Buckingham Capital Partners - Oversikt, tilbud, ledere

Buckingham Capital Partners er et privat investeringsselskap som spesialiserer seg på leveraged buyouts Leveraged Buyout (LBO) En leveraged buyout (LBO) er en transaksjon der en virksomhet erverves ved hjelp av gjeld som hovedkilde for vederlag. En LBO-transaksjon skjer vanligvis når et private equity-selskap (PE) låner så mye de kan fra en rekke långivere (opptil 70-80% av kjøpesummen) for å oppnå en intern renteavkastning> 20%, ledelseskjøp, rekapitalisering Rekapitalisering Rekapitalisering er en type bedriftsomstrukturering som tar sikte på å endre selskapets kapitalstruktur. Bedrifter utfører rekapitalisering for å gjøre kapitalstrukturen mer stabil eller optimal. transaksjoner, og oppkjøp av selskaper i lavere og mellommarked i USA.Firmaet søker å investere i industri- og produksjonsbedrifter i verdsettelsesområdet mellom 10 og 100 millioner dollar.

Buckingham Capital Partners

Bortsett fra kapitalinvesteringer, støtter Buckingham Capital Partners sin portefølje av selskaper gjennom strategisk innsikt og erfaring og kunnskap fra sine partnere og fagpersoner. Firmaet investerer i egenkapital, og partnere søker en kontrollerende eierandel i selskaper med sterke ledergrupper.

Tjenester som tilbys av Buckingham Capital Partners

Buckingham Capital Partners tilbyr følgende tjenester:

Leveraged og Management Buyouts

En leveraged buyout er en transaksjon der oppkjøpet av et selskap finansieres ved hjelp av en kombinasjon av egenkapital og gjeld. Oppkjøperen bruker selskapets kontantstrøm som sikkerhet for å sikre og tilbakebetale de lånte pengene. Bedrifter bruker gjeldskapital til å finansiere anskaffelse av et annet selskap som en måte å gjøre store anskaffelser uten å forplikte en stor del av kapitalen til en enkelt transaksjon.

Buckingham Capital Partners bruker en slik strategi for å kjøpe en kontrollerende eierandel i et selskap. Firmaet vurderer oppkjøp av selskaper med inntekter i området $ 5 millioner til $ 100 millioner og EBITDA som er større enn $ 2 millioner.

Rekapitaliseringstransaksjoner

Rekapitalisering refererer til tiltak som er truffet for å omstrukturere et selskaps gjeld og egenkapital med sikte på å gjøre kapitalstrukturen Kapitalstruktur Kapitalstruktur refererer til mengden gjeld og / eller egenkapital som et firma bruker for å finansiere driften og finansiere eiendelene. Et selskaps kapitalstruktur mer stabil. En måte å oppnå en stabil kapitalstruktur på er å bytte en form for finansiering med en annen, mer stabil, finansieringsform. Rekapitaliseringstransaksjoner er viktige når man implementerer en exitstrategi for investorer. Buckingham Capital Partners bruker rekapitaliseringstransaksjoner for å styrke oppkjøpene eller når de implementerer en exitstrategi i noen av porteføljeselskapene.

Oppkjøp

Et oppkjøp er en virksomhetshandling som innebærer å kjøpe en kontrollerende eierandel i et selskap. Erververen gjennomfører et oppkjøp ved å kjøpe aksjene eller eiendelene til målselskapet. Kjøpet må gi overtakeren mer enn 50% eierskap til selskapet for å gi dem kontroll over kritiske ledelsesbeslutninger angående selskapet.

Oppkjøp tillater Buckingham Capital Partners å delta i større avgjørelser som strategisk planlegging og kapitalallokering, samt ansettelse og kompensasjon til ledende selskaper. For at partnerne skal vurdere å foreta et oppkjøp, må målselskapet vise en lang forretningshistorie og høye vekstutsikter, og være en sterk konkurrent i sine nisjemarkeder.

Buckingham Capital Partners 'investeringskriterier

For at et selskap skal bli vurdert for investering, må det oppfylle følgende kriterier:

  • Selskapet må ha en egenkapitalforpliktelse på 2 til 15 millioner dollar.
  • Selskapet må ha en verdsettelse på mer enn $ 2 millioner etter justeringer.
  • Selskapet må være i industriell industri og produksjonsvirksomhet med lav til middels teknologi.
  • Selskapet må være en sterk konkurrent i markedene de er engasjert i.
  • Selskapet må ha en økende kontantstrøm og en mangfoldig gruppe kunder.
  • Selskapet må være hjemmehørende i USA.

Buckingham Capital Partners 'ledergruppe

Følgende er de viktigste lederne av Buckingham Capital Partners:

Shail Sheth

Shail Sheth er medstifter og administrerende partner for Buckingham Capital. Han er også medstifter og generell partner i Max Capital. Før han startet Buckingham, jobbet Sheth som investeringsbank og private equity-rektor i forskjellige private selskaper som Max Capital, Furman Selz, Brean Murray, Foster Securities og Chatfield Dean & Co. Han ble uteksaminert fra College of William and Mary, og mottok sin MBA fra Yale School of Management.

