Coattail Investing - Hvordan lykkes ved å kopiere store investorer

Coattail investering refererer til en investeringsstrategi der en investor replikerer investeringsstilen til kjente vellykkede investorer. Individuelle investorer bruker informasjon publisert på Securities Exchange Commission (SEC) 1933 Securities Act 1933 Securities Act var den første store føderale verdipapirloven som ble vedtatt etter aksjemarkedskrasj i 1929. Loven blir også referert til som Truth in Securities Act, Federal Securities Act, eller 1933 Act. Det ble vedtatt 27. mai 1933 under den store depresjonen. ... loven var rettet mot å korrigere noen av nettstedene til forseelser for å vite hvilke selskaper en bestemt investor investerte i.

Coattail-investering fungerer bra når institusjonen eller investoren som etterlignes, investerer med et kjøp og hold aksjeinvestering Strategier Aksjens investeringsstrategier gjelder de forskjellige typer aksjeinvesteringer. Disse strategiene er nemlig verdi, vekst og indeksinvestering. Strategien en investor velger påvirkes av en rekke faktorer, som investorens økonomiske situasjon, investeringsmål og risikotoleranse. tankesett. Vellykkede investorer som er verdt å replikere er de som har hatt kontinuerlig suksess i en periode på 20-30 år. Eksempler på slike investorer inkluderer Warren Buffet Warren Buffett - EBITDA Warren Buffett er kjent for å mislike EBITDA. Warren Buffett er kreditert for å ha sagt "Tror ledelsen at tannfeen betaler for CapEx?", Miller Mime og David Einhorn.

Coattail Investing

Hvordan praktisere coattail investering

I følge en rapport fra 2012 fra Boston-baserte forskningsfirma Aite Group, var copycat-investering en av de beste trender for formuesforvaltning. Institusjonelle investorer har en tendens til å spore flere vellykkede investorer for å se hva de investerer i. Investorer som forvalter mer enn $ 100 millioner er pålagt å sende inn sine handler med SEC hvert kvartal. Coattail-investorer søker deretter på SEC-nettstedet for å oppdage hva slike investorer kjøper og selger.

Verdifinansierende forskningsselskaper som GuruFocus gjør prosessen med å spore porteføljene til vellykkede investorer enklere. De overvåker kontinuerlig de beste investorene og porteføljeforvalterne, og gir deretter informasjonen til andre mot et gebyr. Informasjonen sparer tiden som kreves for å spore, analysere og sortere ideelle investeringer.

Hvem skal kopiere i coattail investering?

Når du vurderer å replikere investeringsstilene til vellykkede investorer, er følgende de forskjellige kategoriene av investorer som man kan følge:

1. Aktivistinvestorer

Aktivistinvestorer er de som kan få aksjene i et selskap til å sette pris på når deres engasjement blir offentliggjort. Media rapporterer om hvert trekk disse investorene gjør, og dette gir de som praktiserer coattail investering en mulighet til å handle. Aktivistinvestorer har også en tendens til å informere sine følgere via sosiale medier og personlige blogger om deres investeringsporteføljer.

2. Pengesjefer

Store pengeforvaltere med over 100 millioner dollar i eiendeler under forvaltning er pålagt å sende inn SEC-skjema 13F som beskriver deres investeringsbeholdning hvert kvartal. Denne informasjonen er tilgjengelig på SEC-nettstedet, og medlemmer av publikum kan få denne informasjonen gratis og bruke den til å planlegge sine neste investeringer.

3. Kjøp og hold ledere

Investorer med en buy and hold-tankegang som Warren Buffet gir en god plattform for investering i coattail. Fordelen med kjøp og hold investeringer er at de tilbyr en tidsforsinkelse som investorer kan bruke til å implementere handelsreplikasjonen. Kortsiktige investeringer er vanligvis for risikable for coattail-investeringer, siden tidsforsinkelsen mellom kjøp og salg er for kort til å gjenskape handel, gir en rimelig avkastning.

Hvordan lykkes som en coattail-investor?

Kopiering av investeringsstrategiene til vellykkede investorer kommer med sin egen andel av fordeler og risikoer. En coattail-investor bør vurdere følgende når de implementerer investeringsstrategiene til vellykkede investorer:

1. Gjør due diligence

Noen investorer vil sannsynligvis gjøre investeringer blindt med håp om å oppnå høy avkastning bare fordi en annen investor investerte i den samme investeringen. Gjennomføring av due diligence due diligence due diligence er en prosess for verifisering, etterforskning eller revisjon av en potensiell avtale eller investeringsmulighet for å bekrefte alle relevante fakta og økonomisk informasjon, og for å verifisere alt annet som ble tatt opp under en M & A-avtale eller investeringsprosess. Forsiktighet er gjennomført før en avtale avsluttes. på potensielle investeringer kan bidra til å røpe eventuelle røde flagg som kan gjøre investeringen for risikabel for en vanlig investor.

