FEIL.TYPE-funksjon - Formel, eksempel, finne feil i Excel

ERROR.TYPE-funksjonen er kategorisert som en Excel Informasjonsfunksjon Funksjoner Liste over de viktigste Excel-funksjonene for finansanalytikere. Dette juksearket dekker hundrevis av funksjoner som er kritiske å kjenne som en Excel-analytiker. Funksjonen returnerer et tall som tilsvarer en spesifikk feilverdi. Hvis det ikke er noen feil, vil den returnere # N / A.

Mens du gjør finansiell analyse Finansanalytiker Jobbeskrivelse Finansanalytikerens stillingsbeskrivelse nedenfor gir et typisk eksempel på alle ferdigheter, utdannelse og erfaring som kreves for å bli ansatt for en analytikerjobb i en bank, institusjon eller et selskap. Utfør økonomisk prognoser, rapportering og operasjonelle målinger, analyser økonomiske data, lag økonomiske modeller, vi kan bruke dette til å teste for en spesifikk feilverdi. Vi kan også bruke ERROR.TYPE til å vise en tilpasset feilmelding. Dette kan gjøres ved hjelp av IF-funksjonen. IF-funksjonen kan brukes til å teste for en feilverdi og returnere en tekststreng, for eksempel en melding, i stedet for feilverdien.

Formel

= FEIL.TYPE (error_val)

Hvor:

Error_value (obligatorisk argument) - Dette er feilverdien vi ønsker å finne identifikasjonsnummeret for. Selv om error_val kan være den faktiske feilverdien, vil det vanligvis være en referanse til en celle som inneholder en formel som vi vil teste.

Tallene gitt av Excel:

Hvis error_val er FEIL.TYPE returnerer
#NULL! 1
# DIV / 0! 2
#VERDI! 3
#REF! 4
#NAVN? 5
#NUM! 6
# N / A 7
# N / A 8
Noe annet # N / A

Hvordan bruker jeg ERROR.TYPE-funksjonen i Excel?

La oss se noen eksempler for å forstå hvordan ERROR.TYPE-funksjonen fungerer.

Eksempel

Anta at vi ønsker å vise tilpassede meldinger for visse feil:

FEIL.TYPE Funksjon

Nå ønsker vi å legge inn en tilpasset melding. Det vi ønsker er at denne formelen skal sjekke den gitte cellehenvisningen, dvs. celle A2, for å se om cellen inneholder enten #NULL! feilverdi eller # DIV / 0! feilverdi.

Hvis det blir funnet feil, brukes tallet for feilverdien i VELG regnearkfunksjonen for å vise en av to meldinger; Ellers returneres feilverdien # N / A.

Formelen som skal brukes er:

= HVIS (FEIL.TYPE (A2) <3, VELG (FEIL.TYPE (A4), "Områder krysser ikke", "Deleren er null"))

FEIL.TYPE-funksjon - Eksempel 1

Vi får resultatet nedenfor:

FEIL.TYPE-funksjon - Eksempel 1a

Klikk her for å laste ned Excel-filen

Tilleggsressurser

Takk for at du leser Finance-guiden til viktige Excel-funksjoner! Ved å ta deg tid til å lære og mestre disse funksjonene, vil du øke hastigheten på din økonomiske analyse betydelig. For å lære mer, sjekk ut disse ekstra økonomiressursene:

  • Excel-funksjoner for økonomi Excel for økonomi Denne Excel for finans-guiden lærer de 10 beste formlene og funksjonene du må vite for å være en god finansanalytiker i Excel. Denne guiden har eksempler, skjermbilder og trinnvise instruksjoner. Til slutt laster du ned den gratis Excel-malen som inkluderer alle økonomifunksjonene dekket i opplæringen
  • Avansert Excel Formel Course
  • Avanserte Excel-formler du må vite Avanserte Excel-formler må vite Disse avanserte Excel-formlene er avgjørende for å kjenne og vil ta dine økonomiske analyseferdigheter til neste nivå. Avanserte Excel-funksjoner du må vite. Lær de 10 beste Excel-formlene hver finansanalytiker i verdensklasse bruker regelmessig. Disse ferdighetene vil forbedre regnearkarbeidet ditt i enhver karriere
  • Excel-snarveier for PC og Mac Excel-snarveier PC Mac Excel-snarveier - Liste over de viktigste og vanligste MS Excel-snarveiene for PC- og Mac-brukere, økonomi, regnskapsyrker. Tastatursnarveier gir deg raskere modellering og sparer tid. Lær redigering, formatering, navigering, bånd, lim inn spesial, data manipulering, formel og celle redigering, og andre mangler

Siste innlegg