er oppfylt, returnerer Excel SANT i begge eksemplene.

Klikk her for å laste ned Excel-filen

Tilleggsressurser

Takk for at du leser Finance-guiden til viktige Excel-funksjoner! Ved å ta deg tid til å lære og mestre disse funksjonene, vil du øke hastigheten på din økonomiske analyse betydelig. For å lære mer, sjekk ut disse ekstra økonomiressursene:

  • Excel-funksjoner for økonomi Excel for økonomi Denne Excel for finans-guiden lærer de 10 beste formlene og funksjonene du må vite for å være en god finansanalytiker i Excel. Denne guiden har eksempler, skjermbilder og trinnvise instruksjoner. Til slutt laster du ned den gratis Excel-malen som inkluderer alle økonomifunksjonene dekket i opplæringen
  • Avansert Excel Formel Course
  • Avanserte Excel-formler du må vite Avanserte Excel-formler må vite Disse avanserte Excel-formlene er avgjørende for å kjenne og vil ta dine økonomiske analyseferdigheter til neste nivå. Avanserte Excel-funksjoner du må vite. Lær de 10 beste Excel-formlene hver finansanalytiker i verdensklasse bruker regelmessig. Disse ferdighetene vil forbedre regnearkarbeidet ditt i enhver karriere
  • Excel-snarveier for PC og Mac Excel-snarveier PC Mac Excel-snarveier - Liste over de viktigste og vanligste MS Excel-snarveiene for PC- og Mac-brukere, økonomi, regnskapsyrker. Tastatursnarveier gir deg raskere modellering og sparer tid. Lær redigering, formatering, navigering, bånd, lim inn spesial, data manipulering, formel og celle redigering, og andre mangler

Siste innlegg