2. Vær tålmodig

Vellykkede investorer er tålmodige. De kan vente lengst mulig før de avhender investeringene. Noen investeringer kan ta 7 til 10 år å oppnå betydelig fortjeneste. Investorer må utvise tålmodighet når de investerer i visse ting som å kjøpe og holde bassenger som det kan ta lengre tid å modne.

Noen ganger kan aksjekursen stige på grunn av en kunstig begivenhet. Dette betyr at det er en sannsynlighet for at aksjekursen faller i fremtiden. Den beste tiden å kjøpe slike aksjer er når prisene er lave i stedet for å kjøpe dem når prisen er høy på grunn av en kunstig begivenhet som ikke vil vare lenge.

3. Ikke følg en eneste investor

En investor som ønsker å kapitalisere på kopiering av investeringsstrategier for vellykkede investorer, bør spore porteføljene til flere proffer i forskjellige sektorer. Det som fungerer for en investor kan være forskjellig fra det som fungerer for andre investorer i forskjellige sektorer. Å diversifisere copycat-strategier kan bidra til å øke sjansene for å få positiv avkastning på tvers av flere porteføljer og redusere risikoen for å være avhengig av bare en guru for investeringsideer.

4. Følg testede og troverdige investorer

Å følge investorer med troverdig bakgrunn og som har hatt en god del av suksessen gjennom årene, øker sjansene for vellykket coattail-investering. Vellykkede investorer som Warren Buffet deler ofte ideene sine på konferanser, forretningsjournaler og populære finansnettsteder. Noen ganger avslører slike investorer sine porteføljer og markedsutsikter over de beste investeringene å passe på.

Hva er risikoen med investering i coattail?

1. Lange løpetider

Noen investeringer tar lengre tid å modnes og realiserer meningsfull avkastning. Investorer som er utålmodige eller leter etter enkle måter å tjene penger på kort sikt, kan ende opp med å avhende investeringene sine for tidlig, noe som kan føre til tap.

2. For mange kopier

I et marked der det er for mange individer og institusjonelle investorer som ser på hva penger forvaltere gjør, kan noen som driver med coattail-investeringer oppleve forsinkelser i å få viktig informasjon. I aksjemarkedet blir verdifull informasjon ofte foreldet i løpet av få minutter.

Flere ressurser

Vi håper du har likt å lese Finance's guide for coattail investering. Finance er den offisielle leverandøren av den globale Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-sertifisering Bli med på 350 600+ studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari-sertifiseringsprogram for finanspersoner. For å hjelpe deg med å fremme karrieren din, sjekk ut tilleggsressursene nedenfor:

  • Objektiv vs subjektiv handel Mål vs subjektiv handel Mål vs subjektiv handel: De fleste handelsmenn følger enten en i hovedsak objektiv eller subjektiv handelsstil. Objektive handelsmenn følger et sett med regler for å styre sine handelsbeslutninger. De foretrekker å ha kjøps- og salgsbeslutninger i hovedsak forhåndsplanlagt. Derimot avviser subjektive handelsmenn å bruke et strengt regelsett
  • Investering: En nybegynnerguide Investering: En nybegynnerguide Finansens guide for investering for nybegynnere vil lære deg det grunnleggende om å investere og hvordan du kommer i gang. Lær om forskjellige strategier og teknikker for handel, og om de forskjellige finansmarkedene du kan investere i.
  • Investeringsmetoder Investeringsmetoder Denne veiledningen og oversikten over investeringsmetoder skisserer de viktigste måtene investorer prøver å tjene penger og styre risiko i kapitalmarkedene. En investering er ethvert aktivum eller instrument som er kjøpt med den hensikt å selge det til en pris som er høyere enn kjøpesummen på et fremtidig tidspunkt (kapitalgevinster), eller med håp om at eiendelen direkte vil gi inntekter (for eksempel leieinntekter eller utbytte).
  • Teknisk analyse: En nybegynnerveiledning Teknisk analyse - En nybegynnerveiledning Teknisk analyse er en form for investeringsvurdering som analyserer tidligere priser for å forutsi fremtidig prishandling. Tekniske analytikere mener at de kollektive handlingene til alle deltakerne i markedet nøyaktig gjenspeiler all relevant informasjon, og derfor tildeler verdipapirer kontinuerlig en virkelig markedsverdi.

Siste innlegg