Albert Naggar

Albert Naggar er også medstifter og administrerende partner for Buckingham Capital Partners. Han jobber også med Sheth hos Max Capital som partner. I tillegg er Naggar grunnlegger og styreleder for Process Equipment Company. Før han begynte i Buckingham, jobbet Naggar som investeringsbanker og private equity-rektor i Lazard Freres, LLC, Chemical Bank Corp, Furman Selz Inc., og Goldman Sachs International. Naggar er utdannet BA fra Brown University og har en MBA fra Columbia Business School.

Michael Liang

Michael Liang begynte i Buckingham Capital Partners i 2004 og fungerer som tilknyttet. Tidligere jobbet Liang som investeringsbank i Group Markets Capital Group i sin oppkjøpsgruppe for bioteknologi og forsvarsindustri. Han ble valgt ut for sekretær Elaine Chao Internship-program ved US Department of Labor. Liang fikk sin bachelorgrad i finans og informasjonssystemer fra New York University Stern Business School. Han er CFA-charterholder og nåværende MBA-student ved Columbia Business School.

Buckingham Capital Partners 'rådgivende team

Følgende består av rådgiverteamet til Buckingham Capital Partners:

Victor Kiam, III

Victor Kiam er president for Kiam Ventures LLC, et diversifisert holdingselskap for investeringer, og Lia Sophia, et smykkefirma for festplan. Tidligere hadde Kiam ledelse i Remington Products Company og Drexel Burnham Lambert. Han har en stor erfaring innen markedsføring og bedriftsutvikling.

Richard Lewisohn, III

Richard Lewisohn er senior administrerende direktør i Burnham Securities Inc., som arbeider med kapitalforvaltning, meglingstjenester, verdipapirforsikring, og forvaltning og distribusjon av aksjefond. Tidligere var Lewisohn partner i Herzfeld & Stern og direktør for investeringsbank i Gruntal & Co. Han deltok også med Buckinghams rektorer i oppkjøpet av ESCO Corporation. Lewisohn er veldig erfaren i å tilby rådgivningstjenester til selskaper på lavere og mellomnivå.

Sir Harry Solomon

Sir Harry Solomon er medstifter og tidligere administrerende direktør i Hillsdown Holdings Plc, et ledende europeisk matvareselskap med over 3 milliarder dollar i årlige inntekter. Han var også en sponsorinvestor under etableringen av Max Capital. Solomon fungerer også som direktør for flere produsenter av forbruker- og industriprodukter.

Mark Tagliaferri

Mark Tagliaferri fungerer som europeisk partner for Global Innovation Partners, et amerikansk private equity-fond på 526 millioner dollar. Han sitter også som styreleder i Active Asset Investment Management. Tidligere var Tagliaferri administrerende direktør i Terra Firma Capital Partners og Nomura Private Finance Group. Han er også grunnlegger og administrerende direktør for Dawnay Day Corporate Finance.

Relaterte målinger

Takk for at du leser Finance-guiden til Buckingham Capital Partners. Finance er den globale leverandøren av Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-sertifisering Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari-sertifiseringsprogram for å hjelpe finansfagfolk med å ta karrieren til neste nivå. For å lære mer og fremme karrieren din, vil følgende ressurser være nyttige:

  • Boutique Investeringsbanker Boutique Investeringsbanker Boutique Investeringsbanker er mindre selskaper som vanligvis ikke tilbyr investeringsbank med full service, men som tilbyr minst én finansiell investeringstjeneste. Boutique-banker har ofte bare en lokal eller regional tilstedeværelse, selv om noen opererer globalt. Liste over boutiqueinvesteringsbanker
  • Nøkkelspillere på kapitalmarkedene Nøkkelspillere på kapitalmarkedene I denne artikkelen gir vi en generell oversikt over nøkkelaktørene og deres respektive roller i kapitalmarkedene. Kapitalmarkedene består av to typer markeder: primær og sekundær. Denne guiden vil gi en oversikt over alle de store selskapene og karriereene i kapitalmarkedene.
  • Liste over de beste investeringsbankene Liste over de beste investeringsbankene Liste over de 100 beste investeringsbankene i verden sortert alfabetisk. Topp investeringsbanker på listen er Goldman Sachs, Morgan Stanley, BAML, JP Morgan, Blackstone, Rothschild, Scotiabank, RBC, UBS, Wells Fargo, Deutsche Bank, Citi, Macquarie, HSBC, ICBC, Credit Suisse, Bank of America Merril Lynch
  • Topp 10 private aksjeselskaper Topp 10 private aksjeselskaper Hvem er de 10 beste private equity-selskapene i verden? Vår liste over de ti største PE-selskapene, sortert etter samlet innsamlet kapital. Vanlige strategier innen PE inkluderer leveraged buyouts (LBO), risikovillig kapital, vekstkapital, nødlidende investeringer og mesaninkapital.

Siste innlegg