Cohort Analysis Mal - Last ned gratis Excel-mal

Denne kohortanalysen Kohortanalyse Kohortanalyse er en form for atferdsanalyse som tar data fra en gitt delmengde og grupperer den i relaterte grupper i stedet for en enhet. mal er et nyttig verktøy for kundeatferdsanalyse ved hjelp av et stort datasett.

Nedenfor er et skjermbilde av kohortanalysemalen:

Skjermbilde for mal kohortanalyse

Last ned gratis malen

Skriv inn navnet ditt og e-postadressen i skjemaet nedenfor, eller klikk på denne lenken for å laste ned gratis kohortsmal nå!

Kohortanalyse er en form for atferdsanalyse som tar data fra en gitt delmengde som en SaaS-virksomhet Financial Modeling SaaS, spill eller e-handelsplattform, og grupperer dem i relaterte grupper i stedet for å se på dataene som en enhet. Grupperingene blir referert til som årskull, og de har lignende egenskaper som tid og størrelse.

Bedrifter bruker kohortanalyse for å analysere kundeatferd gjennom hele livssyklusen Forretningss livssyklus Virksomhetens livssyklus er utviklingen av en virksomhet i faser over tid, og er oftest delt inn i fem trinn: lansering, vekst, utrystning, modenhet avslå. av hver kunde. I mangel av kohortanalyse kan bedrifter oppleve vanskeligheter med å forstå livssyklusen som hver kunde gjennomgår over en gitt tidsramme. Bedrifter bruker kohortanalyse for å forstå trender og mønstre hos kunder over tid og for å skreddersy tilbudene sine om produkter og tjenester til de identifiserte kohortene.

Flere gratis maler

For flere ressurser, sjekk ut vårt forretningsmalerbibliotek for å laste ned en rekke gratis Excel-modeller, PowerPoint-presentasjoner og Word-dokumentmaler.

  • Maler for økonomiske analyser
  • PowerPoint-presentasjonsmaler
  • HR-skjemaer
  • Bla gjennom alle malbutikker

Siste innlegg