Big Four Accounting Firms - Guide to the Big 4 Services and Careers

De fire store regnskapsfirmaene refererer til Deloitte, PricewaterhouseCoopers (PwC), KPMG og Ernst & Young. Disse bedriftene er de fire største profesjonelle tjenestefirmaene i verden som tilbyr revisjons-, transaksjonsrådgivende Transaction Advisory Career Profile Transaction advisory services (TAS) -grupper i regnskapsfirmaer hjelper organisasjoner med å evaluere og navigere i bedriftstransaksjoner, med tjenester som inkluderer forretningsmodellering, M&A og verdivurderinger. En karriere innen transaksjonsrådgivning er mye som investeringsbank, beskatning, rådgivning, risikorådgivning og aktuarmessige tjenester. De fire store foretar revisjoner Rettsmedisinsk revisjonsveiledning En rettsmedisinsk revisjon er en detaljert revisjon av selskapets poster som skal brukes i en domstol i en rettslig prosess. Regnskapsførere, advokater og finanspersoner er alle involvert. I en slik tilsyn,de vil se etter korrupsjon, interessekonflikter, bestikkelser, utpressing, misbruk av eiendeler, økonomisk svindel på flertallet av offentlige selskaper og private selskaper over hele verden.

Store fire regnskapsbyråer

Deloitte

Deloitte Touche Tohmatsu Limited, ofte referert til som Deloitte, er et internasjonalt profesjonelt firma med hovedkontor i New York City. Deloitte er allment ansett som et av de beste selskapene i Big Four, og er kjent for sine revisjonstjenester, skatt, risiko, finansiell rådgivning og konsulenttjenester. Med kontorer på mer enn 100 steder over hele verden, rapporterte den den høyeste inntekten blant de fire store regnskapsbyråene i 2016, og regnes som den sjette største privateide organisasjonen i USA.

Pricewaterhouse Coopers (PwC)

Pricewaterhouse Coopers er et annet internasjonalt profesjonelt nettverk i Big Four. Med hovedkontor i London, ligger det like bak Deloitte når det gjelder inntekter og størrelse. Med kontorer på mer enn 150 lokasjoner over hele verden, hadde PwC inntekter på 35,9 milliarder dollar i 2016. PwC ble opprettet i 1998 fra en fusjon mellom Price Waterhouse og Coopers & Lybrand. I september 2010 ble det sammenslåtte selskapets navn forkortet til PwC som en ny merkevareinnsats. Firmaet er det femte største privateide selskapet i USA.

KPMG

KPMG, som står for Klynveld Peat Marwick Goerdeler, ble dannet av en fusjon mellom Klynveld Main Goerdeler (KMG) og Peat Marwick i 1987. Med hovedkontor i Amsterdam, Nederland, sysselsetter KPMG for tiden rundt 190 000 ansatte med tre hovedtjenestelinjer: økonomisk revisjon, skatt og rådgivning. Hvert nasjonale KPMG-firma er en uavhengig juridisk enhet og er medlem av KPMG International Cooperative, en sveitsisk enhet.

Ernst & Young (EY)

Ernst & Young, ofte referert til som EY, er et annet Big Four-firma med hovedkvarter i London. EY ble rangert som det 29. beste selskapet å jobbe for i USA, så vel som den 11. største private organisasjonen i verden. Den ble dannet av en sammenslåing mellom Ernst & Whinney og Arthur Young & Co. i 1989. Med hundrevis av globale kontorer innbragte EY 29,6 milliarder dollar i inntekter i regnskapsåret 2016. Det er kjent som revisor for mange teknologibedrifter i Silicon Valley-området.

Ferdigheter og jobber på de fire store

Hvis du følger en karrierevei hos et av de fire store regnskapsbyråene, vil du bruke flere gratis økonomiressurser for å hjelpe deg med å få jobben!

I tillegg til en regnskapsbetegnelse, ansetter mange av disse firmaene også kandidater med betydelig erfaring med å utføre avansert økonomisk analyse med sterke Excel-ferdigheter.

Mer spesifikt, erfaring med finansiell modellering Hva er finansiell modellering Finansiell modellering utføres i Excel for å forutsi et selskaps økonomiske resultater. Oversikt over hva som er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor bygge en modell. kan virkelig hjelpe deg med å skille deg ut fra mengden. Hvis du ikke allerede har erfaring, er den beste måten å skaffe deg litt ved å ta økonomikursmodelleringskurs og lære trinn for trinn hvordan du bygger en modell fra bunnen av.

økonomisk modellering hos de fire store regnskapsbyråene

Ytterligere ressurser på de fire store regnskapsbyråene

Som du kan se fra denne veiledningen, er de fire store regnskapsbyråene (Deloitte, PricewaterhouseCoopers, KPMG og Ernst & Young) ekstremt store profesjonelle offentlige regnskapsbyråer med et bredt spekter av tjenester, inkludert revisjon, finansiell rådgivning, beskatning, rådgivning, risiko rådgivende og aktuarmessige tjenester. The Big Four tilbyr et bredere spekter av karriereveier for ambisjoner innen profesjonell virksomhetsfinansiering.

Ytterligere økonomiressurser inkluderer:

  • Big Four Advisory Firms Big 4 Advisory Firms The Big 4 Advisory Firms er de viktigste aktørene i den offentlige regnskapsbransjen. Big 4-rådgivningsfirmaene er KMPG, Deloitte, PwC og EY. De tilbyr et bredt spekter av tjenester som regnskap, ledelseskonsulent, beskatning, risikovurdering og revisjon. Lær om tjenestene til de fire store og deres
  • Karriereprofil for due diligence Due Karriereprofil for due diligence Disse gruppene utfører "økonomisk due diligence" på vegne av innkjøpere av selskaper for å analysere målselskapenes regnskaper og økonomiske økonomi. En karriere i det økonomiske due diligence-teamet kan kreve lange timer når man er på en transaksjon og krever rettsmedisinsk regnskap og analyse.
  • Big Four Accounting lønn Big Four Accounting lønn Studenter drømmer om å jobbe hos et av de beste regnskapsbyråene og motta en Big Four regnskapslønn. Generelt er kompensasjonstallene i de fire store nesten identiske med bare noen få mindre forskjeller. Noen gjennomsnittstall vises nedenfor for lønn i USA (i USD).
  • Regnskapskurs Regnskapskurs Finansregnskapskurs vil lære deg de viktigste regnskapskonseptene på nettet: lese regnskaper, regnskapsprinsipper og økonomisk analyse. Disse gratis regnskapskursene vil lære deg hvordan du bygger en resultatregnskap, balanse og kontantstrømoppstilling, samt hvordan du analyserer

Siste innlegg

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found