Rage Frameworks - Finanskarrierer hos et AI-teknologiselskap

RAGE Frameworks Inc., et datterselskap av Genpact, tilbyr kunnskapsbasert automatiseringsteknologi og kunstig intelligens (AI) -tjenester for bedriften Corporation Et selskap er en juridisk enhet opprettet av enkeltpersoner, aksjeeiere eller aksjonærer, med det formål å operere for profitt. Bedrifter har lov til å inngå kontrakter, saksøke og bli saksøkt, eie eiendeler, betale føderale og statlige skatter og låne penger fra finansinstitusjoner. . RAGE Frameworks ble grunnlagt i 2007 av Dr. Venkat Srinivasan og har for tiden hovedkontor i Dedham, Massachusetts, med operasjonssentre basert i India (Pune og Belgaum).

Selskapet tilbyr produkter som forretningsautomatisering og big data-løsninger. Den spesialiserer seg på formueforvaltning Privat formueforvaltning Privat formueforvaltning er en investeringspraksis som involverer finansiell planlegging, skattehåndtering, eiendomsbeskyttelse og andre finansielle tjenester for høyverdige individer (HNWI) eller akkrediterte investorer. Private formueforvaltere skaper et nært samarbeid med velstående klienter for å bidra til å bygge en portefølje som oppnår klientens økonomiske mål. og forretningsbank Kommersiell bank karriereprofil En kommersiell bank karrierevei er å gi kunder kredittprodukter som løpetidslån, revolverende kredittlinjer, syndikerte fasiliteter, kontanthåndteringstjenester og andre renteprodukter. Som kredittanalytiker eller kontoansvarlig,du gir økonomisk rådgivning gjennom sine informasjonsprodukter og tilpassede løsninger. RAGE-AI ™ er en ikke-kodet patentert plattform som for tiden brukes av noen av de største bankene Toppbanker i USA I følge US Federal Deposit Insurance Corporation var det 6 799 FDIC-forsikrede forretningsbanker i USA per februar 2014 Landets sentralbank er Federal Reserve Bank, som ble til etter overføring av Federal Reserve Act i 1913, konsulentselskaper, høyteknologiske firmaer og logistikkselskaper for end-to-end automatisering av kunnskapsbaserte prosesser.799 FDIC-forsikrede forretningsbanker i USA i februar 2014. Landets sentralbank er Federal Reserve Bank, som ble til etter at Federal Reserve Act i 1913 ble vedtatt, og konsulentselskaper, høyteknologiske firmaer og logistikkselskaper for end-to-end automatisering av kunnskapsbaserte prosesser.799 FDIC-forsikrede forretningsbanker i USA i februar 2014. Landets sentralbank er Federal Reserve Bank, som ble til etter at Federal Reserve Act i 1913 ble vedtatt, og konsulentselskaper, høyteknologiske firmaer og logistikkselskaper for end-to-end automatisering av kunnskapsbaserte prosesser.

Rage Frameworks

Om Genpact

Genpact er et globalt profesjonelt serviceselskap som hjelper bedrifter i deres digitale transformasjonsfase. Kundene inkluderer hundrevis av Global Fortune 500-selskapene. Genpact kaller sin tilnærming til designtenking, lean-prinsipper og digital teknologi "Lean Digital." For tiden sysselsetter den over 77 000 personer i over 20 land. I 2016 registrerte den en omsetning på 2,57 milliarder dollar.

I mars 2017 signerte Genpact en endelig avtale om å kjøpe Rage Frameworks for å utvide sin horisont av tilbud ved å investere i kunstig intelligens. Med Genpacts eksisterende teknologi og Rages AI-evner, tar Genpact sikte på å tilby tilpassede løsninger på komplekse problemer med enestående hastigheter.

Produkter og tjenester

De viktigste produktene i RAGE Frameworks består av RAGE LiveWealth, RAGE LiveCredit, RAGE LiveSpread, Capital Markets RTI, Supplied RTI og Credit RTI.

RAGE LiveWealth er en end-to-end formuestyringstjeneste som hjelper RAGE Wealth Management Firm med å forbedre klientopplevelsen på en rask og økonomisk måte. Til tross for kompleksiteten kompletterer formuesforvaltningstjenesten eksisterende intern IT-infrastruktur.

RAGE LiveCredit hjelper til med utvikling av økonomiske produktløsninger fra opprinnelse til service. Det er enkelt, så godt som fleksibelt nok til å brukes til å modernisere kommersiell utlånsvirksomhet. Teknologien tilpasser seg også raskt til interne og eksterne endringer.

RAGE LiveSpread er et AI-rammeverk som automatisk trekker ut viktige data fra selskapets regnskaper, kontoutskrifter og selvangivelse. Den kan tilpasses til ofte skiftende kildefilformater. Teknologien bidrar også til å redusere manuell behandlingstid og sannsynligheten for menneskelige feil. RAGE LiveSpread er et veldig omfattende system som forstår revolverende kredittlinjer, operasjonelle leieavtaler og kontraktsforpliktelser, notater til regnskap og revisors uttalelser.

Rage Frameworks Competitors

RAGE Frameworks møter stor konkurranse fra Automated Intelligence, Arago og Symphony i finans- og logistikkteknologisektoren. I følge estimater er Rage nummer tre i sektoren med en omsetning på 11 millioner dollar, ved siden av Automated Intelligence's 13,4 millioner dollar og Aragos 13 millioner dollar, og like over Symphonys 10,3 millioner dollar.

Andre ressurser

Takk for at du leser Finance-guiden til Rage Frameworks. For å utvide din økonomiske kunnskap ytterligere, se følgende økonomiressurser:

  • Investering: En nybegynnerguide Investering: En nybegynnerguide Finansens guide for investering for nybegynnere vil lære deg det grunnleggende om å investere og hvordan du kommer i gang. Lær om forskjellige strategier og teknikker for handel, og om de forskjellige finansmarkedene du kan investere i.
  • Financial Institutions Group Financial Institutions Group (FIG) Financial Institutions Group (FIG) er en gruppe fagpersoner som tilbyr rådgivningstjenester til finansinstitusjoner. Noen av tjenestene som FIG tilbyr inkluderer fusjoner og oppkjøp, rekapitalisering, kapitalinnsamling, økonomisk restrukturering, verdivurderinger, økonomiske ekspertuttalelser og andre rådgivningstjenester.
  • Private Banking Private Banking Privatbank innebærer å tilby personlige finansielle og banktjenester til individuelle kunder med høy nettoverdi. Banken tildeler
  • Financial Modellering & Valuation Analyst Guide FMVA®-sertifisering Bli med på 350 600+ studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari

Siste innlegg